[CELKEM: 1.105.562.638.000] Tomaso [RCoB] vs. Nightwalker [CURSE] & EEENZO_DONG [CURSE] & Robino [FOG] (Ú: 275.964.268.000, O: 829.598.370.000)

• Musím nudím se, stará říkala že jsme ubohý všichni že travime čas u takový picovinytak trucuju a budu u tohohle vlákna do půlnoci

:thumbsup: stara vedle v pokoji montuje novou komodu z Ikea. já lítám íčka. Musis se umet zařídit.

Závist, vždycky je dobrý mít doma někoho kdo zvládá ty chlapsky věci:cool2::thumbsup:

Hele, moje pani rozhodla ze tu komodu potřebuje, vybrala si ji, koupila a teďka si ji hezky složila. Ja na todle domácí montování moc nejsem :-D

• Moe...já mám někdy pravdu??? V tomhle případě ale asi i ano...tak :beer:

výnimka potvrdzuje pravidlo :D

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• gratulace super sestrel..:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

jedna zajimava otazecka:kdyby Tomaso nebo ostatni kdo to uz hraji roky,kolik by asi stal takovy ucet co ma Tomaso? ciste teoreticky kdyby ho chtel prodat nebo nekdo kdo ma podobny ucet ,kolik by to stalo,nebo na kolik si ho ceni ?

• Kupování a prodávání účtu je zakázáno a banuje se.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

ja vim,jen me to zajima na kolik se takovy ucet teoreticky ceni..

Jak se může nacenit, když to není možné prodat? Lze pouze předat.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

Jak se může nacenit, když to není možné prodat? Lze pouze předat.

Podle GF pravidel nelze prodat jsi chtel napsat. to je jako by jsi tvrdil nejde prodat kradeny kolo nebo si koupit hodinu s dívkou. no učtenku ti na to nikdo nedá ale jde to.

Jak se může nacenit, když to není možné prodat? Lze pouze předat

prodat jde uplne vse,ciste teoreticky kdyz nabidnu penize on prijme ja mu to poslu na ucet jak to nekdo dokaze ze sem to koupil a on mi to jen nepredal zadarmo ze jako konci a pod?

Jak se může nacenit, když to není možné prodat? Lze pouze předat

prodat jde uplne vse,ciste teoreticky kdyz nabidnu penize on prijme ja mu to poslu na ucet jak to nekdo dokaze ze sem to koupil a on mi to jen nepredal zadarmo ze jako konci a pod?

ano presne tak. jako ja nejsem priznivce prodavani uctu ale rict ze se to nedeje nebo nesmi protoze je to zakazane je velmi hloupé a omezene, jako by si to myslel nekdo velmi omezenej z Třince :-D

• abych tady uklidnil moderatora,ja nechci nic kupovat, za prve by to stalo asi poradny ranec tolik let a tisice hodin v tom,a za druhe bych o to ani nechtel protoze bych o to prisel asi po prvnim dnu xd

• Příspěvky týkající se phishingu, prodeje účtů nebo peněz, podvodů, šíření virů nebo jiného škodlivého softwaru nejsou povoleny.

naštěstí pravidla jsou v tom daná a další komentáře na toto téma budu mazat a warnovat třinec netřinec

Ogame.cz SMod

• Páči sa mi ako sa tu utrhlo z reťaze:thumbsup: pritom veľa ľudí čo tu píše proste absolútne nevie pochopiť jednoduchú vec a ja vám ju prezradím "PROSTE TO TAK CHCELI". :wink3:

• Tomasovi gratuluji, a rád budu teď sledovat to hráčské umění Robina, protože zatím nic moc.

Stále lepšie ako tvoje :D

Páči sa mi ako sa tu utrhlo z reťaze:thumbsup: pritom veľa ľudí čo tu píše proste absolútne nevie pochopiť jednoduchú vec a ja vám ju prezradím "PROSTE TO TAK CHCELI". :wink3:

mno nie. To nikoho z nás ani len nenapadlo, že to tak chceli. Ty si fakt jediný človek ktorý na to prišiel. (sarkazmus!)

Ja viem na čo chalani vtedy mysleli. hneď ti to napíšem.

A veď tomaso je lama, ktorá necháva letku sedieť na moone, tak že si môžeme dovoliť dať mu zarobiť. Veď mi si to potom od neho vyberieme.

Len pri tom rozmýšľaní zabudli na to, že bez letky sa to bude veeeeeeeeeľllllllllmmmmmmmiiiiiiiiiiiiii ťažko vyberať nazad :D

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

Edited once, last by Deathaim ().

• Nechceš sa Tomasovi vopchať do z....u ešte hlbšie ?(realita)

Ale okey môžeš mať svoj názor :thumbsup::thumbsup::thumbsup: tak šup šup daj ešte niečo čo geniálne :hail:

• pekne pekne hmm gratulujem utočnikovy je to fakt trieda a ma ešte jednu vec ma aj pekne štastie ale neviem prečo ale mam pocit že v tejto byt som mal prsti aj ja je to sranda otakzka je či si nezaslužim mohla pochvalu :Dja viem že ne ale by prisť lebo som v tom zohral urcite ulohu a jo som rad že niekto sa pomstil ali CURSE