[CELKEM: 1.105.562.638.000] Tomaso [RCoB] vs. Nightwalker [CURSE] & EEENZO_DONG [CURSE] & Robino [FOG] (Ú: 275.964.268.000, O: 829.598.370.000)

• Děkuji, ty taky :) Musím tě trošku povzbudit, ať nakonec tomasa střelíš, ne? :fatgreengrin:

• Deathaimtak podla teba som nič nedosiahol? aky je rozdiem medzi hračom čo ma 10M body alebo 100M ?? preco si myslis ze som nič nedosiahol ked si stanovym ciel kuprikladu ze budem hrat do 10M a potom si poviem dobre dosiahol som to co som chel mozem skoncit alebo pokracovat teba to bavy ked si tak silny ze ta nema kto ohrozit ak ta to tak bavy tak ok poriadku je to tvoja vec a ja to rešpektujem ale prečo potom ti nerešpektuješ niekoho čo si povie že ho to nebavy a ked dotiahne nejaky ten svoj ciel tak ide dalej TH nepouzivam jedine co my nam v hre je svôj čas prečo by som ja nebo niekto iny kto to podobne hra by mal byť horši ako ti len preto že ty to tak povieš? prečo si myslím že hrač ktory x krat začne hrať od nuly na novom serveri kde každý ma rovnake šanca byť top je horši ako ty lebo ty hráš jeden server už zopar rokov tak si určite lepši

Tak iná otázka na teba. Prečo si mal záujem o 100M bodový účet ktorý som chcel darovať na siriuse, keď tebe stačí hrať do 10M bodov :D . To mi nevychádza :D

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Deathaimtak podla teba som nič nedosiahol? aky je rozdiem medzi hračom čo ma 10M body alebo 100M ?? preco si myslis ze som nič nedosiahol ked si stanovym ciel kuprikladu ze budem hrat do 10M a potom si poviem dobre dosiahol som to co som chel mozem skoncit alebo pokracovat teba to bavy ked si tak silny ze ta nema kto ohrozit ak ta to tak bavy tak ok poriadku je to tvoja vec a ja to rešpektujem ale prečo potom ti nerešpektuješ niekoho čo si povie že ho to nebavy a ked dotiahne nejaky ten svoj ciel tak ide dalej TH nepouzivam jedine co my nam v hre je svôj čas prečo by som ja nebo niekto iny kto to podobne hra by mal byť horši ako ti len preto že ty to tak povieš? prečo si myslím že hrač ktory x krat začne hrať od nuly na novom serveri kde každý ma rovnake šanca byť top je horši ako ty lebo ty hráš jeden server už zopar rokov tak si určite lepši

Tak iná otázka na teba. Prečo si mal záujem o 100M bodový účet ktorý som chcel darovať na siriuse, keď tebe stačí hrať do 10M bodov :D . To mi nevychádza :D

Jeden účet přes 50M dostal, letka vydržela... ehm cca 10 hodin :D Mě to je fuk, byl jsem rád, že jsem trochu zredukoval účty :D :D

Nakonec stejně i ten kousek z mojí letky skončil v Tomasovejch reckách :D

• Tak konečně vidím po pár letech pořádný flame..... Super bitka :) raději nebudu nic rozvádět ani komentovat. Dostal bych takový hate, že bych se musel jít spláchnout do záchodu :). Každopádně ještě předtím musím udělat pořádné FS.

Ještě na počátcích ogamu měla každá bitka takový flame :D to byly časy.

Tomaso užij tedy surky a místo těch špio, pošli raději narvané tranďáky surkama, to by mě velmi potěšilo - když už je před těmi Vánocemi :))))))))

• Tak konečně vidím po pár letech pořádný flame..... Super bitka :) raději nebudu nic rozvádět ani komentovat. Dostal bych takový hate, že bych se musel jít spláchnout do záchodu :). Každopádně ještě předtím musím udělat pořádné FS.

Ještě na počátcích ogamu měla každá bitka takový flame :D to byly časy.

Tomaso užij tedy surky a místo těch špio, pošli raději narvané tranďáky surkama, to by mě velmi potěšilo - když už je před těmi Vánocemi :))))))))

Však si pro ty surky ke mě zalet , budes jistě velice vítán :thumbsup:

• Krásny záver víkendu prajem :wink3:

Vyjadrit k tejto bitke som sa chcel už skôr ale ked som videl, aké zaujímavé debaty sa tu rozbiehajú, povedal som si že pár dní počkám .. niet nad to čítat názory na bitku o ktorej tu mimo zúčastneních vie podrobnosti iba jeden hráč ..

Fake tažbu som odmietol pár dní pred touto akciou, ked sme ju spoločne plánovali. Doslova som napísal že kludne dám do banku svoju flotilu, ak sa na moju app obranu dostaví dostatočné inferno. Neveril som totiž, že Tomaso pošle celú svoju fleet. To bola moja najvačšia chyba, za ktorú bohužial, zaplatili moji dobrý priatelia a spoluhráči. Mal som mysliet na to, že neodvolajú ked už bude jasné, že je moja letka v hrobe. Keby odvolali, padla by iba moja flotila, útočník by pridal krásne výsmešný post sem na forum o tom, aká som lama a ako ma dokonale chytil, a išli by sme dalej :smile2: Na Betelquese sa dá obnovit velmi rýchlo.

Tomaso, gratulujem, vždy som sa chcel zúčastnit top 1 bitky ogame cz, aj ked na inej strane :smile2:

Mojim spolupadlím bojovníkom dakujem a vzhladom na to, že padli za mna blbca, nekončím, dlžím im to, aby som pokračoval. Vytažili sme hafo bilionov surovín a na obnovu máme, len to chvílu potrvá. Nič v zlom, ale úprimne, tažko sa hrá proti hráčovi, ktorý tu je online 18/24 zo dna a jeho sauronovo ako vidí všetko a všade. Tolko času nemáme polovica hráčov betelu dokopy ale budeme hrat s tým, čo máme :smile2:

Na záver by som sa rád vyjadril k dvom hráčom a ich príspevkom v tomto vlákne.

SpartaSK, si úplne mimo.

Deathaim, od SpartaSK si chcel vediet jeho predstavu dobrého hráča.

Podla mna je dobrý hráč ten, ktorý v kritickej situácii nepozerá na čísla, zisky, pozerá iba na to že nevyšla akcia ktorú síce plánoval jeden, ale zelenú jej dali všetci.

Dobrý hráč je človek, ktorý s tebou zhorí v troskách iba pre to, pretože vie, že bez váhania by si pre neho spravil to isté, nech je to hocijak nelogické a nech je jeho účet hocijak starý. Dobrý hráč vidí dalej než oči.

Dokáže hrat inak ako iba chladnou matematikou a nekompromisne racionálnymi krokmi.

Najlepší hráči Ogame cz pre mna sa nachádzajú v nadpise tochto príspevku, ale určite to nie som ani ja, ani Tomaso.

• Aj slza mi padla.

Vsetci sme top hraci lebo hrame tuto picov... uz tak dlho a niektori sa k nej este aj vracaju. Ja hram lebo nemam v robote co robit a pokecat na discorde co dojebeme. Inak je to totalne vymastena hhra :)

• To je hezky napsané, hodně štěstí při obnově.

• Mám teda aj na teba jednu otázku. Bral by si to takto aj v reale??? Predstav si že si niekde vonku, s partiou a zlomíš si nohu. Ty ľudia z partie, aby ti dokázali, aký su tvoji veľký kamaráti, majú prísť, a zlomiť si tu nohu tiež??? Alebo maju prísť, a pomôcť ti postaviť sa, a dostať ťa z tejto situácie???

Edited 2 times, last by Deathaim ().

• :D si az smiesny ako potrebujes mat pravdu :D :D
    Ze ti to neni jedno co sa nam stalo a preco sme spravili co sme spravili, ved nikto sa s tebou nehada, ze sme noobovia a lamky ani to, ze sa to dalo spravit inak a lepsie.
    Ved mas pravdu, daj uz pokoj a venuj sa svojmu zivotu :D
    Vsetko vo svete je subjektivne a kazdeho pohlad na vec je subjektivny, tak ako tvoj, tak aj moj a tak aj Nightov, ale dookola tu mlet to svoje a obhajovat svoju pravdu moze asi iba hlupak.

PS : Prvy priklad s vyhadzovom z prace nebol tak hlupy ako ten druhy :D

• chcel som ho len trocha skrátiť :D a nemyslím si že je smiešny. Ja nepotrebujem mať pravdu. Mne je to jedno. Ak vám ta vaša logika dáva takto zmysel, tak fajn. hádať sa o tom s tebou nebudem. Môj názor je jednoducho taký že dalo sa to urobiť lepšie a rozumnejšie. Toto bola zbytočná samovražda.

Edited once, last by Deathaim ().

• Logicky sme mali íst na Kallisto, mali by sme vačšie šance.

Logicky mala táto akcia prebehnút s podporou celého FOGu, ale ktovie, či by v takom prípade na nejaké zmiznuté DF Tomaso vyletel.

Logicky ma mali nechat padnút a potom mi pomôct postavit sa na nohy, súhlasím.

Ale zareagovali inak ako chladnou hlavou za čo mám svedomie v stave v akom sú vraky lodí čo tam zahučali.

A zároven mám alianciu a Robina za ktorú rád podpálim Betelquese ako Nero Rím, iba pre to, že im to dlžím a nie vždy nájdeš spoluhráča ktorý ta podrží aj za cenu, že stratí takmer všetko .. prajem ti raz takého. Možno sa na to potom pozrieš z inej perspektívy a spomenieš si na tento boj a okolnosti ktoré k nemu viedli.

• Logicky ste mali ísť na betel. Já keby som si mal vybrať nad mŕtvym kalistom, a betelom kde je aspoň pár cieľov, a viem že tam bude aj nejaká konkurencia tak tam idem sám.

Logicky táto akcia nemusela prebehnúť s podporou celého fogu. Stačilo poslať len falošné FS do DF, a jediná škodná by bol tomaso, lebo by zbytočne prepálil kopec deu.

A s treťou poznámkou súhlasím.

Zopakujem to ešte raz. Nie len ja, ale kopec iných hráčov to tu už písalo. DALO SA TO UROBIŤ LEPŠIE A TIE LETKY STE MOHLI MAŤ VŠETCI A TENTO BOJ BY TU NEBOL!!!

A ja mám skvelú alianciu. Len že ja keď spravím hlúposť, tak nepotopím kvôli svojej chybe celú svoju alianciu. Keď padnem sám mám kolegov, ktorý ma podporia nie len surovinami, ale dotiahnu ma aj do bojov, kde je moja obnovená fleet úplne zbytočná, len aby som mal z toho boja zisk aj ja a znova som mohol s nimi lietať ako plnohodnotný letec.

• Zopakujem to ešte raz.

Podla mna je dobrý hráč ten, ktorý v kritickej situácii nepozerá na čísla, zisky, pozerá iba na to že nevyšla akcia ktorú síce plánoval jeden, ale zelenú jej dali všetci.

Máš svoju pravdu a nikto sa tu s tebou neháda, ten CAPSLOCK snád neni treba. Na záver dakujeme že si nám objasnil, čo sme my mali urobit a ako sme to mali urobit. Bez teba by sme na to určite neprišli .

• Podla mna je dobrý hráč ten

Podle me se dobry hrac pozna podle toho ze hraje v LV1 nebo RCoB. Jiná možnost neni.

Moe nesúhlasím :D V LV1 a RCOB sú ty najlepší hráči :D to ostatný sú len dobrý :D :D :D . A ešte malá poznámka odomňa pre obrancov. Viete prečo si trvám na svojom??? Ako viete nesledujem boje len na vesmíre kde hrajem, ale taktiež sledujem aj hráčov z iných vesmírov. A neraz som komentoval aj vaše boje, a pokiaľ viem tak sa mi naozaj páčili. A preto že viem že ste mali na vašom starom vesmíre fakt super boje, tak som sa tešil aj na to, ako teraz tu budete vo svojej hre pokračovať, a dáte hráčom z Rcob poriadne zabrať.

• Podla mna je dobrý hráč ten

Podle me se dobry hrac pozna podle toho ze hraje v LV1 nebo RCoB. Jiná možnost neni.

Moe nesúhlasím :D V LV1 a RCOB sú ty najlepší hráči :D to ostatný sú len dobrý :D :D :D . A ešte malá poznámka odomňa pre obrancov. Viete prečo si trvám na svojom??? Ako viete nesledujem boje len na vesmíre kde hrajem, ale taktiež sledujem aj hráčov z iných vesmírov. A neraz som komentoval aj vaše boje, a pokiaľ viem tak sa mi naozaj páčili. A preto že viem že ste mali na vašom starom vesmíre fakt super boje, tak som sa tešil aj na to, ako teraz tu budete vo svojej hre pokračovať, a dáte hráčom z Rcob poriadne zabrať.

Koho to jebe tieto sracky co vypustas do eteru? :D :D
    Mal by si konecne dospiet a prestat byt skrachovany hlupacik co musi dookola mlet len to svoje. Aj tisickrat ked ti povieme aby si prestal, tak neprestanes. Aj tisickrat ked kazdy napiseme, ze mas pravdu, tak prides s dalsou novou, lepsou, pravdivejsou. Koho to zaujima? Nas? :D Len teba a tebe podobny co si tu davate palce hore na kazdy vyplod co napises.
    Kto je zvedavy na tvoj nazor? A nepovedal si ho tu uz dost krat? Kolkokrat ho musis povedat aby sa to stala skutocne pravda? :D
    Boze najradsej mam takychto chudakov, co si myslia o sebe neviem co, si len blbec a hlupak o com si tu uz kazdeho presvedcil. Tak zober svoje bolave ego a chod na ten vesmir kde sa schovavas a sed si tam a mudruj si tam kde to niekoho zaujima. Co ti brani ist na hrbitov a objavit sa na Betli a ukazat nam aj vsetkym aky si perfektny hrac a nerobis chyby. Je to strach? Je to pohodlie? Kamosi by s tebou nesli?
    Zelam ti aby si sa zamyslal nad sebou a nie sledoval a komentoval ostatnych.

Tomasovi aj zbytku RCoB patri chvala, pravom su kde su a su najlepsi na tomto piesocku, ale naco si sa ty sem dosiel vylievat na nas?

Zapamataj si, ze sa nezmeni uz nic, ziadne keby bolo keby a blbosti dookola co by si spravil a nespravil, sprav a nesprav vtedy ked tam budes, nie teorie co prax nevideli.

Trvas si na svojom lebo sa ti pacili nase bitky inde a tu sa ti uz nepacia. Zlomil si palicu hned ako si mohol, bol si fanusik co nam fandil a dufal, ze zatocime s Tomasom ale dnes si len mudrlant co hatuje vsetko co povieme. My ti nevravime co by bolo keby ale holu pravdu, nepaci sa ti, tak sa zober a neotravuj nas svojim mudrovanim.
    Ved fakt si tak sprosty, ze dookola nam tu budes rozpravat tu tvoju pravdu? Fakt nemas na viac ako len mudrovat a komentovat forum?

Nezabudni so seba spravit potom cloveka nad vecou a ze je ti to jedno, lebo tomu uz neveris ani ty sam kolkokrat si to povedal a furt tu si a neni ti to jedno. :D :D
    Ludia robia chyby a aj my sme iba ludia pre boha, tak nas nechaj zit a staraj sa o seba a premyslaj doma co by bolo keby si mal rozum radsej, ci by si sa spraval rovnako a mal tie iste sracky co mas.

Normalny clovek pride, pogratuluje Tomasovi, zasmeje sa na nas aky sme hrozny a ide dalej po svojom a neostane tu zaseknuty a s tebe podobnymi dookola si tu prihravate tie nezmysli co ti hlava stvorila :D

Takych ako ty je vela, kazdy sme sa s nimi uz stretli a vieme, ze sa s nimi uz stretavat nechceme, tak naco nam stale zavadzas v ceste?

My sme radi jeden za druheho, ze nas tato hra spojila a dala kopec spomienok do zivota, lebo to je dolezite pre nas.

Maj sa pekne a uz prestan.:flowers:

Edit :

Vsetci co len trepete o zluceni a brblete ako ste chceli bojovat s najlepsimi ale neda sa ...

Co sa neda, kazdy jeden mozete zamrazit a ist na vesmir kde hraju vasi idoly a mat tie velke boje o ktorych tolko meliete.

RCoB je smutne, ze to nezlucili so Siriusom, ale nezamrazia a nejdu za nimi alebo sa nedohodnu a nestretnu sa.

LV1 nezamrazi a nejde ani len za Fenrirom co pred nimi uteka na iny vesmir. Ale ist cez hrbitov sa vam uz nechce :D :D

Dpc toto su ti top hraci? Top aliancie? Leda tak kazdy na vlastnom piesocku a stretu sa vyhybaju kazdy jeden.

Hlavne ze my sme tie nuly a sbskar co tu na tych top hracov vobec nieco skusili a neutiekli do svojej komfortnej zony.

Tlapkajte si tu, ste hrdinovia :thumbsup:

Edited 2 times, last by RMZ ().