[CELKEM: 11.865.000] TheEnemy17 [Vogoni] vs. Constable Pandora [INT] (Ú: 0, O: 11.865.000)

• Dneska tady máme trošku jiný úlovek, nedávám ho sem ani kvůli číslům ani kvůli zisku, pro ten jsem totiž vůbec neletěl, letěl jsem proto, abych proškolil jednoho z nejvíc toxic hráčů jaké jsem kdy potkal. Pandora byl oficiálně první člověkem na uni který měl moon, a taky ho velmi rád využíval, online byl velmi sporadicky, v podstatě nonstop a vždycky měl jen malá okna, a dneska se mi podařilo jedno trefit. Raidy jsem ani neposílal protože jsem věděl, že by lognul před jejich dopadem, a měl jsem pravdu, lognul asi 10 minut po dopadu a stihl mě počastovat celkem velkým množstvím urážek, a to včetně urážek mé rodiny (nebudu tu postovat celé screeny chatu, hodím vám jen screen jedné zprávy a můžete si udělat obrázek). Důvodů letu bylo několik, jeden z nich byl ten, že to nebude tak dávno co se mi chvástal jak na něj nemám a jak je lepší, a druhý byl ten, že včera v noci odstřelil letku (pokud se tomu tak dá říkat) kolegovi z ali. No a nakonec taky velmi rád a často kradl trosky. Po logu mimo urážek začal těžit (započteno do bilance), jakmile jsem vytěžil pole tak zmrazil. Tady máte tu jednu zprávu kterou jsem slíbil.

Dne 12-12-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník TheEnemy17 [Vogoni]

Bitevní křižník 200

Obránce Constable Pandora [INT]

Malý transportér 135

Velký transportér 119

Lehký stíhač 118

Těžký stíhač 305

Křižník 162

Bitevní loď 8

Kolonizační loď 1

Recyklátor 54

Špionážní sonda 123

Pathfinder 2

Po bitvě ...

útočník TheEnemy17 [Vogoni]

Bitevní křižník 200 ( -0 )

Obránce Constable Pandora [INT]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

70.000 Kov, 70.000 Krystaly a 70.000 Deuterium

Útočník ztratil celkem 0 surovin.

Obránce ztratil celkem 11.865.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 2.200.200 kovu a 1.221.900 krystalů.

Útočník získal celkem 210.000 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

1.756.200 Kov a 777.900 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 1.826.200

Krystaly: 847.900

Deuterium: 70.000

Útočník(ci) získal(i) 2.744.100 surovin.

Útočník(ci) získal(i) celkem 1.771 čestných bodů.

Obránce(i) celkem

Kov: -6.940.000

Krystaly: -3.699.000

Deuterium: -528.000

Obránce(i) ztratil(i) celkem 11.187.000 surovin.

Obránce(i) získal(i) celkem 0 čestných bodů.

//Screen z chatu smazán. Nejen, že je zakázané je postovat, ale i kvůli výrazům ve zprávě nelze zde publikovat. Dominastor

Edited 2 times, last by Dominastor ().

• well...

1. podle mě nevíš co to znamená sporadicky. Bacha na cizí termity, to se ti může vrátit jako ****.

2. postování soukromých zpráv je zakázaný ne?

3. Pandora je očividně trochu mimo, takže gratuluju k sestřelu, snad ho pročešeš znova, za tohle by to stálo :thumbsup: Takže gratulka

//Taky redacted. Dominastor

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

Edited once, last by Dominastor ().

• well...

1. podle mě nevíš co to znamená sporadicky. Bacha na cizí termity, to se ti může vrátit jako buzerant.

Pozor na automaticke opravy na mobile, opravuje ti to na najcastejsie pouzivane slova, enemy vratit sa ti to moze ako bumerang :)

• well...

1. podle mě nevíš co to znamená sporadicky. Bacha na cizí termity, to se ti může vrátit jako buzerant.

2. postování soukromých zpráv je zakázaný ne?

3. Pandora je očividně trochu mimo, takže gratuluju k sestřelu, snad ho pročešeš znova, za tohle by to stálo :thumbsup: Takže gratulka

Sporadicky znamená náhodně, ne? :D A jinak myslím že je, proto jsem tu nechtěl dávat celý chat, ale menší ochutnávku toho, co pro mě Pandora měl na srdíčku, jsem sem prostě dát musel. A děkuji <3 :biggrin:

• Hezký, zábavný a zároveň smutný...

Hezký proto, že jsi dokázal trefit "okno", máš z toho zisk a pobavil jsi se.

Zábavný díky Banymu a jeho "****" ;-) .

Smutný z toho, jak někdo může být tak zlý a zapšklý kvůli počítačové hře...

//Redacted... Dominastor

...

Edited once, last by Dominastor ().

• Ja to takhle napsal schválně, stejně jako termity :evilgrin2: jinak sporadicky znamená spíš zřídka, nebo občas etc...

A jak říkáš Reno, kdybych měl být takhle toxickej pokaždý když mi někdo sundá satelity tak jsem připravenej na Bohnice

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."