[TOT: 12.039.680.000] Kang [JFA] vs. Dannan [SURVIVOR] (A: 87.680.000, D: 11.952.000.000)

• Pohlavek vrácen pane Dannane :), ale jak říkáš, doly ti to vydělají za 50 min :) Gratulace Kangu :)

On 04-02-2022 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker Kang [JFA]

Reaper 120.500

Defender Dannan [SURVIVOR]

Battleship 197.700

Recycler 5.000

After the battle ...

Attacker Kang [JFA]

Reaper 119.952 ( -548 )

Defender Dannan [SURVIVOR]

Destroyed!

The attacker has won the battle!

The attacker captured:

52.111.282 Metal, 49.827.797 Crystal and 13.896.922 Deuterium

The attacker lost a total of 87.680.000 units.

The defender lost a total of 11.952.000.000 units.

At these space coordinates now float 4.721.367.000 metal and 1.588.461.000 crystal.

The attacker captured a total of 115.836.001 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.

The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 4.726.898.282

Crystal: 1.608.148.797

Deuterium: 2.936.922

The attacker(s) made a profit of 6.337.984.001 units.

Summary defender(s)

Metal: -8.998.611.282

Crystal: -3.045.327.797

Deuterium: -23.896.922

The defender(s) lost a total of 12.067.836.001 units.

Powered by OGotcha CR Converter 4.3.2

• v tomto případě musím gratulovat:sixstars: , aspoň je vidět, že peníze nazvané do hry neznamenají všechno, že Dannan ? Nezapomeň si zas přikoupit Th když je v akci :thumbsup:

• Kang síce ťa nemám rád, ale k boju Gratulujem. Lama ako Banan, si to zaslúži. Jasnéee jemu to za 50 min vráti ťažba :D :D :D to ma fakt pobavil. Jemu to vráti tak akurát TH, a nie ťažba.

Inak Kang už zabudol ako sa postujú boje na fórum??? keď že vidím že tento boj tu dal avenger.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Kang síce ťa nemám rád, ale k boju Gratulujem. Lama ako Banan, si to zaslúži. Jasnéee jemu to za 50 min vráti ťažba :D :D :D to ma fakt pobavil. Jemu to vráti tak akurát TH, a nie ťažba.

Inak Kang už zabudol ako sa postujú boje na fórum??? keď že vidím že tento boj tu dal avenger.

No ty z tvyma barvickama o vkladani pomlč :love:

• moje farbičky sú super vole a neser :D

• Tvoje farbičky jsou super, ale přečte to tak leda nějaké špičaté elfské ucho co běhá po Tatrách s lukem a šípy:)) pro nás ostatní to je jak číst po flašce páleného:))

• Když už to sem tedy Avenger dal, tak jen doplním...proběhly ještě dva raidy se ziskem 118.033 M a vybrání 11 planet se ziskem 1.020.863 M při jeho ztrátách 402.976 M(mé ztráty 1 ripper)...palivo nezapočteno!!!

P.S. jen jsem si vzal i s úroky zpět surky, které mi s Martinkem dlouhodobě kradli při svých nesmyslných útocích na saty a cca 8 hodinové těžby...plus za dva sundané moony, u kterých nedokázali ani spočítat návrat tankovaček... :youcrazy:

• Když už to sem tedy Avenger dal, tak jen doplním...proběhly ještě dva raidy se ziskem 118.033 M a vybrání 11 planet se ziskem 1.020.863 M při jeho ztrátách 402.976 M(mé ztráty 1 ripper)...palivo nezapočteno!!!

P.S. jen jsem si vzal i s úroky zpět surky, které mi s Martinkem dlouhodobě kradli při svých nesmyslných útocích na saty a cca 8 hodinové těžby...plus za dva sundané moony, u kterých nedokázali ani spočítat návrat tankovaček... :youcrazy:

Očividne vie počítať len TH :D Len nerozumiem, prečo si sem ten boj vlastne nechcel dať, keď že je dobrý???

Očividne vie počítať len TH :D Len nerozumiem, prečo si sem ten boj vlastne nechcel dať, keď že je dobrý???

Protože nemám povinnost to sem dávat... :question::question::question: tak třeba proto... :attention::attention::attention:

• len ja si radšej pozriem od teba nejaký slušný boj, ako čítať tu od teba nejaké somariny :D :D :D A aj tak to tu je mrtve, tak aspoň nejaké oživenie.

• len ja si radšej pozriem od teba nejaký slušný boj, ako čítať tu od teba nejaké somariny :D :D :D A aj tak to tu je mrtve, tak aspoň nejaké oživenie.

Taky bych se rád podíval na nějaký tvůj solo boj s ali SURVIVOR...jenže toho už se nedočkám... :rofl:takže si ty své somariny nech na nový server, kam se přesunete!!! GL :beer:

• pozri jeden z dôvodov prečo bananek poľavil v ostražitosti je aj to že sme v mraze. Kým som hral, tak som naňho pár krát vyletel, pričom nemal žiadnu aktivitu, a len vyletím, a už je zrazu online. Máš pravdu. boja proti tej lame sa už nedočkáš, :D :D :D . Nás nebaví hrá kde top 1 sráč nevie lietať, a podľa toho čo si napísal neovláda ani základnú matematiku :D :D :D , a jeho top pozícia je vlastne len kúpená. Pokiaľ si správne pamätám, tak aj ty a celkovo vaša aliancia, ako kopec ďalších hráčov tu na fóre písali, že ak by sme boli dobrý hráči, tak odídeme odtiaľto niekam kde budeme mať rovnocenných súperov, tak že sa vám konečne vaše želanie splní. Ja sa chcem touto hrou baviť, a mať možnosť lietať, ale na tomto mŕtvom vesmíre to možne nie je. A keď že to kang vytiahol tak to tu napíšem rovno. Nie je žiaden dôvod k tomu, aby sme ďalej ostávali v cz komunite. Zachvíľku to tu skončí tak ako na OgameSK Len si pozrite koľko je tam hráčov na tých serveroch. Je to len na zaplakanie.

• Nao...kdybyste byli co k čemu, tak ho tady vypráskáte a pak si běžte kam chcete!!! To, co ty tady píšeš, je čistý alibismus, ze kterého se mi chce... :Vomit:jen kecy!!! Že neovládá základní matematiku měla být vaše výhoda, ale ne...jen nebylo jednou rovnou po vašem, tak je to nehratelné a šup...jdeme jinam??? :headbanging:

• Nikdo přeci nemá povinnost lítat, když je TOP 1...ani gogo přece nikam nelítá a je TOP 3...samozřejmě chápu počty v lodích...tak někdo se brání želvou, někdo letkou a někdo dává velkou letku za želvu...to vše je přeci výzva... :search: tak se nedivte, že sem nic z toho, co se na Ganimed děje, nechci dávat...a dávat nebudu, i když to vložit umím...neboj, nezapomněl jsem to!!! :quote: jediné, co sem dám, budou sestřely Martinka a Dannana tak za 5-10 let... :vain::vain::vain:

• Nao...kdybyste byli co k čemu, tak ho tady vypráskáte a pak si běžte kam chcete!!! To, co ty tady píšeš, je čistý alibismus, ze kterého se mi chce... :Vomit:jen kecy!!! Že neovládá základní matematiku měla být vaše výhoda, ale ne...jen nebylo jednou rovnou po vašem, tak je to nehratelné a šup...jdeme jinam???

kang vieš čo máš pravdu. LV1 sú neschopný hráči, a ak nieje po ich tak utekajú :D .Pre mňa za mna rob čo chceš. Ak si ty tak skveli hráč tak ho zostreľ. seď tu xy hodín, a raketuj mu ten pancier čo postavil. Postav väčšiu letku ako má on, a daj ho dole. veď alianciu máš. Ani s našími letkami cez ten pancier neprejdeme, zaďalšie nemáme dosť recyklátorov, a prakticky v LV1 mám letku už len ja a salfa. Ak by si bol ty k niečomu, tak namiesto kecov o tom, ako sme my neschopný ho strelíte sami :D . Tak že vaša neschopnosť je na takej istej úrovni ako ta naša :D . Zaďalšie presne tak isto sme ušli aj zo siriusu po mojom zostrle... sorry nie vlastne po salfovom zostrele... a fakt to po moeho... A frasa na Warmena by som zabudol... po koho zostrele sme to vlastne zdrhli zo siriusu??? fakt sa nepamätám, ale napíšem ti že tie zostreli boli presne podľa naších predstáv :lol:

Nikdo přeci nemá povinnost lítat, když je TOP 1...ani gogo přece nikam nelítá a je TOP 3...samozřejmě chápu počty v lodích...tak někdo se brání želvou, někdo letkou a někdo dává velkou letku za želvu...to vše je přeci výzva... :search: tak se nedivte, že sem nic z toho, co se na Ganimed děje, nechci dávat...a dávat nebudu, i když to vložit umím...neboj, nezapomněl jsem to!!! :quote: jediné, co sem dám, budou sestřely Martinka a Dannana tak za 5-10 let... :vain::vain::vain:

Toho sa nikdy nedožijeme. Pri tvojom mesačnom náraste a jeho mesačnom náraste je trocha moc veľký rozdiel :D Do vtedy nakúpi toľko TH že nám obyčajným ľuďom sa o tom ani len nesnívalo :D . Tak isto nikde nečítam že by som napísal, že banan je povinný lietať. To by som si nikdy nedovolil, Je každého osobná vec ako hraje. Pozri my máme na výber ostať tu a naháňať za za jedným konkrétnym hráčom na vesmíre kde je aktívnych 10 hráčov z 200, a teda šanca vyrovnať sa mu v rýchlosti nárastu je -----------100% alebo ísť na vesmír, kde je 2200 hráčov, a z toho minimálne 200 aktívnych a mať možnosti, sa rozvíjať, Ja si myslím že voľba je jasná. Kang Info pre teba. Banan má za posledný mesiac nárast o 320M bodov ty 10M. Nedávam sem naše nárasty, preto že my sme už nejaku tu chvíľu v mraze, tak že je to horšie, ale počas obdobia kedy sme hrali aktívne si sa nám nikdy nedokázal vyrovnať, a to ani po naších zostreloch. Tak že máš šancu ho naozaj dobehnúť :D :D :D

Edited 3 times, last by Deathaim ().

• Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech... :wink3: dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra... :w00t::w00t::w00t:

• Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech... :wink3: dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra... :w00t::w00t::w00t:

1 MALI sme 3 veľké letky!!!

2 Je to len TH lama nič viac

3 Ja som nikdy nenapísal že výdrž nemáš, ale ešte raz za posledný mesiac Banan +320M bodov Kang +10M trocha rozdiel, a myslím si že pri takom rozdiely ti ani výdrž nepostačí. A ak on bude takto aj naďalej kupovať TH jednoducho pri takmto množstve cieľov, ako je na tomto vesmíre nemáš šancu ho niekedy dobehnúť!!! Vždy po našom zostrele si to obnovil, ale pozri o koľko viacej možnosti si na siriuse mal a tu nemáš ani polovicu z tých možností.

4 Ani celá LV1 + vaša aliancia nemá dohromady taký mesačný nárast ako Banan sám. A pri tom množstve cieľov, ktoré sú na tomto vesmíre, ani nikdy mať nebudeme!!! Ak nám tu dáš ´dalších 2000 aktívných hráčov, a budeme môcť lietať a mať teda možnosť hrať proti jeho peniazom, tak tu zostaneme.

• Nao...jediný sestřel podle vašich představ byl totální masakr mé maličkosti...dál to komentovat nebudu a nehodlám!!! Obnovil jsem a hraji dál...na rozdíl od mnoha jiných, kteří jakýkoliv sestřel neunesou... :attention::attention::attention: