Kang My sme mali toľko zostrelov že až veľa a všetky boli podľa naších predstáv!!! Bol si jediny hráč ktorého sme strelili??? Leteli sme pre zisk??? alebo nie??? Ja nerozumiem načo tu ťaháš tvoj zostrel. Ja som tými bojmi čo som napísal ti chcel ukázať že nezdrhame hneď keď niečo nieje podľa naších predstáv, pričom tie zostreli naších hráčov podľa naších predstav neboli, a stále sme aktívne hrali na siriuse, preto že sme tam mali možnosti!!! MOŽNOSTI!!! Tu na tomto vesmíre nemáš REALNE ŽIADNÚ MOŽNOSŤ DOBEHNÚŤ BANANOV NÁRAST, ( teda ak nekupuješ TH za miliony ako to robí banan ) ANI KEBY SME SA SPOJILY 2 ALIANCIA VAŠA A NAŠA!!! ( čo by sa samozrejme nikdy nemohlo stať ) Zopakujem to ešte raz. My radšej prejdeme z vesmíru kde je aktívnych 10 hráčov na vesmír kde je aktívnych MINIMÁLNE 200 Hráčov, s tým že vieme že na tom vesmíre budeme ako aliancia top 10, ale vďaka počtu hráčov na tom vesmíre budeme mať MOŽNOSTI SA VYPRACOVAŤ VYŠŠIE, A ZATIAĽ ČO TY TU BUDEŠ ZBERAŤ DROBKY MI BUDEME LIETAŤ. A POKIAĽ VIEM JA SALFA MOE PO NAŠÍCH ZOSTRELOCH HRÁME ĎALEJ, LEN MENÍME VESMÍR ZA AKTÍVNEJŠÍ.

[TOT: 12.039.680.000] Kang [JFA] vs. Dannan [SURVIVOR] (A: 87.680.000, D: 11.952.000.000)
-
-
Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech...
dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra...
1 MALI sme 3 veľké letky!!!
2 Je to len TH lama nič viac
3 Ja som nikdy nenapísal že výdrž nemáš, ale ešte raz za posledný mesiac Banan +320M bodov Kang +10M trocha rozdiel, a myslím si že pri takom rozdiely ti ani výdrž nepostačí. A ak on bude takto aj naďalej kupovať TH jednoducho pri takmto množstve cieľov, ako je na tomto vesmíre nemáš šancu ho niekedy dobehnúť!!! Vždy po našom zostrele si to obnovil, ale pozri o koľko viacej možnosti si na siriuse mal a tu nemáš ani polovicu z tých možností.
4 Ani celá LV1 + vaša aliancia nemá dohromady taký mesačný nárast ako Banan sám. A pri tom množstve cieľov, ktoré sú na tomto vesmíre, ani nikdy mať nebudeme!!! Ak nám tu dáš ´dalších 2000 aktívných hráčov, a budeme môcť lietať a mať teda možnosť hrať proti jeho peniazom, tak tu zostaneme.
1) ano, měli jste 3 velké letky...dokud u vás byl chose
2) že je to TH lama souhlasím
3) díky za kompliment, že jsem vždy obnovil...asi budu furt stejný...pro mě je to hra a tak to beru...
4) naše ali se jmenuje JFA...takže příště piš buď jen o neporazitelné LV1 nebo když už počítáš se silou i jiných ali, tak je jmenuj!!!
P.S.
5) tak napište Banánovi, ať si tu zřídí dalších 2.000 multi... :DDD
-
Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech...
dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra...
3 Ja som nikdy nenapísal že výdrž nemáš, ale ešte raz za posledný mesiac Banan +320M bodov Kang +10M trocha rozdiel, a myslím si že pri takom rozdiely ti ani výdrž nepostačí. A ak on bude takto aj naďalej kupovať TH jednoducho pri takmto množstve cieľov, ako je na tomto vesmíre nemáš šancu ho niekedy dobehnúť!!! Vždy po našom zostrele si to obnovil, ale pozri o koľko viacej možnosti si na siriuse mal a tu nemáš ani polovicu z tých možností.
4 Ani celá LV1 + vaša aliancia nemá dohromady taký mesačný nárast ako Banan sám. A pri tom množstve cieľov, ktoré sú na tomto vesmíre, ani nikdy mať nebudeme!!! Ak nám tu dáš ´dalších 2000 aktívných hráčov, a budeme môcť lietať a mať teda možnosť hrať proti jeho peniazom, tak tu zostaneme.
3) díky za kompliment, že jsem vždy obnovil...asi budu furt stejný...pro mě je to hra a tak to beru...
4) naše ali se jmenuje JFA...takže příště piš buď jen o neporazitelné LV1 nebo když už počítáš se silou i jiných ali, tak je jmenuj!!!
P.S.
Inak sa ospravedlňujem sa ale nepamätám si presne skratky aliancii a nechcel som byť sprostý, a skomoliť vám meno, taktiež mi nenapadlo sa na to pozrieť v názve
a nakoľko sa nesmiem prihlásiť do hry, tak som radšej napísal vaša aliancia je pomaly 3 hodín ráno tak my to nemysli
Som rád že sme sa teda pochopili nakoniec a idem už radśej spať
A teraz ešte keď čítam spätne, tak som napísal aj keby sa spojili naša a vaša aliancia teda vo svojom predošlom poste. nie v tom na ktore si reagoval.
-
P.S.
Inak sa ospravedlňujem sa ale nepamätám si presne skratky aliancii a nechcel som byť sprostý, a skomoliť vám meno, taktiež mi nenapadlo sa na to pozrieť v názve
a nakoľko sa nesmiem prihlásiť do hry, tak som radšej napísal vaša aliancia je pomaly 3 hodín ráno tak my to nemysli
Ty nevíš z které jsem ali??? Možná to bude tím, že tu nemáš vlastní účet a je ti to pod hlavičkou LV1 celkem jedno!!!
-
Nechci se montovat do vašeho dohadovani,ale Kangu moc dobře viš,že ten sestřel banana byl planovanej a taky dobře viš proč k němu nedošlo.
-
To je snad poprvý co někdo někomu pochválil bitvu a rozhořel se oheň nenávisti. Jako ne že by mě tyhle dohady nebavily, docela rád si počtu co se děje na jiných vesmírech, ale říkám si že by občas jednoduchý děkuju stačilo
-
To je snad poprvý co někdo někomu pochválil bitvu a rozhořel se oheň nenávisti. Jako ne že by mě tyhle dohady nebavily, docela rád si počtu co se děje na jiných vesmírech, ale říkám si že by občas jednoduchý děkuju stačilo
Dostal som v práci deň voľna, tak sa aspoň nenudím
. Veď keď mám čas si s niekym popísať, tak prečo to nevyužiť. A zaďalšie aj keď som boj pochválil, aj tak som si musel ripnúť do kanga
čiže ten hate som začal ako inak ja
. To by som nebol ja keby som niekoho neprovokoval
aj keď len trocha
P.S.
Ty nevíš z které jsem ali??? Možná to bude tím, že tu nemáš vlastní účet a je ti to pod hlavičkou LV1 celkem jedno!!!
Kang vieš ako často som tu takto dlho ako som bol včera??? Bol som už fakt KO a písal som z posledných síl. Tak sa nečuduj že mi nenapadlo sa pozrieť, ani len na nadpis, aby som zistil že si z aliancie JFA, a nie to ešte rozmýšľať nad tým
Dneska po tom ako som sa dobre vyspal to už viem aj z pamäti
-
Nechci se montovat do vašeho dohadovani,ale Kangu moc dobře viš,že ten sestřel banana byl planovanej a taky dobře viš proč k němu nedošlo.
chose...a ty zase víš, že my dva jsme to spolu vykomunikovali
že se do toho začal montovat někdo třetí už nebyla moje chyba
Dostal som v práci deň voľna, tak sa aspoň nenudím
. Veď keď mám čas si s niekym popísať, tak prečo to nevyužiť. A zaďalšie aj keď som boj pochválil, aj tak som si musel ripnúť do kanga
čiže ten hate som začal ako inak ja
. To by som nebol ja keby som niekoho neprovokoval
aj keď len trocha
P.S.
Kang vieš ako často som tu takto dlho ako som bol včera??? Bol som už fakt KO a písal som z posledných síl. Tak sa nečuduj že mi nenapadlo sa pozrieť, ani len na nadpis, aby som zistil že si z aliancie JFA, a nie to ešte rozmýšľať nad tým
Dneska po tom ako som sa dobre vyspal to už viem aj z pamäti
V pohodě...
-
Nao...kdybyste byli co k čemu, tak ho tady vypráskáte a pak si běžte kam chcete!!! To, co ty tady píšeš, je čistý alibismus, ze kterého se mi chce...
jen kecy!!! Že neovládá základní matematiku měla být vaše výhoda, ale ne...jen nebylo jednou rovnou po vašem, tak je to nehratelné a šup...jdeme jinam???
Jo je to celkem sranda, jako když si přepneš hru z easy na hard, jsem celkem rád že je tu někdo kdo pomůže platit tuhle hru, když ne já, baví mě nehledě na to když se vývojářům sem tam něco nepovede. No a když podvádí a nemáš to jak prokázat, tak se ti přepne hra na extrémní obtížnost, zahraješ si slušnou hru i přesto že tě vypráská a porazit někoho i přes podezření že podvádí, ještě lepší pocit než standardního fair hráče
-
Ne, že bych tě neměl rád...jak mi vtipně napsal Nao...ale proč komentuješ zase něco, co se tě naprosto netýká??? Vůbec netušíš, o čem to je!!! Tak si ty svý chytrý řeči nech pro sebe...buď tak laskav!!!
-
Protože můžu a ty s tím vůbec nic neuděláš
-
Helou Boiz !
me by uplne stacilo kdyby na vesmiru kde hraju byly nejaky íčka
ja jsem od sloučení hral aktivne jak nikdy a narostl jako kráva, ale na pay to win Danana to zdaleka nestacilo. navic krome nej vesmir uplne o nicem.
Takze jsme se jako aliance rozhodli jak jsme se rozhodli. Prijali jsme tu nejvetsi ogame výzvu která je vubec mozná. A moc se na to tešíme
Chceme výzvu a ne mrtve vesmiry a nudu.
-
Prijali jsme tu nejvetsi ogame výzvu která je vubec mozná.
A kam jdete?
-
A kam jdete?
láká nás UK
-
láká nás UK
To je jasný, ale je tam víc našlapaných serverů. Jste s tím tajuplní jak ten hrad v Karpatech
Také jsem tam chtěl jít, na Sombrero, ale po té změně parametrů se už asi víc vyplatí 1 (pokud nechcete na speed), ale nakonec jsem zvolil klídek na Weznu. Dostal jsem strach , že bych tam byl úplně no life zombie
-
láká nás UK
To je jasný, ale je tam víc našlapaných serverů. Jste s tím tajuplní jak ten hrad v Karpatech
Také jsem tam chtěl jít, na Sombrero, ale po té změně parametrů se už asi víc vyplatí 1 (pokud nechcete na speed), ale nakonec jsem zvolil klídek na Weznu. Dostal jsem strach , že bych tam byl úplně no life zombie
pozri naše podmienky sú jasné.
1. Čo najviac hráčov
2. Max 2x speed fleet
My nechceme hrať nejaké speed vesmíry. Nechce sa nám u toho sedieť 24/7. Cieľový vesmír už máme vybratý, a myslím si že viac už nikoho zaujímať nemusí. Ja nerozumiem, aký by to malo pre vás význam vedieť. Aj tak nikto z vás za nami nepôjde.
-
Cieľový vesmír už máme vybratý, a myslím si že viac už nikoho zaujímať nemusí.
Takže se chvástáte, že přijímáte ty největší výzvy, ale bojíte se říct jaké, aby za vámi náhodou nešel někdo, kdo by vám z toho udělal opravdovou výzvu
Hoši...
a předpokládám, že tam ještě budete hrát pod jinými nicky
-
Cieľový vesmír už máme vybratý, a myslím si že viac už nikoho zaujímať nemusí.
Takže se chvástáte, že přijímáte ty největší výzvy, ale bojíte se říct jaké, aby za vámi náhodou nešel někdo, kdo by vám z toho udělal opravdovou výzvu
Hoši...
a předpokládám, že tam ještě budete hrát pod jinými nicky
Nicky sa meniť nebudú, stále nás nájdete pod rovnakými menami ako teraz, to pre vás znamená že kedykoľvek si nás môžete nájsť. A prečo to tu v súčastnosti nechceme rozoberať??? Hneď ti to napíšem. My sa momentálne spoliehame na to, že po presune bude náš najsilnejší člen aliancie (salfa) pod top 20 daného vesmíru. Len že mám aj nejaké iné info, a to také že neberie sa ohľad len na to, že či je daný hráč v celkovom hodnotení pod top 20, ale aj to koľko ma zničených bodov, akú ma eko letku a výskumy. Pokiaľ salfu pošlu z toho vesmíru späť na cintorín, a bude sa musieť vrátiť do ogame cz komunity, tak rátajte s tým, že o cca 4 mesiace ideme na Betel. A ako poznám nášho zakladateľa aliancie, tak nás dokonca nájdete aj v aliancii LV1, ktorú si tam znova založíme. A ešte jedna vec. Hneď po tom, ako sa my presunieme, a ak budeme mať aj nejaké slušné boje, tak ich určite nájdete na fóre. Tak že po tom ako sa presunieme budete mať toľko možnosti zistiť kde sme, že až veľa. A potom sa k nám môžete ísť ktokoľvek k nám na daný vesmír. Tak že to zopakujem.
1 Budeme hrať stále s rovnakými menami. Nemáme dôvod si ich meniť.
2 Aliancia po presune bude stále LV1.
3 Stále budeme dávať na fórum boje.
Tak že možnosti na to, aby ste si nás našli budete mať viac ako veľa.
-
Nicky sa meniť nebudú, stále nás nájdete pod rovnakými menami ako teraz, to pre vás znamená že kedykoľvek si nás môžete nájsť. A prečo to tu v súčastnosti nechceme rozoberať??? Hneď ti to napíšem. My sa momentálne spoliehame na to, že po presune bude náš najsilnejší člen aliancie (salfa) pod top 20 daného vesmíru. Len že mám aj nejaké iné info, a to také že neberie sa ohľad len na to, že či je daný hráč v celkovom hodnotení pod top 20, ale aj to koľko ma zničených bodov, akú ma eko letku a výskumy. Pokiaľ salfu pošlu z toho vesmíru späť na cintorín, a bude sa musieť vrátiť do ogame cz komunity, tak rátajte s tým, že o cca 4 mesiace ideme na Betel. A ako poznám nášho zakladateľa aliancie, tak nás dokonca nájdete aj v aliancii LV1, ktorú si tam znova založíme. A ešte jedna vec. Hneď po tom, ako sa my presunieme, a ak budeme mať aj nejaké slušné boje, tak ich určite nájdete na fóre. Tak že po tom ako sa presunieme budete mať toľko možnosti zistiť kde sme, že až veľa. A potom sa k nám môžete ísť ktokoľvek k nám na daný vesmír. Tak že to zopakujem.
1 Budeme hrať stále s rovnakými menami. Nemáme dôvod si ich meniť.
2 Aliancia po presune bude stále LV1.
3 Stále budeme dávať na fórum boje.
Tak že možnosti na to, aby ste si nás našli budete mať viac ako veľa.
ok, tohle už beru
-
Ja teda nevím, chápu že na ganimedu chcípl pes a nejsou tam hráči, ička... Na ganimedu je taky Dannan co sype první ligu, na druhou stranu na UK serverech se sype úplně stejně a pokud jste nedokázali vypráskat mrtvej ganimed s jedním sypačem, tak jsem zvědavej jak vypráskáte nadupaný UK servery kde budete všichni pod top 20 s x sypačema. Takže za mě vám přeju hodně štěstí, na zkušenou to bude určitě super
.