[TOT: 12.039.680.000] Kang [JFA] vs. Dannan [SURVIVOR] (A: 87.680.000, D: 11.952.000.000)

• Ja teda nevím, chápu že na ganimedu chcípl pes a nejsou tam hráči, ička... Na ganimedu je taky Dannan co sype první ligu, na druhou stranu na UK serverech se sype úplně stejně a pokud jste nedokázali vypráskat mrtvej ganimed s jedním sypačem, tak jsem zvědavej jak vypráskáte nadupaný UK servery kde budete všichni pod top 20 s x sypačema. Takže za mě vám přeju hodně štěstí, na zkušenou to bude určitě super :thumbsup:.

Ako píšeš na UK je možno XY dokonca aj Z sypačov, ale taktiež je tam XYZ normálných hráčov ako my. Banan by padol bez problémov, ale cez ten jeho pancier by sme za žiadných okolnosti neprešli, a nemali sme nikoho kto by nám s tým pomohol. Na UK je dosť veľa aliancii, ktoré dokážu byť hociktorému hráčovi a v hociktorej aliancii konkurencie schopný. A zaďalšie je tam dosť cieľov, a íčiek, tak že aj my dokážeme mať rýchlejší nárast, a byť teda schopný ako tak konkurovať nejakým hráčom.

Na ganimede bol síce len 1 sypač, ale nemali sme na koho lietať!!! Síce tam boli ďalší 10-ti hráči, ale keď že hrali štýl hry že mrazák- rozmraziť- poslať na teba neziskoví útok-zamraziť a dookola, tak to ma fakt nebaví. ale keď máš na vesmíre napr 500 aktívnych hráčov, z toho 100 sypačov, a ostatný normálny hráči, tak nie je problém získavať suroviny a lietať a teda dokázať sa rozvíjať.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Ja teda nevím, chápu že na ganimedu chcípl pes a nejsou tam hráči, ička... Na ganimedu je taky Dannan co sype první ligu, na druhou stranu na UK serverech se sype úplně stejně a pokud jste nedokázali vypráskat mrtvej ganimed s jedním sypačem, tak jsem zvědavej jak vypráskáte nadupaný UK servery kde budete všichni pod top 20 s x sypačema. Takže za mě vám přeju hodně štěstí, na zkušenou to bude určitě super :thumbsup:.

Pekne napísané :thumbsup:

to je pravda ale nam nevadil ani tak nasypanej Danan jako to ze tam nebyli zadny íčka a ani jine akivni letky. Nehlede na to že my do toho umime nasypat taky ale to neni uplne nase cesta. Ganimed je mrtvej vesmir a tak logicky chceme pryc.

• Rozumím, v tom případě good luck a snad se na CZ fóru pochlubíte i nějakou tou pořádnou zahraniční bitvou :cool2:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Rozumím, v tom případě good luck a snad se na CZ fóru pochlubíte i nějakou tou pořádnou zahraniční bitvou :cool2:

hele mame radost ze jdeme na 1x speed takze na vse vice casu, ale zaroven vime ze jdeme nekam kde jsou proste vetsi letky nez ma ma nas Salfa a ze se tam budou moci proti nam utvorit app ktere neubranime ani spolecne jako ali. zaroven doufame ze tam budou ička diky kterym s nasi aktivitou porosteme natolik ze to zvladneme nejak uhrat a nikdo od nas nepadne. no uvidime.

• páni dohodneme sa takto. Vy sa prestanete starať o to kam máme v pláne ísť, a ja osobne vás po presune budem informovať, či sme sa presunuli úspešne, alebo či sa vraciame do ogame cz komunity na Betel. Samozrejme v prípade že bude presun úspešný, sa dozviete aj kde sme.

• páni dohodneme sa takto. Vy sa prestanete starať o to kam máme v pláne ísť, a ja osobne vás po presune budem informovať, či sme sa presunuli úspešne, alebo či sa vraciame do ogame cz komunity na Betel. Samozrejme v prípade že bude presun úspešný, sa dozviete aj kde sme.

Ja sa absolútne nestarám premňa za mňa to aj zmažte :thumbsup:

Mne je to tiez jedno, len som chcel vediet reakciu, lebo tu okolo toho kecate hlavne ty a Moe a pritom robite tajnosti este aj :D
    V podstate to nikoho nezaujima ale vy dvaja dokazete o tom tolko rozpravat :D
    Najvtipnejsie su samozrejme podmienky a tak :D :D

• Mne je to tiez jedno, len som chcel vediet reakciu, lebo tu okolo toho kecate hlavne ty a Moe a pritom robite tajnosti este aj :D
    V podstate to nikoho nezaujima ale vy dvaja dokazete o tom tolko rozpravat :D
    Najvtipnejsie su samozrejme podmienky a tak :D :D

Né asi :D o tom žvaní, aby jsi se zeptal a když se teda zeptáš, tak ti řeknou, že ti do toho nic neni :D to jsme dělali na základce

• Ja neviem my sme napísali len toľko že odchádzame, keď tu teraz začnem kopírovať, všetky vaše komentáre len o tom kde je otázka " A kam pôjdete??? " tak toto vlákno bude mať minimálne o ďalšie 4 okna navyše. Ak vás to nezaujíma, tak načo sa potom pýtate??? tak že ideme tam kde sa ľudia nestarajú. A tam nás nájdete.

Inak na ďalšie otázky tipu " Kam Idete??? " reagovať nebudem. Kto chce nech si prečíta vlákna kde sa o tom bavíme. Odpoveď bude stále rovnaká.

• Ja neviem my sme napísali len toľko že odchádzame, keď tu teraz začnem kopírovať, všetky vaše komentáre len o tom kde je otázka " A kam pôjdete??? " tak toto vlákno bude mať minimálne o ďalšie 4 okna navyše. Ak vás to nezaujíma, tak načo sa potom pýtate??? tak že ideme tam kde sa ľudia nestarajú. A tam nás nájdete.

Inak na ďalšie otázky tipu " Kam Idete??? " reagovať nebudem. Kto chce nech si prečíta vlákna kde sa o tom bavíme. Odpoveď bude stále rovnaká.

No , a kam teda jdete ??? :hi:

• Tomaso neser vole lebo prídem na Betel a ťa zostrelím :D :D :D

• Na obranu kluků z LV1, pokud by ostatní zapojili víc než 2 mozkový buňky, tak se to dalo velice jednoduše vydedukovat... :crazy:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Na obranu kluků z LV1, pokud by ostatní zapojili víc než 2 mozkový buňky, tak se to dalo velice jednoduše vydedukovat... :crazy:

Ty už fakt nevíš, čí jsi... :rofl:začal to tvůj odchod do RES s tím, že...cituji "klidně jim tam budu dělat nosiče vody...ale budu se podílet na porážce LV1!!!" Nějak vám to nevyšlo... :lol: a teď budeš ostatní poučovat o nějaké dedukci???!!! Zkus třeba někdy použít své mozkové buňky, aby zabránily tomu, že si budou myslet, že je jich víc než dvě!!! Pak sem nebudeš psát takové žvásty, ty ochránče LV1... :youcrazy:

• Normálne sa teraz teším na ten hate čo tu bude, keď nakoniec skončíme na beteli :D :D :D

• Kangu že ty sis zase zapomněl vzít prášky... Tvůj psychiatr ti přeci důrazně vysvětloval jak je důležitý ty antipsychotika brát pravidelně. Ale my ti to odpouštíme :rolleyes2: