[TOT: 12.039.680.000] Kang [JFA] vs. Dannan [SURVIVOR] (A: 87.680.000, D: 11.952.000.000)

• Kangu že ty sis zase zapomněl vzít prášky... Tvůj psychiatr ti přeci důrazně vysvětloval jak je důležitý ty antipsychotika brát pravidelně. Ale my ti to odpouštíme :rolleyes2:

Říká někdo, kdo zrovna z té léčebny vylezl??? :rofl:a my je kdo??? RES mi odpustit asi může, není na stejném vesmíru!!! LV1 mi asi odpustí určitě, protože jsem jim nesundal nikomu z nich letku ani jednou, zato oni mě několikrát!!! :fatgreengrin:

P.S. Bany...dojdi si k Chocholouškovi, ať se ti uleví... :headbanging: A až zjistíš, že jsi fakt :Vomit: tak možná přestaneš být takový :youcrazy:

Edited once, last by Kang ().

• RES už není :comforting:

o7

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Kdyby sis aspoň vymyslel něco originálního, nebo umíš jenom papouškovat? Jakoby tvůj největší argument je, že jsem odešel z aliance Jedinečně Frustrovaných Asociálů (JFA) kterou ty vedeš a ani po x letech ses přes to prostě nepřenesl. A máš pravdu, my (konkrétně já, Domin a Marten) ti odpouštíme žes nás tehdy nakrmil svoji hlavní letkou :biggrin: a stejně tak ti asi odpouští i LV1 za to že si jim nikdy nic nesundal :rofl:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Kdyby si uznával i jiný názory než ty svoje a byl aspoň trochu tolerantní tak bych neměl problém s tebou vyjít... Ty si zaseklej jak kolovrátek a meleš furt to samý dokola, což je podle doktorky Ralbovský mimochodem jeden ze znaků šílence, a ty se mají přeci dle Zemana ze společnosti eliminovat :evilgrin2:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Kdyby si uznával i jiný názory než ty svoje a byl aspoň trochu tolerantní tak bych neměl problém s tebou vyjít... Ty si zaseklej jak kolovrátek a meleš furt to samý dokola, což je podle doktorky Ralbovský mimochodem jeden ze znaků šílence, a ty se mají přeci dle Zemana ze společnosti eliminovat :evilgrin2:

Doktorku neznám. Ale pokud jí znáš ty i s její specializací, tak k ní zřejmě docházíš. Takže choď na pravidelná sezení a přitom si řekni o vyšší dávky léků, abys tady nemlel nesmysly.

• Scházím se s ní pravidelně no, je to moje učitelka na vejšce a mám od ní diplom se specializací abych s takovýma lidma jako ty uměl mluvit... :youcrazy:

• Neslibuj, stejně se zas a znova ozveš s nějakou svojí kravinou...