[CELKEM: 50.661.611.000] Tomaso [RCoB] vs. Tasomas (Ú: 2.302.990.000, O: 48.358.621.000)

• Cudne, ze sa to nestane im, co tu tych mrazakov, co si sami zosrotovali predtym ako sme sem dosli a postupne, maju 2x tolko kolko sem prislo hracov :D :D
    Bitky tiez na fore chybaju pre "migrujuce" suroviny :D :D

No nic, vraj game over pre Roba :D :D

Tak začni jmenovat konkrétní hráče které jsme sesrotovali sami před sloucenim ????? Zvlášť když na betelu krom nás, Illegala a Crabse nikdo jiný nehrál :thumbsup: tak hlavně že vy dostáváte ninju za nijou od hráčů kteří mají 50x méně bodů než vy , že třeba Oblivion , hlavně že pak napíše, že se mu nechtělo útok hlídat, ale ještě ani ne 2 minuty před dopadem si skenuje :evilgrin2: pak to že si děláte při útoku ještě navzájem aktivitu , také dobrý, možná se nejdřív Enzo nauč odvolávat letku z předem prohrané útoku, a pak si tu začni vymyslet , víc nemám co dodat , to že máme tolik bodů bude spíše tím, že to asi tak dobře neumíš :thumbsup: asi jako když diablo psal že betel má oproti němu náskok 4 roky , a on to nebyl ani rok , asi stejná logika že :flowers:

• Mě si vubec neber do huby.Slušně jsem pogratuloval k bitvě a zisku a to je vše.Vaše mindraky mě nezajimaji

Chose, hombre, nebrec, iba som ta citoval ty mindrak. Nehovor druhym co maju robit, tak daleko nejsi este aby som ta pocuval.

já se nikdy moc nevyjadřuji, ale takové kecy si nech pro maminku a pro tatínka, dostali jste na prdel a tím to hasne. Bože ta hra jde úplně do prdele a nikdo s tím nic nedělá. Ještě že už nehraji a mam teď klid a nemusím řešit tyto blbosti jak tu brečí nějaké malé dítě.

Jeste ze nehrajes tolik, 20h denne staci :D Nemusis resit blbosti malych deti a stejne si najdes cas a dojdes zamudrovat ako si nad vecou dedecku.

Tak začni jmenovat konkrétní hráče které jsme sesrotovali sami před sloucenim ????? Zvlášť když na betelu krom nás, Illegala a Crabse nikdo jiný nehrál :thumbsup: tak hlavně že vy dostáváte ninju za nijou od hráčů kteří mají 50x méně bodů než vy , že třeba Oblivion , hlavně že pak napíše, že se mu nechtělo útok hlídat, ale ještě ani ne 2 minuty před dopadem si skenuje :evilgrin2: pak to že si děláte při útoku ještě navzájem aktivitu , také dobrý, možná se nejdřív Enzo nauč odvolávat letku z předem prohrané útoku, a pak si tu začni vymyslet , víc nemám co dodat , to že máme tolik bodů bude spíše tím, že to asi tak dobře neumíš :thumbsup: asi jako když diablo psal že betel má oproti němu náskok 4 roky , a on to nebyl ani rok , asi stejná logika že :flowers:

Zvladnes dve vety precitat? Casto s tym mas problem totizto ako sam spominas :D Psal som pred aj po nom, hrozne, si jak rybycka.
    Menovat? Musim? No dobre, ale ty nam povedz kde skoncili suroviny z ich lodiciek a tazbyciek. Tak teda Stormwave, Quick, Game Over, .... to len tych najvtipnejsich som vybral co si im strelil miliardy a surky zmigrovali :D
    A Oblivion, no ten je divnej no ale mame ho radi. Vidis, ze to neumime hrat a stejne brecite do sprav stale.

A to, ze mas tolko bodov je mozno tym, ze Betel mal dve zlucenia, stary vesmir, dotace od kamosov, broken expedice, vytrieskal si vsetkych aj svojich, troska si do toho dal aj peniazky a stale sa ucis nove a nove triky ako byt lepsi kuzelnik v tejto hre bez pravidiel.

A ja to neumim 100% hrat tak dobre ako ty, ziadne tajomstvo. Papa ajtak si to nedocital az sem :D

• Řekl bych , že máš se čtením problém ty , psal si , sesrotovane letky PRED sloucenim , a teď tu jmenuješ hráče po sloučení, je vidět že si moc inteligence nepobral , , Quick chtěl jet jen eko , takže surky jsou u něho, Game over to samé, a myslel sem ze jak to bylo se stromem si už pochopil ty děcko, ale asi ještě ne , no a pořád jsi tu nenapsal jediného hráče kterého jsme Teda podle tvých slov sesrotovali před sloucenim :thumbsup: ano , občas sem si TH koupil, ale zatím sem za ní nikdy nenakoupil ani surku , jako například Oblivion těch pár set mld že? A myslím, že tak daleko jak došel choose , si ještě ty nikdy nedošel, takže si raději zas Vem bábovky a bez si hrát na píseček s tvýma vrstevnikama , a tady jsou třeba surky z quickovy letky , aby jsem vyvrátil ty tvé super moudra chytraku:flowers: jo a kdepak sou surky z hráče Tudlenudle , který byl předtím trička, pak opět robina a pak si ho trick z aktuálním účtem sesrotoval , nemluvě o tom že sám robino mě.psal že má naraz vlastně 2 účty než je stihne,, dát jakože na jiný email ,, :thumbsup:

• Řekl bych , že máš se čtením problém ty , psal si , sesrotovane letky PRED sloucenim , a teď tu jmenuješ hráče po sloučení, je vidět že si moc inteligence nepobral , , Quick chtěl jet jen eko , takže surky jsou u něho, Game over to samé, a myslel sem ze jak to bylo se stromem si už pochopil ty děcko, ale asi ještě ne , no a pořád jsi tu nenapsal jediného hráče kterého jsme Teda podle tvých slov sesrotovali před sloucenim :thumbsup: ano , občas sem si TH koupil, ale zatím sem za ní nikdy nenastoupil ani surku , jako například Oblivion těch pár set mld že?

Cudne, ze sa to nestane im, co tu tych mrazakov, co si sami zosrotovali predtym ako sme sem dosli a postupne, maju 2x tolko kolko sem prislo hracov :D :D
    Bitky tiez na fore chybaju pre "migrujuce" suroviny :D :D

No nic, vraj game over pre Roba :D :D

S tebou tazko, spartaks mal aspon disgrafiu, ale ty mas iba velke ego a si blby dedecku.
    Quick chtel eko a odvtedy je v mrazaku co dosiel o lode aby staval eko, Game Over taky jede eko :D :D :D :D Surky ani nevidel ked si ho na dva, trikrat strelil aj s dokom :D :D Za posledny mesiac ma -16mega bodov v eko, to ja neviem za tych 100mld by snad zvladol nieco postavit, nie? A uz si ujednotte odpovede, tak ide eko alebo migruje surkami na iny vesmir? :D Ako to je vy rozpravkove postavicky.

Povedz kde su tie suroviny, rad si ich odfotim v hre. Na moone ti kysnu.
    A Storma si nech pre svoje deti, jako pohadku jo? Mozes im povedat aj tu ako sa rozmrazuju ucty, tu nezname nikto.

Hele a ked sa bavia dvaja ludia, tak sa bavia dvaja ludia, naco mi sem stale davas dakeho Obliviona, ved to nejsom ja! To pis Oblivionovi potom ked sa opusti zeby ti napisal. Ci si si nieco kupil za tu TH alebo nie je mne jedno, iba som napisal, ze si si jej nemalo uz kupil :D

• Na rozmrazování se raději pořádně zeptejte robina jak to bylo , a ne ty jeho pohádky zde že on nerozmrazil :thumbsup: třeba ze Quick a Game over nemají teď čas? No pokud se nepletu , na mém moonu jsou akorát tak surky z vašich letek :lol::lol::lol:

• Na rozmrazování se raději pořádně zeptejte robina jak to bylo , a ne ty jeho pohádky zde že on nerozmrazil :thumbsup: třeba ze Quick a Game over nemají teď čas? No pokud se nepletu , na mém moonu jsou akorát tak surky z vašich letek :lol::lol::lol:

Ved GO vravel, logol sa mu tam niekto cudzi a vypol mrazacik, fakt chod k niekomu s tou dyslexiou uz.
    Keby si sa neplietol, tak by si povedal aj z vasich letek, takze sa pleties.
    A Quick hned po zostrele uz nemal cas, vlastne rozmrazil len na to aby isiel eko, ale hned jak dosiel o lode a surky, tak si to rozmyslel :D
    A Game Over, ten nema ani cas, ani lode, ani surky, ani tazbu, vsetko dal tebe :)

Storm mal tiez cas iba kym ste sa tu hrali samy, dovtedy tazil surcicky, hned jak sme dosli si ho strelil a on to zabalil zrazu, lebo by z neho mal surcicky aj niekto iny ako ty a to ty nemas rad. Ty nemas rad ani ze dakto malinky ickuje od nas, tak aj ickovat si zacal ale asi ta to nebavi tolko.

Edited once, last by RMZ ().

Ved GO vravel, logol sa mu tam niekto cudzi a vypol mrazacik, fakt chod k niekomu s tou dyslexiou uz.
    Keby si sa neplietol, tak by si povedal aj z vasich letek, takze sa pleties.
    A Quick hned po zostrele uz nemal cas, vlastne rozmrazil len na to aby isiel eko, ale hned jak dosiel o lode a surky, tak si to rozmyslel :D
    A Game Over, ten nema ani cas, ani lode, ani surky, ani tazbu, vsetko dal tebe :)

Pokud sem četl dobře Go napsal , že někdo mu účet rozmrazil , ale nenapsal nikde že někdo jiný :thumbsup: takže si ho rozmrazil sám a ty tu jen zkouším dělat vlny , Quickovy surky jsou posunuté o pár příspěvků víc, další důkazy já ti dávat nemusím, myslím zenostatni si o tvých tvrzenich udělají obraze uz samy , když vidí ze Quick má surky u sebe :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: nazdar prcku , kdyztak mě tu přibývají dudlíky kdyby jsi nějaký potreboval

• Proč by robino v neděli o půlnoci odmrazil aby nehodil jediny sken a nechal to tak ? nechápem co tu jedeš, robino dlouhodobě žije v česku, a odmrazil to někdo ze slovenska... tak si dej jedna a jedna dokupy a možná dojdeš k výsledku, co se týká sestřelů, game over přišel o lodě a surky, v eko neudělal ani bod a surky mu vozi kdo ? nebo je poslal na planetu GO, logika osla ....

• Pokud sem četl dobře Go napsal , že někdo mu účet rozmrazil , ale nenapsal nikde že někdo jiný :thumbsup: takže si ho rozmrazil sám a ty tu jen zkouším dělat vlny , Quickovy surky jsou posunuté o pár příspěvků víc, další důkazy já ti dávat nemusím, myslím zenostatni si o tvých tvrzenich udělají obraze uz samy , když vidí ze Quick má surky u sebe :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: nazdar prcku , kdyztak mě tu přibývají dudlíky kdyby jsi nějaký potreboval

Vyjadrenie bolo ze sa mi niekto nabural do uctu zo slovenska (ja som v cr) a deaktivoval manualne dovolenou. Ze si mam zmenit heslo ale surky a fleet mi nevratia ze to nejde. Dal sim sem screen tej odpovede ale to nechce zobrat

Vravim, je to dyslexia pravdepodobne, nepodcenuj to.

Jo, ty si to editol :D Nevsimol som si, ze editujes stare prispevky, ved napis nabuduce novy aby som hned videl.
    Dokazy? :D :D To henten screenshot je akoze dokaz ? :D Nesranduuuuuj. Takych si ty vytisknes kolko chces :D
    Game Over ma tiez screenshot, ci ten nema cas vlastne ale aspon neni v mrazaku :D aj Storm, aj dalsi co zahadne zamrazili pred a po zluceni :D :D
    Njn, dedecku vem si jeden dudlik a tvar sa, ze ti to verim :)

• Proč by robino v neděli o půlnoci odmrazil aby nehodil jediny sken a nechal to tak ? nechápem co tu jedeš, robino dlouhodobě žije v česku, a odmrazil to někdo ze slovenska... tak si dej jedna a jedna dokupy a možná dojdeš k výsledku, co se týká sestřelů, game over přišel o lodě a surky, v eko neudělal ani bod a surky mu vozi kdo ? nebo je poslal na planetu GO, logika osla ....

V době mobilního internetu , když budu někde blíž hranicím, se to může přihlásit z více míst, samy go to vědí, to že vy ne , je věc druhá, a kdepak sou surky z Tudlenudle tričku no když už ses ozval ? Účet který si hrál naposled zde se kterým si také dostal na prdel , a opět jsi dostal další na likvidaci hrdino

• Pokud sem četl dobře Go napsal , že někdo mu účet rozmrazil , ale nenapsal nikde že někdo jiný :thumbsup: takže si ho rozmrazil sám a ty tu jen zkouším dělat vlny , Quickovy surky jsou posunuté o pár příspěvků víc, další důkazy já ti dávat nemusím, myslím zenostatni si o tvých tvrzenich udělají obraze uz samy , když vidí ze Quick má surky u sebe :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: nazdar prcku , kdyztak mě tu přibývají dudlíky kdyby jsi nějaký potreboval

Vyjadrenie bolo ze sa mi niekto nabural do uctu zo slovenska (ja som v cr) a deaktivoval manualne dovolenou. Ze si mam zmenit heslo ale surky a fleet mi nevratia ze to nejde. Dal sim sem screen tej odpovede ale to nechce zobrat

Jo, ty si to editol :D Nevsimol som si, ze editujes stare prispevky, ved napis nabuduce novy aby som hned videl.
    Dokazy? :D :D To henten screenshot je akoze dokaz ? :D Nesranduuuuuj. Takych si ty vytisknes kolko chces :D
    Game Over ma tiez screenshot, ci ten nema cas vlastne ale aspon neni v mrazaku :D aj Storm, aj dalsi co zahadne zamrazili pred a po zluceni :D :D

Oskenuj si quicka ty genius :D Mas teraz sancu, ale hned na to offiko ospravedlnenie tu do vlakna...

V době mobilního internetu , když budu někde blíž hranicím, se to může přihlásit z více míst, samy go to vědí, to že vy ne , je věc druhá, a kdepak sou surky z Tudlenudle tričku no když už ses ozval ? Účet který si hrál naposled zde se kterým si také dostal na prdel , a opět jsi dostal další na likvidaci hrdino

pokud mi chce někdo dát učet na likvidaci rád ho převezmu... to že by tobě nikdo účet nesvěřil je věc druhá, píšeš že obli kupuje balíčky a co ? ty si tady do toho nastrkal tolik že bys zaplatil nájem na 10 let a mu něco budeš psát :D jak na to má proč by nemohl ? já snad sejmul tudle nudle ? že o tom nevím... to je mi novinka, můžeš napsat GO aby to prověřil

• OK priznavam sa, ja som rozmrazil Robina lebo jeho zena mi pravidelne pisala nech sa jej venuje...
    Dufam, ze dostanem ban za vsetky podvody na ktorych som sa podielal :)

OK priznavam sa, ja som rozmrazil Robina lebo jeho zena mi pravidelne pisala nech sa jej venuje...
    Dufam, ze dostanem ban za vsetky podvody na ktorych som sa podielal :)

Asi tak, víc netřeba dodávat, ať su tu dal jedou tu svoji básničku když jim ji někdo bude věřit Pořád tu píšeš o účtech před sloucenim , a jediné které tu byli měl robino a trick , a ty surky jsou v mých lodích když o letky přišli, takže kde jsou ty další účty co zamrazili před sloucenim ? Jmenuj , no sup hrdino, zatím jen meleš kolem ale žádný si nevypsal , jeden screen stačí, surky jsou u quicka a hotovo , tobě já vic důkazů dávat nemusím když si naprostý retard

Robino vedel, ze Taso ide upratovat tankovacky, tak mu to nehal predsa.

Hele Taso, hrdino, dedecku, cumlik, uz neviem ako ta mam oslovovat, to sam si vymyslel toto kdyby bylo kdyby? :D

Njn, keby si sa radsej sam priznal kolko svojich uctov a uctov svojich kamosov si za tu tvoju karieru zosrotoval ty :D
    Co ani TOP1 poriadne nevies byt a predbehne ta Fenrir, co sa mu smejete iba chlapcovi :D
    Ale LV1 uz zamrazilo, tak uvidime, ci dojdu pomahat tebe alebo pojdu po Fenrira. Chose ten v tom ma jasno :D

Oskenuj si quicka ty genius :D Mas teraz sancu, ale hned na to offiko ospravedlnenie tu do vlakna...

Ale ja si chcem oskenovat aj Game Overa a jeho surky, aj ostatnych.

Nech pocka teda, ked lognem hodim sken hned. Dovtedy poslite daco Game Overovi aby mal.

• Ty si fakt normálně .vid , ale co , mel si tu svoji , já měl vždy jen jeden účet, neměl sem potřebu ani jiné přebírat, njn někdo účty buduje a někdo likviduje , že tričku:-)

• primitiv LVL 999999999, ale som rad, ze aspon niesi Slovak a nerobis hanbu :D

• Oninsi fakt mysli ze na ně potřebuji pomoct když je tu košík sólo? :thumbsup:

• Asi tak, víc netřeba dodávat, ať su tu dal jedou tu svoji básničku když jim ji někdo bude věřit Pořád tu píšeš o účtech před sloucenim , a jediné které tu byli měl robino a trick , a ty surky jsou v mých lodích když o letky přišli, takže kde jsou ty další účty co zamrazili před sloucenim ? Jmenuj , no sup hrdino, zatím jen meleš kolem ale žádný si nevypsal , jeden screen stačí, surky jsou u quicka a hotovo , tobě já vic důkazů dávat nemusím když si naprostý retard

Ty nemusis a ja musim, tak sa vola tato hra? :D No tak sa zabavaj pri nej.
    Ved vymenoval som ti co som chcel, neobhajil si nic, iba daky screenshot ze mu ostalo 60mld z jeho letky. Neviem ja presne ale byvala vacsia tusim.

Hele, retardik az nieco vysvetlis potom ja ti daco budem menovat. Zatial som vymenoval iba troch a k dvom nemas co povedat vlastne iba ze ich to uz nebavilo :D
    Daj dalsie screenshoty hrdino, ideal ako im posielas surky z tych bitiek.

Pekny den, musim ist do prace.

Oninsi fakt mysli ze na ně potřebuji pomoct když je tu košík sólo? :thumbsup:

Košík, nerozumiem ti posledne dva prispevky, skus edit.

primitiv LVL 999999999, ale som rad, ze aspon niesi Slovak a nerobis hanbu :D

My ta pozname, nemusis sa predstavovat. :hi:

Edited once, last by RMZ ().