[CELKEM: 50.661.611.000] Tomaso [RCoB] vs. Tasomas (Ú: 2.302.990.000, O: 48.358.621.000)

• Někomu jako ty nemusím nic dokazovat , ty jsi tu začal o nějakých hracích co sme strelili před sloucenim , a do teď jsi nenapsal jediný nick o koho by šlo, takže jen meleš blbosti aby si ses měl jak obhájit, Quick chtěl abych to sem dal , tak sem to sem dal , to je celé, tak si zas bez diskutovat s někým kdo rozumí řeči tvého zaostaleho kmene

• Za LV1 hlásim, že na 100% ideme celá aliancia na Betel, podporiť tomasa a nechať sa mu zrecyklovať, aby mal z čoho stavať ďalšie lode volové. Už máme všetky detaily útokov doriešene tak, aby to vyzeralo, že nás zostrelil tomaso len náhodou. Na to sa spoľahnite.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Někomu jako ty nemusím nic dokazovat , ty jsi tu začal o nějakých hracích co sme strelili před sloucenim , a do teď jsi nenapsal jediný nick o koho by šlo, takže jen meleš blbosti aby si ses měl jak obhájit, Quick chtěl abych to sem dal , tak sem to sem dal , to je celé, tak si zas bez diskutovat s někým kdo rozumí řeči tvého zaostaleho kmene

:D :D :D
    A ty si myslis, ze ty si niekto, komu ja musim nieco odpovedat, lebo ty si zelas? :D :D No taaaak ved si smiesny.
    Nevies citat ani ked ti dvakrat clovek skopiruje co som napisal, vidis iba jedno a to svoje :D Co ti mam napisat, napisal som a meles dalej svoje vykaly.

Napisal som ti troch a jedine co si zvladol je dvoch zakecat a jedneho donutit mi vypisovat, S Quickom som sa dohodol, ked si ho odfotim, tak sa mu aj verejne ospravedlnim, nemam problem.
    Hned ako mi povie za co sa mu mam ospravedlnit.
    Daj si pantofle, cumlicek a zakry sa dekou a vymysli daky pribeh k tym dalsim co som napisal, ty Ezop. Staci v reci tveho kmene, ale to sa asi nacakame kym to kdyby bylo kdyby zmontujete tam v domove dochodcov dokopy.

Za LV1 hlásim, že na 100% ideme celá aliancia na Betel, podporiť tomasa a nechať sa mu zrecyklovať, aby mal z čoho stavať ďalšie lode volové. Už máme všetky detaily útokov doriešene tak, aby to vyzeralo, že nás zostrelil tomaso len náhodou. Na to sa spoľahnite.

Vieme Deathaimko, vieme, podporu som myslel inak, ale ved robte co viete.

Oni vedia, ze som napisal pravdu, to staci.

Edited once, last by RMZ ().

• Ja viem ako si to myslel, a toto čo som napísal mal byť sarkazmus, ale očividne ti to nič nehovorí. Pozerám že od dnes musím ku každému svojmu príspevku ktorý budem myslieť sarkasticky, aj napísať že to je sarkazmus. Nwm ako si čítal kangove vlákno, ale napíšem to tu pre tých čo nevedia čítať znova. VŠETCI STE CHCELY,ABY SME ODIŠLI NIEKAM, KDE BUDÚ HRÁČI S POROVNATEĽNÝMY LETKAMI. TAK ODCHÁDZAME

• Ja viem ako si to myslel, a toto čo som napísal mal byť sarkazmus, ale očividne ti to nič nehovorí. Pozerám že od dnes musím ku každému svojmu príspevku ktorý budem myslieť sarkasticky, aj napísať že to je sarkazmus. Nwm ako si čítal kangove vlákno, ale napíšem to tu pre tých čo nevedia čítať znova. VŠETCI STE CHCELY,ABY SME ODIŠLI NIEKAM, KDE BUDÚ HRÁČI S POROVNATEĽNÝMY LETKAMI. TAK ODCHÁDZAME

Jaaaaj, ten sarkazmus tvoj, kto to ma chapat ked to je najviac sofistikovany sarkazmus aky som kedy videl. Napis to nabudude VELKYM aby som vedel.

Kangove vlakno a vsetci je tiez sarkazmus?
    Pre teba iba napisem, ze ste vitany vsetci, na Betli je dobre a je tu dost miesta kde sa mozete pred Fenrirom schovat ako pisali vsetci ostatni o vas v Kangovom vlakne ci kde :D

• Tak napíšem to tu definytívne. Neostavame v cz komunite, a dokonca ideme na vesmír, kde salfa bude top 21-23 ( závisy od toho, ako sa ty dvaja hráči pod ním budu rozvíjať bodovo, kým tam dorazíme. ) Ja osobne nepôjdem z vesmíru kde je 260 hráčov z toho 10 aktívnych na vesmír kde je 220 hráčov a z toho aktívnych 5 a to nikto od nás z aliancie nespraví. My stavujeme na to, že tam salfa splňa podmienku, a je pod top 20 daného vesmíru, tak že dúfame že nebude zo zmenou problém

• Tak napíšem to tu definytívne. Neostavame v cz komunite, a dokonca ideme na vesmír, kde salfa bude top 21-23 ( závisy od toho, ako sa ty dvaja hráči pod ním budu rozvíjať bodovo, kým tam dorazíme. ) Ja osobne nepôjdem z vesmíru kde je 260 hráčov z toho 10 aktívnych na vesmír kde je 220 hráčov a z toho aktívnych 5 a to nikto od nás z aliancie nespraví. My stavujeme na to, že tam salfa splňa podmienku, a je pod top 20 daného vesmíru, tak že dúfame že nebude zo zmenou problém

Drzim palce a ospravedlnujem sa za svoje mylne vyjadrovanie o Fenrirovi a vas.
    Vidis, furt si sarkasticky a potom ani neviem ako myslis to co myslis, ze myslis. BTW pekna gramatika, ale to je jedno.

Pre nas co sme zvedavy ako sa vam dari a ako to mastite inde, by ste mohli potom dake linky na bitky poslat do PM alebo kludne to tu niekde postovat. GL

• Určite sa na fóre boje najdu o to nemusíte mať strach.