Bušení

• Je tu nějaké GO, které je funkční??? Že by něco řešilo??? Jako fakt nemám čas 3x denně odrážet pokusy o MD na jeden a ten samý moon, které se prolínají časově a nedodržují max 6 pokusů během 24 hodin!!! Pro rýpaly...ticket jsem poslal!!! :gamer:

• já zas nechápu proč MD dali do bušení. kór, když musíš poslat x vln než to padne. jen to kazí hru a pomáhá uplakánkům

19 MD na jeden moon během cca 26 hodin ti přijde normální??? 9 z nich nechal dopadnout(podle platných pravidel to bušení je), zbytek odvolal pár sekund před dopadem, takže za mě to byl i spam přehledu!!! A věř mi, že fakt uplakánek nejsem!!!

• já zas nechápu proč MD dali do bušení. kór, když musíš poslat x vln než to padne. jen to kazí hru a pomáhá uplakánkům

Uplakánci? Dříve bez TH a speed serverů byl MD nástrojem pro top letkaře protože nebylo tak jednoduché ho zrealizovat jako dnes. Je logické, že počet MD byl regulován novým pravidlem. Dnes mohla letky za pomocí TH a rychlosti serverů chytat každá lamka. Teď je to těží, a to stále ne tolik jako kdysi, takže rozhodně to není pravidlo pro uplakánky ale pravidlo, které dává smysl. Dobrý fleeter, když se zamří na kořist, dříve či později jí dá. Tak to dříve bylo, tak ať je tomu i ted. Pravidla musí být nastavena i tak, že hráči s menší letkou mají šanci se bránit.

Czech ogame veteran

luthor_a_sjr.jpg