Ahoj všem,
nesu Vám nový příspěvek, tentokráte o tom, jak nedělat sestřel měsíce. Do BZ tohle nedávám a to už jen z toho důvodu, že se vlastně o bitvu nejedná.
To si takhle člověk jde na přednášku do školy. Pošle farmy, klídek, nikde nic. Vrátíte se domů a podíváte se na souhrn farmy, nic hrozného, odklikáte nepřečtené zprávy.
V tom jsem si všiml zprávy v sekci Ostatní, která neseděla k tomu všemu, co jsem dnes dělal:
Letka z měsíce Sovereign Archer přistála na měsíci tvé planety.
Malé otřesy na měsíci symbolizují neúspěšný útok na jeho strukturu. Najednou otřesy ustanou. Prostorem otřese ohromná exploze. Útočící letka zmizí z obrazovky radaru. Něco se muselo pokazit.
Šance měsíce na zničení: 58.57 % a šance HS na zničení: 46 %
Říkám si, že to je divné, že by na mě poslal sestřel měsíce, a já si toho nevšiml, ale budiž. Navíc jsem hledal trosky a ty nikde, pryč v nedohlednu a Sovereign Archer v mrazáku.
No to už mi přišlo trochu divné, hlavně když jsem si všiml, že dropnul o tři místa. Kouknu tedy do tabulek a co nevidím. Sovereign Archer propadl o 19 míst v letce, na 1.177.827 bodů. Projdu tedy znovu bitevní zprávy a v tu chvíli si všimnu nenápadné bitvičky, 0 ztrát na obou stranách na mém měsíci. Kouknu a tam tohle:
Dne 30-03-2022 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:
útočník Sovereign Archer
Bitevní loď 4.000
Bitevní křižník 3.511
Bombardér 1.446
Ničitel 1.815
Hvězda smrti 70
Reaper 786
Pathfinder 2.871
Malý transportér 17.483
Velký transportér 14.459
Po bitvě ...
útočník Sovereign Archer
Útočník získal:
0 Kov, 0 Krystaly a 0 Deuterium
Útočník ztratil celkem 2.714.164.000 surovin.
Obránce ztratil celkem 0 surovin.
Na těchto souřadnicích se vznáší 0 kovu a 0 krystalů.
Útočník získal celkem 0 surovin.
Ve výsledku tedy Sovereign Archer ztratil cca 2.714.164.000 v letkách.
A takhle milé děti.
Takhle mizí letky do neznáma.
Člověk si říká, jestli už by pro něj nebylo jednodušší to poslat na expedici a nechat si to sežrat černou dírou. Aspoň by tím neobtěžoval sousedy.
Sovereign Archer mi opakovaně s oblibou raketuje obrany na planetách do nuly, čímž mě pěkně vytáčí, takže jemu rychlou obnovu přeji snad jen z toho důvodu, abych ho konečně mohl sestřelit já a ne můj měsíc.
Howgh!