Titulek
K tomuto dotazu mě vede pravidelný přesun hráčů ze hřbitova sem a nynější sloučení, kdy každý den přichází noví hráči, z čehož plyne, že si schválně vybrali Wezn.
Rád bych si přečetl Váš názor na mou otázku a proč ano/ne.
Titulek
K tomuto dotazu mě vede pravidelný přesun hráčů ze hřbitova sem a nynější sloučení, kdy každý den přichází noví hráči, z čehož plyne, že si schválně vybrali Wezn.
Rád bych si přečetl Váš názor na mou otázku a proč ano/ne.
Ved to by bolo dobre pre teba, cim viac hracov by tam bolo tym lepsie pre teba ale pocul som nejake suskanie ze sa tam chysta par uctov z betlu ale to je len suskanie
Tak doby mé aktivity jsou pryč, proto jsem šel původně na Wezn jako mrtvý uni se speedem 1 a eko 10
Nepochybně ano, nejlepší eko co tu máme a rychlost letky, zajišťuje větší bezpečí, je to tam v celku pohoda, nemusím vyloženě závodit o každý bod
Speed x1 mnoha lidem nevyhovuje, zvednout útok je na 2h čistýho času, svážení surek klidně i 5h... Zase eko x10, výzkum x20 a poměrně i bezpečí páč md přes systém je 8h... Má to svý plus i proti, osobně si furt myslím že speedy s větší rychlostí fleet budou vyhledávanější než Wezn
Wezn by som zrusil, len kopa uctov co hraju mantaci.
Speed x1 mnoha lidem nevyhovuje, zvednout útok je na 2h čistýho času, svážení surek klidně i 5h... Zase eko x10, výzkum x20 a poměrně i bezpečí páč md přes systém je 8h... Má to svý plus i proti, osobně si furt myslím že speedy s větší rychlostí fleet budou vyhledávanější než Wezn
Ja som hral speed 1 a bola to pohoda, to je taky ogame duchod ale viem ze aj na speed 1 sa da trosku ta hra zneprijemnit
No je jasné že všetci berú Wenz ako bezpečné útočisko kde je fajnová ťažba.... Betel je pre nových hráčov ktorý prídu ťažký hneď na nich lieta 50k DS a oni nevedia ani prečo .
Ved to by bolo dobre pre teba, cim viac hracov by tam bolo tym lepsie pre teba ale pocul som nejake suskanie ze sa tam chysta par uctov z betlu ale to je len suskanie
Noo pozerám že vtáčky doleteli poriadne ďaleko
No je jasné že všetci berú Wenz ako bezpečné útočisko kde je fajnová ťažba.... Betel je pre nových hráčov ktorý prídu ťažký hneď na nich lieta 50k DS a oni nevedia ani prečo
.
Noo pozerám že vtáčky doleteli poriadne ďaleko
ale noc dobře vědí proč, a pokud ne , tak to asi nevědí na jaký server přišli, nebo neumí číst nastavení serveru , nic jiné:-) lepší bylo spíš sledovat jak tam létal Drago pro ztráty
Tak osobně doufám, že aktivní fleeteři na wezn chodit nemusí, nechce se mi to hlídat
jen tak ze zvědavosti, je tam i můj bývalý účet?
Nějaké by tomu odpovídaly ale nejsem si jistý nepamatuješ si nějaký detail či parametr?
Těžko říct, vím, že jsem na každém měsíci měl miliardy surovin a hlavní byla 2:249
Těžko říct, vím, že jsem na každém měsíci měl miliardy surovin a hlavní byla 2:249
Tak ten tam není, o tom bych něco věděl...
Tvoj ucet je na Betli ak ma pamat neklame
Už teď je tam nejspíš víc hráčů jak při založení serveru. Dost nově příchozích už zamrazilo. při předchozím slučovaní serverů to nebyla taková sláva, až po zapnutí app přišlo X násobě více hráčů. do té doby to byl docela klidný server. také přibylo dost obdivovatelů mých měsíců a planet (Zdravím).
Už teď je tam nejspíš víc hráčů jak při založení serveru. Dost nově příchozích už zamrazilo. při předchozím slučovaní serverů to nebyla taková sláva, až po zapnutí app přišlo X násobě více hráčů. do té doby to byl docela klidný server. také přibylo dost obdivovatelů mých měsíců a planet (Zdravím).
Ty si moc aktivny na speed 1, to nieje zabava :). Ale raz sa podknes a Satan si ta najde :)))
Z Weznu se nám stal největší mrazák na ogame. Hlavně poserové z Axiomu nám to tu přemalovali na modro. To je úžasný, když vám na server přijde aliance 50ti lidí (někteří po vybrečení si přesunu přes tiket) a ani to nezkusí a jen čekají na hřbitov.
Já wezn zavrhnul hned, rychlost 1 je extrém. Chápou, že to někomu vyhovuje s 10 eko, především pro sběratele ráj. Já létám expedice a je to pro mě jakási forma zábavy, při rychlosti 1 by to zábava fakt nebyla.
Jojo, on je totiž rozdíl čekat hodinu na expe na speedu X3 a X1