Stane se Wezn serverem s největším počtem aktivních hráčů na ogame.cz?

• Jojo, on je totiž rozdíl čekat hodinu na expe na speedu X3 a X1 :biggrin:

Tady bych si dovolil tě hodně opravit , základ máš správný, 1h čekání na exp je 1h ať speed 1 nebo 50 , ale let na exp je hodně velký rozdíl, na speed 1 tam letis třeba z 15 pozice kolik 35-40 minut jen tam , a pak 35-40 minut zpět? ( záleží na typu lodi a pohonech samozřejmě) ale na speed 3 už tam letím třeba jen 13 minut , a 13 minut zpět, to už není tak těžký spočítat že na speed 1 ztratis mraky času jen čekáním než tam doleti a vrátí se ..... , když na speed 3 mě exp s odesláním, čekáním, a návratem zabere 1h a 26 minut , a na speed 1 třeba cca 2h a 10 minut ( casi na speed 1 odhaduji ) takže na 2 kolech exp co ty uděláš na speed 1 , já udělám už 3 na speed 3 , a to je pak větší rozdil:thumbsup:

• Ja lítám expe na X1 speedu 22 minut, takže ztrácím 9 minut. Když to sečteme tak za celej den otočíš o kolečko navíc, možná 2 kolečka když budeš vstávat i v noci a posílat nonstop. To už mi takovej rozdíl nepřijde :)

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Ja lítám expe na X1 speedu 22 minut, takže ztrácím 9 minut. Když to sečteme tak za celej den otočíš o kolečko navíc, možná 2 kolečka když budeš vstávat i v noci a posílat nonstop. To už mi takovej rozdíl nepřijde :)

:D Toto je taky bullshit :D

Az nemam slov :D

• Ja lítám expe na X1 speedu 22 minut, takže ztrácím 9 minut. Když to sečteme tak za celej den otočíš o 2 kolečka navíc, možná 3 kolečka když budeš vstávat i v noci a posílat nonstop. To už mi takovej rozdíl nepřijde :) ale jako máš pravdu že tam samozřejmě rozdíl je...

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Jojo z 15 pozice 22 minut, sám jsem ho učil až jsem byl já poučen od jiných

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Moje chyba, přepočítal jsem se odpoledne... Ok, když bereme kombat s VT tak je to jiná, to uznávám.

• já občas posílám no , a docela v pohode :thumbsup:

jen tak dál:thumbsup:

Tak proč ne , když jsem neměl díru tak od nového roku :flowers: a to vykompenzuje i tu ztrátu ls a vt které sundal nightwalker

4 mesiace nemat dieru skocim z okna radsej :)

Jako také jsem překvapen, nejsem si jistej jestli 4 měsíce, ale 3 to už asi budou určitě, ale je fakt že rozhodně neposílám tolik exp jako dřív, fakt jen občas a třeba 3-4 kola max , víc určitě ne ,

• Ruda

Code
    1. Dobrý den, dobré odpoledne všem!
    2. Přišel jsem ze hřbitova a zaparkoval jsem na serveru Wezn,
    3. ale můj účet měl problém,
    4. Chtěl bych vědět, co mohu udělat, abych to vyřešil?
    5. Odeslal jsem tiket, ale na tiketech mi nikdo neodpovídá, otevřel jsem 3 tikety podpory a už je to 6 dní a na žádný tiket stále nemám odpověď, může mi s tím někdo pomoci?
    6. Nějaký admin? nějací moderátoři her?
    7. Může mi prosím někdo pomoci?
  • Ruda

Code
    5. Odeslal jsem tiket, ale na tiketech mi nikdo neodpovídá, otevřel jsem 3 tikety podpory a už je to 6 dní a na žádný tiket stále nemám odpověď, může mi s tím někdo pomoci?

Mají 7dní na odpověď a jsou prázdniny.

A co na tebe teď koukám, tak tě to posílá zpátky na hřbitov. Máš moc bodů, aby tě to tam nechalo.

• Ruda

Code

Mají 7dní na odpověď a jsou prázdniny.

A co na tebe teď koukám, tak tě to posílá zpátky na hřbitov. Máš moc bodů, aby tě to tam nechalo.

Code
    1. Ahoj!
    2. Ano, přesně tak, chtěl bych, abys ten můj poslal zpátky na hřbitov, abych ho mohl uvolnit, abych si mohl vybrat, kam chci zase jít.
  • Ahoj dobrou noc!

Zaměstnanci mi neodpovídají na lístek,

Dodnes se mnou o tom nikdo nemluvil.

Může mi někdo říct, kdo jsou administrátoři tohoto serveru, abych si s nimi mohl zkusit promluvit na nějakém kanálu?

Tady na fóru, nebo na Discordu nebo na jakémkoli kanálu, který má tu možnost?

Dokonce jsem s tímto ADm mluvil zde na fóru Ruda , ale ani on mi neodpověděl