[CELKEM: 60.210.790.000] Nightwalker [CURSE] vs. Tomaso [RCoB] (Ú: 35.879.000, O: 60.174.911.000)

• Krásny víkend prajem :squint:

Náhodný sken v sústave najmocnejších odhalil hlboko v noci, pridlho zabudnutú expedičnú letku.. V prípade vačšiny zabudnutých expedičných flotíl nejde o nič, čo by patrilo na forum, alebo stálo za reč. Ale RcoB berie expedície vážne, posiela tam arzenál v hodnote slušne rozbehnutého účtu ( toto bola zrejme iba jedna vlna combat expe ) , aj ked to môže dopadnút všelijak, čo nám ukázal nedávno SoCiAl, ked na bohéma poslal letku v hodnote 60 b + do diery.

Prajem RcoB menej čiernych dier a viac neskorých návratov, na ktoré sa zabudne :tongue3:

Spotreba cca 800m nezapočítaná.

Dne 23-04-2022 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Nightwalker [CURSE]

Bitevní loď 393.088

Bitevní křižník 765.305

Křižník 1.460.862

Obránce Tomaso [RCoB]

Velký transportér 3.000.054

Lehký stíhač 6.000.000

Těžký stíhač 4

Křižník 1

Bitevní loď 14

Špionážní sonda 620

Ničitel 9

Bitevní křižník 3

Reaper 6

Pathfinder 7

Raketomet 64.392

Lehký laser 1.000

Těžký laser 1.000

Gaussův kanón 629

Iontový kanón 1.000

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Nightwalker [CURSE]

Bitevní loď 393.077 ( -11 )

Bitevní křižník 765.297 ( -8 )

Křižník 1.459.671 ( -1.191 )

Obránce Tomaso [RCoB]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

0 Kov, 191.831 Krystaly a 450.000 Deuterium

Útočník ztratil celkem 35.879.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 60.174.911.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 25.228.592.800 kovu a 16.808.251.799 krystalů.

Útočník získal celkem 641.831 surovin.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

25.228.592.800 Kov a 16.808.333.700 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 25.204.037.800

Krystaly: 16.799.703.531

Deuterium: -2.052.000

Útočník(ci) získal(i) 42.001.689.331 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -36.156.118.000

Krystaly: -24.017.368.831

Deuterium: -2.066.000

Obránce(i) ztratil(i) celkem 60.175.552.831 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

• Gratulace , nene , toto byly vsechny exp letky dohromady :thumbsup: ja neriskuji tolik , ale pak se stane toto no , ale zas nebyla dira dobrych nekolik mesicu no :fatgreengrin: takze se to tímto dost srovnalo

• Pozerám že sa tam nejako začínate množiť :D . A to len kvôli tomu že chcete dať dole Tomasa. Ale je pravda, že aj hyeny skolia leva, ak majú početnú prevahu :D . Tomaso treba vám do aliancie pár letiek na výpomoc. Ste tam len traja letci, a konkurencia vám začína dorastať, tak sa vydaj rýchlo zháňať nových kolegov :D

K BOJU Gratulujem.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Pozerám že sa tam nejako začínate množiť :D . A to len kvôli tomu že chcete dať dole Tomasa. Ale je pravda, že aj hyeny skolia leva, ak majú početnú prevahu :D . Tomaso treba vám do aliancie pár letiek na výpomoc. Ste tam len traja letci, a konkurencia vám začína dorastať, tak sa vydaj rýchlo zháňať nových kolegov :D

K BOJU Gratulujem.

To by me ta hra musela jeste bavit , coz uz se nedeje ........ ja prakticky jen kontroluji , jelikoz po koupi noveho PC , se venuju jinym hram ve volnem case , ogame mezi ne zrovna fakt uz nepatri :thumbsup:

K BOJU Gratulujem.

Dakujeme, ze nas sledujes vo svojom volnom case, rob tak aj nadalej, tvoj zivot to len obohati.

Vo svojom sledovani mas dve chyby a to, ze sa nemnozime ale nas ubuda a to, ze oni su len dvaja letci, Choseho nemozes ratat predsa :youcrazy:.
    Tebe prajeme aby si nasiel klud tam kde si utiekol pred Fenrirom a nech sa vam dari.

Snad ta tam zas nestrelia ako tu, peknu nedelu:flowers:

• vieš si predstaviť aká to je paráda robiť FS na 1x speed, a vstávať ráno do práce pre zmenu vyspatý??? To je niečo úžasné :D Som rád že závidíš:thumbsup:

• vieš si predstaviť aká to je paráda robiť FS na 1x speed, a vstávať ráno do práce pre zmenu vyspatý??? To je niečo úžasné :D Som rád že závidíš:thumbsup:

Zas daky tvoj suchy sarkazmus? :search:

Ale vidim, ze si jednoduchsi, to ti staci aj malo potom.
    Sklamem ta ale tebe tvoju situaciu nezavidime nikto, zelame ti vela sil a zdravia, len nevynechavaj tabletky a posluchaj maminu.

• Tak za prve rmz ak už nevieš čo máš napísať, tak si neber do huby moju matku. Ja som nikdy v žiadnom príspevku tu tvoju nespomenul. A tabletky som bral ráno. Mno bohužiaľ som už starší človek tak nemám na výber. ale na to decko ako ty príde až časom.

• Tak za prve rmz ak už nevieš čo máš napísať, tak si neber do huby moju matku. Ja som nikdy v žiadnom príspevku tu tvoju nespomenul. A tabletky som bral ráno. Mno bohužiaľ som už starší človek tak nemám na výber. ale na to decko ako ty príde až časom.

Mudrujes, mudrujes a potom sa urazis ked dakto si z teba robi srandu.
    Nevadi, mas uz dost rokov ako sam pises, tak aj rozum by si mohol mat.
    Ale kaslime na to a nekazme si nedelu a chlapcom BZ.

• mne nevadí keď si niekto zo mňa robí srandu. Ak si si všimol moju reakciu na Tabletky tak ta bola z humorom. Ja neznesiem, ak niekto tu ťahá môjho člena rodiny. Ak máš naražky na mňa kľudne hocičo Zoberiem zo srandy, ale nie členov rodiny. A ešte jedná vec. Deckom som ťa nazval len preto, lebo si spomenul člena mojej rodiny. Inak by sa to nestalo. Tak sa ti za to ospravedlňujem, ale už nikdy tu nespomínaj členov mojej rodiny. A v tom prípade tu bude len môj debilný sarkazmus bez toho, aby som ti nadával a urážal ťa.

Edited once, last by Deathaim ().

• mne nevadí keď si niekto zo mňa robí srandu. Ak si si všimol moju reakciu na Tabletky tak ta bola z humorom. Ja neznesiem, ak niekto tu ťahá môjho člena rodiny. Ak máš naražky na mňa kľudne hocičo Zoberiem zo srandy, ale nie členov rodiny.

Si vztahovacny zbytocne, nic som na tvoju mamu nepovedal, neviem co tu prekrucas a hlavne ani naco to robis.
    Ty si taky ten typ, ze ti treba vysvetlovat vsetko asi, ze. Precitaj si to este raz a ak ta to uraza alebo sa spytaj rovno mami, ci ju to uraza co som napisal a ak ano sa jej velmi rad ospravedlnim.

Dovtedy ti budeme tisko zavidiet nadalej radsej teda.

Este raz, peknu nedelu. Nevyrovnany ludia, to je skoda energie.

• Uz ani ten flame neni co byval a prilozil by som aj polienko do ohna ale pre mna nezaujimavy boj a nic ine ako stastie zaciatocnika. Pravy chlapi hraju wezn a nenahanaju tu tieto miminka. Samozrejme night je asi dobry hrac, teda hovoril to o sebe, aby sa neurazil ze som ho urazil

• Uz ani ten flame neni co byval a prilozil by som aj polienko do ohna ale pre mna nezaujimavy boj a nic ine ako stastie zaciatocnika. Pravy chlapi hraju wezn a nenahanaju tu tieto miminka. Samozrejme night je asi dobry hrac, teda hovoril to o sebe, aby sa neurazil ze som ho urazil

to je ešte v pohode čo píšeš:crazy: ale ten pocit keď nehráš len strážiš a natrieskaš 150mld do letky to je iná liga:fatgreengrin:

• Closed. Nevím proč vůbec členům dotyčné aliance odpovídáte, když jejich záměr je hned jasný.

Post your best bait meme - 9GAG

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod