[CELKEM: 77.139.000] Zaaron [BIZ] vs. President Spirit [KAP] (Ú: 132.000, O: 77.007.000)

• Zdravím, kdo se mnou na indusu ještě osobně nepřišel do styku. K O game jsem se vrátil po nějaké době , která byla asiodst dlouhá a spoustu věcí se změnilo. Z počatku jsem to bral jako záchodou klikačku a pak jak se to vyvine :thumbsup: Hra mě trochu vzala a i když mám lepší sestřely, tak jsem to sem nadával, protože mi připadalo, že to u moc nežije:airborne:Ale teď to tu nějak začlo žít, tak se musím přidat, ale je škoda, že ty staré už tu nevyhrabu, ale byly to spíš takové klasiky. Vždycky jsem byl zvyklý spíš na agresivnější styl hry a průzkumník pro mě byl španělská vesnice, jednak proto, že za mě to nebylo a expedice mi nikdy moc nevoněly...

Jako člen aliance průzkumníků, ne všichni k tomu přičichli hned, ale většina nakonec ano jsem nabyl komplexu méněcennosti, jelikož generál se musí snažit, protože dotyční jedinci se musí snažit a průzkumníci si pošlou expedice a nakonec jim to něco sýpne. Udivovaly mě ale výsledky expedic a množstí surek na opuštěných planetách nalezených nějakou záhadnou náhodou a množství lodí objevencýh v troská zapovězených civilizací. Ať jsem dělal co jsem dělal tak jsem tyhle "borce" nikdy nepřekonal. začal jsem nabýva komplexu s expedic nejdřív jako sběratel a posléze jako generál. Nasranost střídala beznaděj, ale průzkuník jsem být nikdy nechtěl. Ja se říká, kdo se narodil vlkem ten už liškou nikdy nebude. Expedice jsem posílal maximálně na noc, ale nikdy to nevycházelo. Tak mě napadl nápad, začít podnikat jiné expedice na průzkumníky... Začnu se na ně specializovat :unsure:

Ať si hoši klidně nacházejí opuštěné lodičkya a já jim to posbírám a tak jsem začal poznávat své nové kamarády a dodavatelé materiálu a surovin. Z počátku to šlo dobře, nějaké sestřely, ale pořád jsem si říkal, že to není ono, něteří se stáhli a azčli si to hlídat ať šlo o menší či větší rybky úspěšnost byla velká, občas se objevil ninja, ale zisk vždy převyšoval nad profitem, ale jak se říká hlavně sleduj a nevzdávej to... A to je tenhle příběh :blackeye::thumbsup:

Takle jednou sonduju ty svoje farmičky průzkumníčky,

když si ve stejné ali děláš stejné chybičky,

tak si říkám budu zas chytat ty svoje rybičky, třeba ti párkrát zdrhnout,

ale nakonec jim nezbyde nic jiného neř stuhnout.

A a tak se taky stalo

nakonec to za to stálo.

Můj dobrý soused narozdíl od mého ještě lepšího souseda, si to vždycky hlídal, ale jelikož nikdy ničemu nevěřím musel jsem si to ověřit. Původně jsem měl jiný cíl, ale co čert nedá, když potk sob soba mají rakdost oba a tihle hoši se otkali v jedné alianci a ještě ve stejném systému. Plánuju posílat útok a vidím, že borec se přihlásil a rub i duhý tip. Co budu dělat, tak si vyberu někoho jiného a kolegovi a ému dobrému sousedu svítí měsíček. Kouknu, za pohled nikdy nic nedáš a ejhle kolega pozdě v noci vytuneloval kovové doly v neznámé galaxiii tak jsem si říkal, tohle nemůžu nechat jenom tak a musím vyzkoušet, jestli se takový zloděj chce o svůj zisk podělit a nebo mi ho nechce rovnou přenechat. Po zhodnocení všech možností jsem se rozhodl, že s tím borcem uzavřu smlouvu zada mi nechce dávat své zisky s expedic, protože tohle není moje parketa a každý umí něco jiného...:hi:

A tak jsem uzavřel jednostranný kontrakt na dodávce surovin. Rozhodl jsem se, že se ho nebudu ptát a ty malé ztráty na svých lodí snadno strpí, však je zas někde najde u popelnic a stejně nakonec zkočí v mých popelnících. A chlapec kupodivu souhlasil. Pokračování příště:crazy:

Dne 22-06-2022 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Zaaron [BIZ]

Bitevní loď 1.000

Bitevní křižník 1.000

Obránce President Spirit [KAP]

Malý transportér 1.938

Velký transportér 500

Lehký stíhač 3

Těžký stíhač 123

Křižník 19

Bitevní loď 221

Recyklátor 169

Špionážní sonda 818

Ničitel 4

Bitevní křižník 34

Pathfinder 259

Po bitvě ...

útočník Zaaron [BIZ]

Bitevní loď 999 ( -1 )

Bitevní křižník 1.000 ( -0 )

Obránce President Spirit [KAP]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

174.534 Kov, 1.486.683 Krystaly a 1.486.683 Deuterium

Útočník ztratil celkem 60.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 44.084.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 11.507.500 kovu a 9.055.500 krystalů.

Útočník získal celkem 3.147.900 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 11.637.034

Krystaly: 10.527.183

Deuterium: 1.486.683

Útočník(ci) získal(i) 23.650.900 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -23.144.534

Krystaly: -19.582.683

Deuterium: -4.504.683

Obránce(i) ztratil(i) celkem 47.231.900 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2