Odchycení letky měsíc - trosky

• Zdravím,

chce se zeptat má někdo zkušenost jak odchytit letku pokud letí z měsíce směr pole trosek?

Viz obrázek co přikládám.

PS: nejednalo se o těžbu po útoku ale FS pomalejší rychlostí. Z mé strany nemožné ani spočítat kdy se letka vrátí. Neví jakou rychlostí jsem letku poslal a také kdy přesně jsem ji odeslal.

• Není to popravdě nic tak těžkého, hlavně časově náročné.

Prvním krokem je zjistit přibližný čas odeslání tvé letky do pole trosek. Poté pošle obvykle sondy, aby vytvořily nějaké trosky v tomto poli, než tvá letka dorazí do trosek. Důležité je odsledovat, kdy trosky zmizí díky dopadu tvé letky do pole trosek a těžbě. Potom je možné poměrně přesně spočítat dobu návratu, protože pokud má útočník alespoň přibližnou představu o čase odeslání letky, může také odhadnout, na kolik procent byla letka odeslána. S přesným časem zmizení trosky a známými procenty je možné vypočítat čas návratu s přesností zhruba ±3 sekundy.

Když tě zajímá ještě něco, napiš.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Ok tuto variantu akceptuji. Ale musel by jsi neustále sondovat já zde měl v průběhu hodiny a půl jednu špionáž. Což takto by to byla ruleta jestli se trefim nebo ne …

• Proč by tě musel špehovat několikrát? Dyt ti to Dominastor popsal celkem srozumitelně. Když tě odsleduje odkud děláš expedice a fs tak prostě jenom počká dokud ti nezmizí df a pak si od toho času jenom spočítá návrat.

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Koukej... Odešleš letku ve 12:00 na expe a fs do trosek. Ve 12:15 se ti rozsvítí moon s 15 minutovým odpočtem. V tuhle chvíli útočník ví, že si někdy okolo 12:00 poslal fs, nastřelí ti trosky a čeká.

Dejme tomu že ti FS do trosek letí hodinu a půl a ve 13:30 ti recky těží útočníkem vytvořený pole trosek. Útočník od 13:25 každou vteřinu refreshne systém. Ve 13:30:00 zmizí trosky a útočník má čas, od kterýho ti spočítá návrat.

Tim že ví, že si zhasl cca ve 12, tak si spočítá, na kolik % si cca letěl a zkusí nejvíc pravděpodobnou variantu. Pak záleží jestli se trefí nebo ne. Už se chápeme? :) Pokud ne, tak mi napiš soukromou zprávu a já ti to zkusím ještě vysvětlit.

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."