Παραβίαση κανόνων μεταφοράς σε σύμπαν

  • Καλησπέρα στη κοινότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω, πως γίνεται λογαριασμός 36 εκατομμυρίων πόντων και 1ος στη βαθμολογία, να εισέλθει για πολλοστή φορά στο Fidis και να μην τιμωρείται από τους ΧΠ παρά τις κατ' επανάληψη αναφορές στο σύστημα υποστήριξης.


  • matath

    Changed the title of the thread from “Παραβίαση κανόνων μεταφοράς σε σύπαν” to “Παραβίαση κανόνων μεταφοράς σε σύμπαν”.
  • Καλησπερα και καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους!


    Οσο αναφορα τα τικετ και τα ποστ ...απαντηση δεν υπαρχει

    Αναρωτιεμαι αν πρεπει να απευθυνθουμε σε καποιον αλλο με πιο υπευθυνη θεση μπας και παρουμε καποια απαντηση

    Γιατι απλα δεν γινεται να ξεφυτρωνει ενα account που δεν το σπαει ολος ο Ελληνικος σερβερ μαζι και απλα να τον αφηνουν να υπαρχει

    Αν γνωριζει καποιος ας μας πει τι πρεπει να κανουμε γιατι μαλλον οι Ελληνες υπευθυνοι εχουν παει διακοπες


    Ευχαριστω!!

  • Καλησπέρα σας,


    Για τέτοιες περιπτώσεις παρακαλώ απευθυνθείτε στο Σύστημα Υποστήριξης στον τομέα του παιχνιδιού και μόνο εκεί για να πάρετε απαντήσεις.

    Επίσης οποιαδήποτε αναφορά σε παίκτες ή μέλη που παραβιάζουν κανονισμούς ή δεν σας καλύπτουν από θέμα αρμοδιοτήτων, παρακαλώ να απευθυνθείτε κ πάλι στο Σύστημα Υποστήριξης.


    Το νήμα κλειδώνει

    AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif