[TOT: 8.679.000] Consul Aladar vs. el Diablo (A: 8.200.000, D: 479.000)

• :hi: Ahoj, všichni,:hi:

Nikdo sem nic nepostuje, tak alespoň já něco málo zaspamuji o mé pidi-mini ninjičce.

Začalo to minulou neděli. Sedím si takhle v obýváku a čumim do zdi, jako obvykle, když v tom mě z nenadání posedla neodbytná touha provést někomu něco špatného. Okamžitě jsem si vzpoměl na Ogame. Kolik bolesti, ta mrcha, umí rozdat....a najednou se mi zas vrátila ta touha si zalétat. Sice jsem se nejdřív zdráhal, nechtělo se mi zpátky do toho psycho rytmu kdy člověk znervózní, když už se 10 minut nepodíval. Nebo někde čeká, nebo stojí ve frontě a najednou sebou cukne a začne něco hořečnatě hledat v mobilu. -lidi pak koukaj jak na blázna. Ale co já, tady této komunitě, budu povídat jaký to má vliv na mozek :modo:

No, chtěl, nechtěl, po roce a něco klidného spánku jsem se znovu lognul na ty modré stránky. Starý účet už je pryč. Zmizel za super tajných okolností, které už jsem zapomněl, a o kterých věděli jen Ramsey a Robino, ale ti slíbili, že do smrti smrťoucí o tom slůvko neprohodí (a už vůbec né na fóru). A na ně je spoleh, takže je prostě zmizelej.

Tak teda.. lognu na nový server, třetí den už mám 400MT a posílám třetí kolonizačku k nějakému 3x silnějšímu borci, co má všechny planety v jednom systemu. Týpek to nevzal moc dobře a začal mě přejíždět tou letečkou, co uvidíte dole. Lítal normálně přes aktivitu, i když na té planetě nic nebylo. Asi nějaký starý známý :fatgreengrin: Já na to čumim, s vytřeštěnýma očima a říkám si: "BOMBA!!! Díky bože!!!" (teda, Satane..).

Týpek úplně dar z nebes, jenže já jen ty MT... :headbanging: Takže zpět do "no sleep" režimu. Rychle vyzkoumat reapery, astro, postavit pár lodí a reců. A pak......provést tu nejtrapnější a nejprůhlednější fintu, co Ogame nabízí :fatgreengrin:

Dva dny "no real life", každé Íčko na serveru 10x projeté, každá letečka v dosahu střelená. Každý satelit, bez obrany, přispěl na tuhle akci. Ale dnes ráno už mám zaparkovanou klouzavku vedle v systemu, s reapery a recy, a hraji fake neaktivitu. Na planetce návnada.

Šlo to easy, jen co mi naskočily odpočty, týpek poslal sondu a minutu na to už letěl. Já zas trochu panika, jak se časuje letka, ale na druhý pokus už to letělo 1sec před dopadem.

Borec nic nenapsal a už je v mrazáku. Každopádně, díkys za super přivítání, akci, ten adrenalin a vůbec všechno :buckteeth:

On 27-04-2024 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker Consul Aladar

Bomber 50

Destroyer 10

Battlecruiser 10

Reaper 10

Defender el Diablo [PEKLO]

Small Cargo 155

Espionage Probe 50

Reaper 90

Rocket Launcher 406

After the battle ...

Attacker Consul Aladar

Destroyed!

Defender el Diablo [PEKLO]

Small Cargo 112 ( -43 )

Espionage Probe 37 ( -13 )

Reaper 90 ( -0 )

Rocket Launcher 259 ( -147 )

The defender has won the battle!

The attacker lost a total of 8.200.000 units.

The defender lost a total of 479.000 units.

At these space coordinates now float 2.383.637 metal, 1.538.699 crystal and 687.165 deuterium.

The chance for a moon to be created from the debris was 22%.

The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: -1.866.363

Crystal: -1.161.301

Deuterium: -562.835

The attacker(s) lost a total of 3.590.499 units.

Summary defender(s)

Metal: -380.000

Crystal: -99.000

Deuterium: -0

The defender(s) lost a total of 479.000 units.