Ahojte; pred par dnami hrac Borg dostal na jeho mega ucte co poctivo vybudoval (ja co som poctivo vybudoval som predal pre tych co by nieco chceli namietat o mojej poctivosti ) sa stratil zo serveru Umbra. Neviete co sa s nim stalo; neveril by som ze by on dal zmazat acc v takej bodovej urovni, bol nadsenec tejto hry. Uz teraz nam chyba, dokazal povzbudit, dobre sa s nim kecalo; bol mily a a mohol by som pokracovat do rana...tak snad je to len chyba v tejto hre a vrati sa aj s nadupanym acc a s jeho zmyslom pre humor. A ak aa uz nevrati tak to nebola moc dobra investicia casu a penazi do toho acc a nie ze by som sa mu chcel vysmievat za to ale je to smutne a mrzi to polovicu umbry (druha je zmrazena). Tak snad sa tam este objavi a nic sa mu nestalo, chybas nam tu

Strateny hrac z Umbra
-
-
S ním se o ničem psát nedá, když víc jak polovině věcí, co napíše, člověk nerozumí?
-
„Takže Borg je najednou pryč? A jeho mega účet, poctivě vybudovaný(říkáš to spravně čobole narozdíl od tvého učtu), zmizel jak pára nad hrncem – tohle je záhada, a nebo není?
Asi čekáme, že se jednoho dne objeví s dvojnásobkem bodů a řekne ‚Chyběl jsem vám?(V této částí ten čobol začne plakat)
Nebo to byla jen jeho tichá rozlučka? Tak či tak, Umbra má teď prázdno, a půlka serveru je v šoku, druhá zmrazená. Snad je to jen chybka – a když ne, no, máme aspoň legendu o Borgovi, který jednou přišel, naklikal to, a zmizel.“
Dominastor:„Náš board admin – symbol absolutní nečinnosti a zbytečné autority(Chápej tys nebyl nikdy autorita) . Aha, takže čtení mých zpráv ti připadá jako nesmysl....hm.. Ale neboj, můžeme to vzít znovu pomaleji, a třeba si nakonec chytneš.....
BORG ma ban,na forum se nejakou dobu nepodívá...ale sem tu já čobole budu ti stačit?Borg nechal na protest tlačítku ´´EXPEDICE´´(zneužíváno pro rychlej unik letky) SAMAZAT učet......
P.S.Doufám že hned nezamrazíš jak se u tebe vynoří planeta a nick bude BORGOVE
-
Jezisi :))))). Ticha rozlucka tak ahoj teda ty lucitel:)))))))). Borg ma nejak bany vsade cim to je, to ten humor nechapu asi a poctivost bohuzial nieje kazdy cobol ako ja, mne to vzdy vykuzli usmev. Ale mal si nestastie, taka zhoda okolnosti, dat zmazat ucet a v tu chvilu ta niekto naprasi ze pouzivas bota a dostanes ban a nemozes to zmazanie zrusit proste smolik ale to sa stava skoro kazdemu druhemu :)))))))). Papa ty tychy lucitel :)))))))
-
„Ale ty náš malej uplakánku, není to žádný bot, ten už bohužel ani nefunguje, ale to ty o tom nemůžeš mít ani páru… Na tebe je to moc složité. Jak to říct a neurazit tě? Víš jen to, co se ti řekne. Chápej, to, co vždycky začneš vypisovat všem okolo, a pak děláš chytrého... Jinak vlastně – co tím tady básník chtěl říct? Všude vypisuješ: Borg, kde je? Každému píšeš: Borg, co se stalo? To už je nějaká úchylka, ale to se o tobě vědělo, že jsi trošku jinej... Nemáš tam málo tech smajliku co se usmívá?„Když se dává moc smajlíků, svědčí to o nějaké duševní poruše... myslím, že se tomu říká pocit méněcennosti. To k tobě celkem sedí... že ty budeš i volič Fica.“
JINAK.....
„Jinak, můj účet je smazaný? Ale dívej, ty ani neumíš se pořádně podívat po galaxii... vždyť já tam sem... Jsi v pohodě? Znovu víš jenom to, co se ti řekne... Tak pá a pusu.“
-
Aj ja posielam pusu krasavec bez ludi ako ty by to tu bolo mrtve
-
O mesiac neskor zmizol zas, snad to bude take pravidlo uz
Len taka filozoficka otazka ale kolko banov je dost banov?