ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΩΝ 2025 & ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

• Αγαπητοί συμπαίκτες και χειριστές παιχνιδιού,

Κατόπιν αυτής της ενημέρωσης...

Και σύμφωνα με αυτά που μου δείχνει το καντράν μου...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΤΩ????

= ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΧΩ... ΤΟΝ ΕΣΒΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

= ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΣΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΠΤΑ ΑΠΟ ΣΤΟΡΜΥ ΣΕ ΣΤΟΡΜΒΡΙΝΓΕΡ

= ΤΟΠ 20 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ

= ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΛΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

= ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Με αναγκάζετε να πάω σε σύμπαντα που η ταχύτητα είναι χαμηλότερη της χελώνας;

Όπου η κατάταξή μου είναι στο 300+ ?

Όπου οι μισοί παίκτες και παραπάνω είναι σε v-mode???

ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ... ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

• εχεις δικιο οτι επρεπε να μπορεις να πας

αλλα να σχολιασω οτι το μονο καλο που εχει η καλλιστω ειναι χ10 eco τιποτα αλλο, εχει πολυ λιγοτερο κοσμο σε σχεση με ταυρο και με 1,

και ευτυχως που ειναι χ2 γιατι στην καλλιστω δεν θα περναγες καλα γιατι πηγε εκει ενας πολυ καλος fleeter, φοβομουν μην ερθει ταυρο και γινει κανας χαμος

παραθερω παρακατω τις πραγματικες ταχυτητες των συμπαντων (eco friendly hostile fleet)

καλλιστω χ10 χ2 χ2

ταυρος χ8 χ3 χ3

1 χ8 χ1 χ1

• Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... το γνωρίζω.. είχα φτιάξει στην Καλλιστώ λογαριασμό και τον διέγραψα γιατί απλά αργούσε πάρα πολύ σε σχέση με τον Ιαπετό.

Όμως, συγκριτικά με τα άλλα σύμπαντα στόχους που έχουμε δικαίωμα να προσέλθουμε, έχει περισσότερα καλά στοιχεία, πχ. economy x10, research x 20, debris 50%, και δευτέριο σε πεδίο συντριμμιών.

Αυτό που με χαλάει είναι fleet peaceful x 2 ενώ στον Ιαπετό ήταν x8, και δεν έχει cargo on spies/ON. Ούτε αγνοεί τα άδεια και inactive συστήματα. Πάντως αυτό που λένε ότι στο αργό σύμπαν κάνεις καλό fleet save, ισχύει.

Όσο για τον fleeter που λες, θα περάσει καλά κυνηγώντας τους Geld - είναι κάτι Γερμανοί που γνωρίζουν πως να ανεβαίνουν με διπλούς λογαριασμούς και πως να σπάνε την ανάπτυξη των υπολοίπων... προσωπικά δεν έχω προβλήματα με τους fleeters, και τις επιθέσεις τους, αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού.

Taurus kai Uni 1 είναι κορεσμένα σύμπαντα και για άλλης κατηγορίας παίκτες. Και επιπλέον είναι αργά. Economy x 8? Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω...ΑΚΟΜΑ.

Μπήκα για να δω βαθμολογίες, και στα δύο συμπαντα η ψαλίδα είναι τεράστια και κάτω των 100μυρίων πόντων οι περισσότεροι λογαριασμοί είναι σε διακοπές. Να πάω να κάνω τι?!?! Να μπω, να πω γεια σας ήρθα, ελάτε να με φάτε; Ποια η δική μου προσαρμογή σε παλαιότερο σύμπαν;

Περιττό να πω, ότι ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει εφικτή η μεταφορά και ακόμα ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΛΙΣΤΩ.

• Quote from FAQ

Δεν εμφανίζονται όλοι οι διαθέσιμοι Target servers! Τι να κάνω;

Μερικές φορές ο επιθυμητός target server μπορεί να μην εμφανίζεται αμέσως. Αν συμβεί αυτό, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να γίνει η μεταφορά, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

- Στείλε αίτημα υποστήριξης (ticket) με τον server που θέλεις.

- Στείλε προσωπικό μήνυμα (PM) σε κάποιο μέλος της ομάδας με τον αριθμό του ticket σου, για να επιταχύνουμε τη διαδικασία.

Καλησπέρα σας,

παρακαλώ, σε όποιον δεν του εμφανίζει ο επιθυμητός target server, να επικοινωνήσει με το Σύστημα Υποστήριξης.

Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.
    Καλή σας συνέχεια

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• Φιλε μου εχει δικιο με την διαφορα αλλα το ιδιο γινεται και στους αλλους ενα ακκ μου απο ΙΖΑΡ και ηταν πρωτο σε καταταξη βρεθηκε εναντια σε ακκ π ειναι 30-40 φορες πιο δυνατα η πρωτη πενταδα και σε σχεση με τον πρωτο 60 φορες.. Μπαινεις στα βαθια και κολυμπας. Μιας και παιζω στους πα΄λιους σερβερ εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων αν καποιος ειναι πολυ μικρος ουτε π ασχολουνται. Μονος ενας ειναι αυτος π τραμπουκιζει... Στους νεους να δεις τι καφριλες γινονται και τι μπασαρισματα.