RagylCZ VS ThanosSs

• Vitam Vas

Zpravu postuju se zpodenim.Nebyl drive moc cas.Omlouvam se za chyby v textu.

Verim ze nasi alianci OMEN jste jiz slyseli diky prvnimu vetsimu sestrelu ThanosSe pred mesicem kde jsme s nasi partou Revenantem Balidgem a Cerberusem zrusily hlavni utocnou letku hrace ThanosSe kteri vladl svoji letkou serveru

Todle neni tak velky uspech jako jsme dosahly s kolegy z OMENu ale tak ci tak myslim ze stoji za zminku.

Po poslednim velkem sestrelu ThanosSe jsme si mysleli ze to sam zabali a zustane na serveru pouze Knew.Ale opak byl pravdou. ThanosSs dokazal behem tydne obnovit docela velkou cast sve bojove letky a nahaneni zacalo na novo :) Chvili byl klid. Az do chvile kdy jsem se dozvedel ze ThanosSs udelal kolonii kousek vedle mne u hrace K3n0 a chtel ho sestrelit.Jelikoz si neudelal moon a byl si asi jistej ze se nic nestane, poslal klasicky FS do trosek s navratem ve 3 rano .)

Vse jsem videl na falanze a neveril jsem vlastnim ocim.Tak jsem to nacasoval,poprosil kolegu o tezbu surovin a letelo se. Na chvili jsem usnul ale mel jsem budika.Vzbudil jsem se, a nevim proc ale nejak jsem zazmatkoval a letku par vterin pred dopadem otocil.Mozna to byla chyba,mozna osviceni nevim, ale kazdopadne mne to zachanilo, ThanosSs na to cekal a uz tam mel pripravenou letku na muj sestrel jak se mi pak rano sam priznal.

Ja ale nastesti otocil a tim jsem se vyhnul zniceni vetsi cast letky.

Letel jsem domu se zarmutkem ze nic nebude,chtel jsem jit spat, ALE,ThanosSe za ty mesice co tu valcime spolu uz znam a vedel jsem ze je velka sance ze to tam nechal a sel spat.Tak jsem odesel abych nedelal aktiviu do doby nez se vrati letka z utoku.Jen co se vratila letka uz jsem jeho planetu projizdel znova a BINGO.On to tam vazne nechal.

Takze letim znova,tedka uz to vypada ze spis a snad nelogne,lode jsem doslova tlacil ocima na teleonu do cile.Po 45min nervu cekani prisel vysledek.Dalsi mensi cast letky ThanosSe padla.

Vse jsem vytezil,nic tam nezustalo.

Ač tento sestrel byl opravdu jen o stesti nez o nejakem velkem planovani tak to vyslo dobre.

Jelikoz je to tyden stare,mozna se dozvite za par dnu pozdeji o dalsim sestrelu z dnesniho vecera ThanosSsovy 2Mlrd letky.

Ale to uz je jina pohadka zase :)

ThanosSovy preju brzkou obnovu letky.Je videt ze tendle hrac to jen tak nevzda a tim ma muj obdiv.

Na zaver bych chtel rict ze Aliance OMEN se vyporada s kymkoli kdo mu prijde do cesty.Mame na to prostredky i zkusene hrace :) Zdravim Kolegy Revenant Balidge, Cerberus a Explorer Lorak :))

PS OMLOUVAM SE ZA CHYBY V TEXTU.

:bcruiser:

On 18-07-2025 --:--:--, the following fleets met in battle:

Attacker RagylCZ [O-M-E-N]

Cruiser 19.695

Battleship 67.584

Battlecruiser 36.250

Defender ThanosSs [GSM]

Small Cargo 36.103

Recycler 35.135

Espionage Probe 14.990

Bomber 6.279

Destroyer 4.283

Deathstar 1

Battlecruiser 2.681

Pathfinder 1.288

After the battle ...

Attacker RagylCZ [O-M-E-N]

Cruiser 16.771 ( -2.924 )

Battleship 64.384 ( -3.200 )

Battlecruiser 35.827 ( -423 )

Defender ThanosSs [GSM]

Destroyed!

The attacker has won the battle!

The attacker captured:

5.820 metal, 104.583 crystal and 13.058.115 deuterium

The attacker lost a total of 312.751.000 units.

The defender lost a total of 2.170.130.000 units.

At these space coordinates now float 1.044.312.000 metal, 708.063.200 crystal and 233.929.600 deuterium.

The defender gain a wreckage field of 106.264.000 metal, 76.429.000 crystal and 27.334.000.

The attacker captured a total of 13.168.518 units.

The chance for a moon to be created from the debris was 40%.The enormous amounts of free metal and crystal drew together.

A moon was formed around the planet with a diameter of 8.602 km.

The attacker(s) captured the debris.

Summary of profit/losses:

Summary attackers(s)

Metal: 829.147.820

Crystal: 622.779.783

Deuterium: 234.794.715

The attacker(s) made a profit of 1.686.722.318 units.

Summary defender(s)

Metal: -983.961.820

Crystal: -723.366.583

Deuterium: -265.943.115

The defender(s) lost a total of 1.973.271.518 units.