Mobilná aplikácia OGame

• Toto má slúžiť ako začiatok diskusie a návrhov pre mobilnú aplikáciu Ogame. Je vítané, ak sa tu budú umiestňovať aj rôzne chyby . /BUG/

No áno - bug na bugu v tej appke. Mám v inventári 10 ks Krakenov... povedal som si, že skúsim cez apku aktivovať naraz... veď s balíčkami to ide... Hmmm, veľký omyl. Nejde to. Navyše som aktivoval raz OK, druhý raz ešte OK, ale potom sa vypísala hláška, že sa Kraken momentálne nedá kúpiť. Pozor! Stále som v inventári a vlastním ešte 8 Krakenov. Nie som v obchode... ale viac sa z tejto obrazovky pohnúť nedá... teda dá, ale iba na default obrazovku, potom naspäť do inventára a zase 2 Krakeny sa dajú aktivovať a potom ten istý bug...

Myslím, že nenájdeš človeka, čo by túto aplikáciu doporučil... veď neverím, že to v dnešnej dobe umelej inteligencie, ktorá dokáže aj navrhovať kód, nedokážu urobiť lepšie. A myslím, že to programátori GF nerobia zadarmo. Lebo ak sa apka vyvíja v rámci koníčka od free programátorov, tak potom je až moc na dobrej úrovni. Ak je to platená skupina programátorov, tak je to strašná hanba.

:wink3:

Edited once, last by SFSF: Prvy postreh ().