Posts by Mbubba

cafte seci! bubak sa zacal venovat realu a nechal som letku tak..som rad, ze ste leteli prave Vy 2 a este radsej, ze mas dusicku na mieste po tom trapnom faux pas s ninjou :ninja::biggrin::fatgreengrin:

mne sa uz nechcelo na hru ani pomysliet a nakolko som si dal trip po polke europy, ovela zabavnejsie bolo kukat pichne nazivo, ako do mobilu a mysliet na nejake virtualne lodky..

ja ten ucet necham zit, mozno ako farmu, mozno ako zelvu, ale urcite nebudem hrat aktivne a kto vlastne vie, co bude, ze ?! :thumbsup:

Gratulujem, uzivajte surky a pamatajte na mna v dobrom pls :rolleyes2: niekde niekedy sa snad vidime..I´ll be back :chainsaw:

krasa, gratulujem! chudak stit ak este obnovi, ma moj respekt :blackeye::biggrin:

ok trocha svetla a flejmu z mojej strany :arrow:

uz asi tyzden lietame a bavkame sa opat, udialo sa par zmien, z priatelov su nepriatelia a naopak (jedneho predajneho hada dokonca tolerujem v aliancii :thumbsup:)

po dnesnom najdeni iciek mi nejaky dablik posepkal presunut aj tucnejsiu "navnadu", ale ne moc, aby na mna neletela cela letka..no secko ostatne je historia, mt sa krasne vracali z iciek v podstate pocas celeho utoku, nemohol som klikat 51 minut, na konci som si na skok vyhradil 7 sekund, uz pri 13 som zbesilo klikal secko naraz rychlo cotoda :fatgreengrin:

a posledna info: myslel som, ze ma doma drbne o zem, musel som behat dookola a predychavat, este pol hodinu po utoku som nevedel pisat, jak sa mi triasli ruky a smejem sa stale jak idiot :D

Johny Johny tolko neucty :hail::biggrin::arrow: