A není jenom přesunutý na "pohřebišti"?
Hřbitov - Nápověda a otázky (archiv) - OGame CZ (gameforge.com)
A není jenom přesunutý na "pohřebišti"?
Hřbitov - Nápověda a otázky (archiv) - OGame CZ (gameforge.com)
Zdravíčko, je povoleno prodávat ACC ? Ja jen ze zvědavosti, hráč KotPali prodává, a zdá se mi že se to nemohlo, díky.
Ahojte po delší době. Tak toto téma mne zaujalo...
Vím, že toto bylo přísně zakázáno a i když jen někdo přeposlal (nahlásil) zprávu že někdo chce prodat svůj účet, tak za to by striktní BAN.
Teď jsem si přečetl platná pravidla hry včetně jejich výkladu a i jsem si přečetl VOP a NIKDE, opakuji NIKDE není zakázané svůj ACC prodat za reálné peníze!
Jen je všude uvedeno, že se NESMÍ předívat přihlašovací údaje do LOBBY a prodávat virtuální předměty.
Toto je za mne veliký pokrok, pravděpodobně opominutý, ale platný!
Podtrženo a sečteno: ANO SVŮJ ACC MŮŽEŠ PRODAT ZA REÁLNÉ PENÍZE a nehrozí ti žádný trest!
(Ale pozor: už dvno nejsem GO, ani SGO ... )
Za mých mladých let se za tohle dával permanentní ban na oba účty. Dnes je ale všechno jinak .
já zas nechápu proč MD dali do bušení. kór, když musíš poslat x vln než to padne. jen to kazí hru a pomáhá uplakánkům
To už se tady řeilo...
Změna Pravidla Bušení - Diskuze - Obecná sekce - OGame EN (gameforge.com)
ok dekuji za info
tak nezbyva nez cekat snad jedine jestli update probehl na vsech serverech ve svete tak treba bude
AntiGameReborn - Strana 13 - Tolerované nástroje a rozšíření - OGame CZ (gameforge.com)
Hezký, zábavný a zároveň smutný...
Hezký proto, že jsi dokázal trefit "okno", máš z toho zisk a pobavil jsi se.
Zábavný díky Banymu a jeho "****" .
Smutný z toho, jak někdo může být tak zlý a zapšklý kvůli počítačové hře...
//Redacted... Dominastor
Display MoreDisplay MoreDisplay MoreGratuluji k úlovku.
Sakra, jednorychlostní server?
Že bych si zaskočil zacvrnkat?
No jen přijď, takovou legendu bychom tady uvítali!
Ja sa teším až tu zasa budeš ty na strane porazeného
Proč hned musíš zase vyvolávat flame? Vždyť to není ani k postnuté bitvě.
Protože sranda musí být...
Začíná to tady být nějaké "sterilní", žádná zábava, vše zakázáno, nic není dovoleno...
Gratuluji k úlovku.
Sakra, jednorychlostní server?
Že bych si zaskočil zacvrnkat?
Salfovi moc gratuluji k prvnímu pořádnému zářezu a věřím, že teď už to zase povalí "samo"
Mno a už vieme prečo do toho musia sypať kila a kila a kila TH . A ešte skúšať to kvôli takým surkám, ako mal salfa na planéte??? to si zaslúžilo ninju . Gratulujem Salfa.
Nao, "kila a kila a kila" se u nás říká "TUNY"
Pravda, dlouho jsem tady nebyl, ale vysvětete mi prosím někdo, co se změnilo na významu slova "lama"?
Podle mne to byl vždycky výraz pro člověka, který dělá něco o čem si myslí že zvládá, ale na co ve skutečnosti nemá.
A to platí i podle Wikipedie: Lama (počítačový žargon) – Wikipedie (wikipedia.org)
Co se tedy tady změnilo v pravidlech, že je toto slovo zakázáno a to dokonce tak, že MB jej vyhvězdičkuje jako sprosté slovo?
Navíc zde to bylo použito v OBECNÉ ROVINĚ, nikoliv jako snad urážka konkrétního hráče...
A teď s pravdou ven. Bál se Fenrir LV1 nebo LV1 Fenrira
Kdo je Fenrir?
No nevím, letět s 3k hs na želvu přes 4 mld pro zisk 30m ....
Ber to jako noční FS pro hvězdy .
Původně jsem tady chtěl napsat srdceryvný příspěvek o klidných vánocích, ale nakonec dám přednost klasice...
Chose, děkuji za věnování .
Vypadá to, že dneska budeš mít pod stromečkem velkej PRD ...
ŠŤASTNÝ A VESELÝ !!!
Kessy, já myslel, že už neumíš poslat lodě.
A zase ta BZ v Angličtině ;-)...
Člověk aby vás tady furt pejdoval a vychovával k rodnému jazyku!
gratuluju...