Buď to zůstane nebo se to sloučí do EN, jako se to stalo při posledním sloučení s malými komunitami.
Posts by Dominastor
-
-
Není to popravdě nic tak těžkého, hlavně časově náročné.
Prvním krokem je zjistit přibližný čas odeslání tvé letky do pole trosek. Poté pošle obvykle sondy, aby vytvořily nějaké trosky v tomto poli, než tvá letka dorazí do trosek. Důležité je odsledovat, kdy trosky zmizí díky dopadu tvé letky do pole trosek a těžbě. Potom je možné poměrně přesně spočítat dobu návratu, protože pokud má útočník alespoň přibližnou představu o čase odeslání letky, může také odhadnout, na kolik procent byla letka odeslána. S přesným časem zmizení trosky a známými procenty je možné vypočítat čas návratu s přesností zhruba ±3 sekundy.
Když tě zajímá ještě něco, napiš. -
Z mého pohledu bývalého fleetera si nemyslím, že je to takový problém. Kdysi, kdy ještě nebyly rozšířené chytré telefony a data, se hráč přihlašoval jen za PC třeba jednou dvakrát denně. Dnes je možné v podstatě to kontrolovat od rána do večera na telefonu a tím pádem je mnohem mnohem ale opravdu mnohem složitější něco střelit z pohledu fleetera. Aktivně jsem lítal několik let pár roků zpět a už tehdy horko těžko se dalo něco vymyslet a musel člověk pořád u toho sedět, aby byl schopen trefit to okno 25 minut. Takže z mého pohledu je to správný posun, protože jinak nebudou už žádní fleeteři, protože nebude na co lítat a když už, tak to nebude stíhat kvůli neustálé aktivitě.
A taky se musí přece brát v potaz, že hra by měla odměňovat hráče s větší aktivitou. Takže aby někoho střelil musí tomu věnovat daleko více času, než nefleeteři. Osobně se mi to líbí, ale upřímně jsem to nezkoušel a čerpám ze svých zkušeností, když jsem ještě lítal.
-
Vlákno promáznuto, prodej účtů je zakázan.
-
-
Sloučení bylo necelé dva měsíce zpět, takže nejméně rok nebude.
-
-
-
Přemýšlej občas
Nepodváděj občas... ale to sorry, to ty neumíš
Ty máš co říkat
Ano, můžu to říkat
Já si nenaboostil surky a ani nedělal jiné věci proti pravidlům.
-
Přemýšlej občas
Nepodváděj občas... ale to sorry, to ty neumíš
-
-
-
-
Ne, prodej i domlouvání předání účtů mimo fórum zprávy/komentáře je zakázáno.
-
Ono je důležité, aby ta koupená TH byla přítomna na daném účtě, když je spotřebovaná, tak se účet smaže.
-
-
Dnešní OG nemá ani smysl hrát po tom, co si tady jisté účty nabugovali tuny surovin a nikdo to neřešil.
-
-
-
Poslední bitva před 14 dny, žádná aktivita, tedy válka je ukončena a bušení zase platí.