Proč to neuděláš přes hřbitov? Zkus bych napsat na podporu, či by to bylo možné.
Posts by Dominastor
-
-
Hodně změn s dnešním updatem v přehledu galaxie, věřím, že do pár dnů to bude opraveno
-
Jak je to s alianční třídou?Po sloučení nemáme jako ali možnost vybrat třídu v ali bez TH
Musíte počkat 14 dnů po založení ali, pak to půjde.
-
Upravim to později podle té zveřejněné
-
Ty api musíš vložit ne do útočníka ale do obránce
-
-
Gratuluji k úlovku.
Sakra, jednorychlostní server?
Že bych si zaskočil zacvrnkat?
No jen přijď, takovou legendu bychom tady uvítali!
Ja sa teším až tu zasa budeš ty na strane porazeného
Proč hned musíš zase vyvolávat flame? Vždyť to není ani k postnuté bitvě.
-
-
-
Stačí na hřbitově
A ten tvoj by si nechcel darovať ? poznám jedného ktorému by sa hodil
koho?
-
Stačí na hřbitově
-
Myslím, že jsem už něco četl na org o tom. Pravděpodobně už hlášeno. Na apple zařízení já osobně nemám problém a křížek tam mám.
-
Forum není jen české ale už je tu víc komunit. Proto je zde angličtina všude povolena. Kdyby nebyla, tak ani žádnou podporu nemáme.
-
-
-
-
Demone, pořád si lze vybrat třídu aliance zdarma, jen musíš počkat 14 dnů... Vysmívali se tady kluci z rcobu a lvčka kangovi, ale že ti neporadí...
A Dominik kým ty si vôbec všimneš, že niekto potrebuje poradiť, tak ja mu dovtedy nie len že dám odpoveď, ale ešte aj porodiť stihnem
Poroď si co chceš, ale vždycky jsem tě měl za chlapa
asi jsem se spletl...
-
Demone, pořád si lze vybrat třídu aliance zdarma, jen musíš počkat 14 dnů... Vysmívali se tady kluci z rcobu a lvčka kangovi, ale že ti neporadí...
-
To už by měl být konec, neaktivní hráči (ať už v režimu dovolené či ne) byli přesunuti na hřbitov, aktivní podle své volby.
-