Posts by CryWolf

celkem tomu i věřím :D

To jsme rád, znělo to že končíš, vím co dokážeš tak věřím že to zvládneš :) :palec nahoru:

Nemám slov ( a co mám by byly sprostý a urážky) hoši takhle to po... zahodit víc jak 9 let budování učtu a na Tomášovi na tom kdo používá/l boty na ička atd.. (nic ve zlém tomaso )
    Doufám že [ user='179634']robino[/user] když jsi takhle poslal k ledu víc jak 9 let budování to aspoň obnovíš a to platí pro všechny... Jako je to ostuda když vím jak dokážete plánovat atd.. že neumíte udělat faik těžbu je fakt ostudný...

Nemůžu to dál komentovat protože vidět učet který jsem začínal před hodinami pomalu 10 rokama jsem x noci nespal lítal, lovil ty hraní a nespaní, pak když nebyl čas a předání kde se postupně budoval kde několik let držel status největší učet OG cz jak takhle debilně padnul kvůli takové kokotině je pro mě fakt moc... ;(;(;(

Ked sa bral ucet mal 400mld fleet, pisete picoviny, mali ste ich zmazat, ja jsem nad tym stravil taky cas a nie malo, nahradil jsem tak surkami celu jethrovu flotilu aby hral. U et pojde dalej tak nepiciujte raz za rok na foru

Ano to vím že měl jen tak malou letku a ano měl jsi ho celkem dlouho a dost jsi ho zvedl to nepopírám a vím co dokážeš, proto nechápu že takhle blbě to sundat... A Upřímně ne Jethra ses měl vykašlat nic proti němu ale on hrál nehrál... měl jsi raději budovat sebe abys mohl Tomasovi a Socialovi zavařit.. Protože v app by vždy tu nejslabší letku nazpátek vždy sundal někdo z nich pokud by jste se najednou nesundali.

cry wolfe , vyjadrim se jen k těm tvým údajným botum, v životě jsem nikdy nic podobného nepoužíval ani neměl v pc !!! Já to vše dělal sám a osobně vždy, tento účet sem poctivě vybudoval od nuly za 4 roky a 2 měsíce!!!! Takže si toto odpusť, byl jsi dříve i go , bylo na mě.podano desítky ticketu , a nikdy se nic nenašlo !!! Já.kterej nepoužívám ani všechno oplivané PŘED !!!!!

Keci hlavně že par lidi z tvé skupiny "kamarádu" říkalo něco jiného :D :DAle mě to je jedno tvoje věc :)(ale pokud bys opravdu nepoužíval a byl tu tolik hodin tak lituji tvůj ubohý život že ho trávíš za hrou. . :() 

Hlavně mě berte s nadhledem cloumají se mnou emoce, a když vidím jak se mění ( a znám i zákulisí og (bohužel nemůžu o tom mluvit) ) tak mě do něj nikdo nedostane..

Nemám slov ( a co mám by byli sprostý a urážky) hoši takhle to po... zahodit víc jak 9 let budování učtu a na Tomasovi na tom kdo používá/l boty na ička atd.. (nic ve zlém tomaso )
    Doufám že robino když jsi takhle poslal k ledu víc jak 9 let budování to aspoň obnovíš a to platí pro všechny... Jako je to ostuda když vím jak dokážete plánovat atd.. že neumíte udělat faik těžbu je fakt ostudný...

Nemůžu to dál komentovat protože vidět učet který jsem začínal před pomalu 10 rokama kde jsem x noci nespal lítal, lovil ty hodiny hraní a nespaní, pak když nebyl čas a předání kde se postupně budoval kde několik let držel status největší učet OG cz jak takhle debilně padnul kvůli takové kokotině je pro mě fakt moc... ;(;(;(

Upřímně za mě není normální člověk co hraje tak dlouho takhle mrtvou hru a jestli děla obranu nebo jestli lodě ať doly je jedno pak tam skočí 3x tak velký hráč který vám vystřílí a je to jedno.

Z mě LV1 a RCoB kdyby byli takový úžasný a skvělý hrací jak se tu prezentují tak by zmrazili na 2 měsíce a přesunuli se někam do zahraničí kde jsou podobné bodové úcty a tam ukázkou jaké jsou dobré…

Ale oni na to nemají tak jen machruji.
    Takže pánové jestli jste tak dobry jak tvrdíte tak se prosím předvedete a ja se vám omluvím už o vás nic špatného neřeknu a pak vás každého míle rad pozvu na nějakého dobrého panáka 😎😎🙂

To jo bez pardonu zm..ovina co GF udělalo jako nechápu proč můžou obrovsky učty kamkoliv a ty malé ne, mělo by to byt obráceně fakt jsem rad že jsem skončil jak hru ta v teamu... Je to hnus fakt tu hru po 15 letech dokázali tak dojepat že jen blázen bude hrát...

A za dalsi 2 mesice u tebe bude znovu odjinud , koukam ze spousty supet top letek je v mrazu , takze to jeste teprve prijde ta hlavni vlna vsude , jako blbost cele , hlavne ze psaly ze nebudes moct s uctem co je vic jak top20 na uni ..... nebo alespon tak to rozesilalo GF hracum pro vyber ....

přesně proto to nechápu Takže tě asi čeka fs protože nevíš kdy ti nějaký 5 mld učet skoči na Betel a sunda ti letku... Kdyby aspon dali 24 ideálně 48H že nemůže ten přesunuty učet z ledu a nebo utočit tak by se to ještě dalo ale takhle... spousta vesmíru úplně umře, si vezmi kdyby jste cela vaše ali odešla z Betelu tak tam nikdo nebude :D

si řikám zda ho nevzít a nenechat 2 měsíce v ledu a pak se přesunout někam jinam když toto tak suprově jde... někam kde bych měl 2x vic bodu než top 1 :D

Yes, I don't speak English, so I do everything through a compiler.
    Then I will explain it to you so that we can understand each other.
    You play a universe where you have such a large squadron that even if the rest of the universe joined forces, it would not be able to shoot you down. And in that universe you play, you regularly check and accumulate resources with the vision of connecting the universe. And now take that you have had such peace for several years. At noon you check in and go to take care of your family, and after 4 hours you log in and more than once you are without a squadron? !!! Because out of nowhere without warning, a player appeared who has 6 times more points than you and 2.5 times more than the top 1 in that universe ... And that sounds normal to you?

Ako aj ja ďakujem robinovi za túto info, aspoň vieme ako presne ten sprostý hřbitov funguje. to aj ja potom idem na 2 mesiace do mrazu a idem hrať na server kde má top 1 o 400-500M menej bodov ako ja, veď pre koho by to nebolo výhodné. Rozdiel medzi robinom a novým top 1 hráčom 1,3 MLD??? to ako fakt???

Nee jen 1,9 mld skoro plus po těch sestřelech má ted kolem minimálně 400Mld surek u sebe

https://prnt.sc/1l8hhwf

1l8hhwf

i love such smart guys ...

when you play 8 years of space k de slowly 5 years there is no one who could shoot you down so fs you don't make a card when it would come out on 40M deu daily at least ...

I doubt you've ever had a squadron of more than 100M points when you write such nonsense ...

Těšili jsme se na sloučeni,ale koukam,že se ho asi nedočkame.Neplanuju poslat svoji letku do recek někomu kdo tady nikdy nehral.To ji radši sešrotuju sam a pošlu cele OG do hajzlu.

asi tak, teď je mi celkem líto těch zbytečných hodin tady :crying::biggrin: a at mi nikdo neříká, že je to softwarově narocna věc to sloučení, pritom takováhle jebacka se hřbitovním serverem musí být mnohem náročnější....ještě k tomu na mezinárodní úrovni .....jako původně jsem si myslel, že ten hřbitov udělají v rámci kupříkladu cz serverům prostě hraci ve své zemi .....a ne že se sem logne dobytek co cpe posypovou sůl do flakoty masa ....tohle prostě posrali

Hlavně jak to tu psali tak to mělo byt že nikdy se nemůžeš dostat na top 1 místu že max do top 20 aby právě nedocházelo k tomuto... Protože toto je fakt jen odměna pro top učty když nehraji tak přejdou na vesmíry kde vy že nikdo nedělá fs a pak to tam sundají...

jo, ale když nemusíš dělat fs 3 roky a prostě kvůli tomu hraješ prakticky a z ničeho nic není nikdo, kdo tě sundá ...

Pokud jste během let zlenivěli, neznamená to, že s ogame není něco v pořádku. Chci říct, spousta věcí je rozhodně špatných, ale vyčítat GF ztrátu flotily, která tam jen seděla, protože jste si mysleli, že kolem není nikdo dostatečně velký, aby vás zasáhl, je lhostejné. Opět to není fér, toto téma bylo na této desce diskutováno několikrát a všichni víme, že se to může stát v kterékoli unii nyní a kdykoli. Stačí fleetsave a budete v pořádku - to je dobrý zvyk mít bez ohledu na uni, který hrajete. Doufám, že GF dokáže přijít s řešením (o čemž pochybuji, že jde o TBH), ale je opravdu divné vidět takovou stížnost od GO, od kterého bych očekával, že pochopí, jak věci v ogame fungují.

You probably haven't read it all ...

How would you feel if you played in space where there are no targets and no ships that could endanger you. So around 12 o'clock you look and everything is fine and you go out to the family then you come in in 4 hours and you are without a squadron because out of nowhere a player appeared who has 5-6 times more points than you and you do not understand how he could get there when he really was not no one who could take you down even in the app so this will come to you that after x years of playing a player from the cemetery universe will come to your universe and immediately take you down, no blocking of the attack nothing so that one can prepare for it ... And years of playing because of that they are gone ...

I would understand that, for example, I will give at least a 48H attack ban so that players can notice when such an extremely strong player comes, but it does not exist ....

Jsme zvědavý jak to bude třeba na Weznu přišel taky hráč co měl o skoro 100M bodu vic než tehdy top 1 ale měl skoro všechny body ve výzkumu a nakonec ho přesunuly jinam takže takže by to mělo byt stejný...

Yes, it's stupid. Yes, it's unfair. And yes massive accounts should be limited in where they can move. Maybe even restricted for when they can leave blue after being moved to a uni.

That being said, it's been known for MONTHS, that this can happen. Letting your fleet sit is a gamble.

yeah but when you don't have to do fs for 3 years and you just play practically because of it and there's nothing out of nowhere is there someone who takes you down ...

But it's just a stupid thing ... They should block 48H so players can notice. When a person has been playing in space for years where he does not have to do fs, it is simply a terrible nonsense that the player moved there can immediately attack. People have families and spend time dreaming and they can't sit there .. this only leads to an outflow of other toys ...

If you have a problem, don't comment

That account would most likely be within top 20 in every uni available. Therefore it is allowed to go anywhere.

The rules are not made to be fair, they are made to generate GameForge the most money possible.

this is nonsense how to go to an account that has a total point as a top 3 together ... Then I can cough up playing in the old universes throw a vacation to wait 2 months and move somewhere where I have 2x more points than the top 1 I take everything off there and no one can think of me ... just nonsense ...

don't you think of GF? How can someone who is 2x bigger than the first 1 in the given universe come to the old universe from the cemetery and take off a few squadrons of Ostuda GF that day !!! I hope that this will be resolved quickly in Ogame CZ Vesmir Jupiter ..

https://prnt.sc/1l3ffz7

https://prnt.sc/1l3fut4

I hope that GF will intervene immediately, move the players elsewhere and return the ships to everyone. It's a shame !!!

Really this Ogame is not worth playing !!!!

PS.: Please change the state that I am no longer a GO

Thank you

And I really won't come back after what's going on ...

Včera se zadařilo :)
    Obránci přeji rychlou obnovu :) :)
    Ještě se mi obnovilo 9000 BC není započítáno :)

Dne 18-02-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník MaRooo [FOG]

Bitevní křižník 1.032.021

Obránce PetrzBoskovic [R_of_J]

Malý transportér 113.376

Lehký stíhač 114.070

Těžký stíhač 53.770

Křižník 5.142

Bitevní loď 3.029

Kolonizační loď 8

Špionážní sonda 448.711

Bombardér 3.127

Ničitel 10.087

Hvězda smrti 1.181

Bitevní křižník 2.197

Reaper 1.236

Pathfinder 4.370

Raketomet 4.000

Lehký laser 1.095

Malý planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník MaRooo [FOG]

Bitevní křižník 978.474 ( -53.547 )

Obránce PetrzBoskovic [R_of_J]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

363.689.246 Kov, 411.040.215 Krystaly a 257.173.187 Deuterium

Útočník ztratil celkem 4.551.495.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 16.109.863.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 6.726.801.900 kovu a 6.129.211.900 krystalů.

Útočník získal celkem 1.031.902.648 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

6.554.163.350 Kov a 6.129.248.650 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 5.311.442.596

Krystaly: 4.398.408.865

Deuterium: -546.031.813

Útočník(ci) získal(i) 9.163.819.648 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -8.376.648.746

Krystaly: -7.025.734.715

Deuterium: -1.739.382.187

Obránce(i) ztratil(i) celkem 17.141.765.648 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1