Display MoreDisplay More
Display MoreDisplay MoreKed sa bral ucet mal 400mld fleet, pisete picoviny, mali ste ich zmazat, ja jsem nad tym stravil taky cas a nie malo, nahradil jsem tak surkami celu jethrovu flotilu aby hral. U et pojde dalej tak nepiciujte raz za rok na foru
Ano to vím že měl jen tak malou letku a ano měl jsi ho celkem dlouho a dost jsi ho zvedl to nepopírám a vím co dokážeš, proto nechápu že takhle blbě to sundat... A Upřímně ne Jethra ses měl vykašlat nic proti němu ale on hrál nehrál... měl jsi raději budovat sebe abys mohl Tomasovi a Socialovi zavařit.. Protože v app by vždy tu letku nazpátek vždy sundal někdo z nich pokud by jste se najednou nesundali.
cry wolfe , vyjadrim se jen k těm tvým údajným botum, v životě jsem nikdy nic podobného nepoužíval ani neměl v pc !!! Já to vše dělal sám a osobně vždy, tento účet sem poctivě vybudoval od nuly za 4 roky a 2 měsíce!!!! Takže si toto odpusť, byl jsi dříve i go , bylo na mě.podano desítky ticketu , a nikdy se nic nenašlo !!! Já.kterej nepoužívám ani všechno oplivané PŘED !!!!!
Keci hlavně že par lidi z tvé skupiny "kamarádu" říkalo něco jiného
![]()
Ale mě to je jedno tvoje věc
(ale pokud bys opravdu nepoužíval a byl tu tolik hodin tak lituji tvůj ubohý život že ho trávíš za hrou. .
)
Este nikto nekomci, par dni oddych a ide sa znovu. Fleety padaju bohuzial
To jsme rád, znělo to že končíš, vím co dokážeš tak věřím že to zvládneš
:palec nahoru:
Ja budem ogame zhasinat
celkem tomu i věřím ![]()