Posts by Warmen
-
-
-
-
Aj by som pogratuloval ale ucet mi same rozmrazilo niekedy v noci a poslal som dnes rano ticket. Ak mi vsetko nevratia a tebe nezoberu skoncil som s touto hrou...
Hmm, asi tam řádili ti dva Japonci, Japato a Samosato:))) ale spíš bych tipl, že si někdo chtěl někdo večer zkusit pofarmit něčí tankovačky atd a sám se stal kořistí:))
-
Tvoje farbičky jsou super, ale přečte to tak leda nějaké špičaté elfské ucho co běhá po Tatrách s lukem a šípy:)) pro nás ostatní to je jak číst po flašce páleného:))
-
-
-
Malkine jeslti i po těch letech ti nedošlo, že stavění obrany je k ničemu a jen přitahuje pozornost, tak bys měl skočit po hlavě do výtahový šachty. Třeba jak poletíš dolů, tak si uvědomíš, že si blb. A kdyby ne, tak někoho popros ať ti ten výtah přivolá dolů, třeba při druhý ráně do hlavy ze shora ti to už konečně dojde
. -
Já věděl proč to moje trápení hned z kraje roku ukončit.... ale že to skončí až v takovéto skopčácké řiti sem nečekal.
-
Moc pěkná práce pánové a moc hezky se na to kouká. Užijte surky a obránci nic. Ne že bych proti němu něco měl, ale je to trouba. Vždy jím byl a bude.
Zdravím z OG důchodu

. -
Skutečné OG je už dávno mrtvé.....
-
No jestli si mu psal podobné hrůzy a blbosti, jaké si za ty roky napsal třeba Moemu, Mě atd, tak se ani nedivím, že si tě blokl a odešel.....
PS. žadný koment, pač slibované slučování neproběhlo a servry jsou mrtvé a ........ -
-
-
Je to o tom, jestli vydržíš nebo, jestli usneš nebo ne, jestli uděláš FS anebo je ti to uprdele a deš se zhulit za barák s tím, že ho pak možná uděláš a nebo ne. Hra tě musí bavit, jinak letku neuhlídáš. A to nemulvím o tom, když trávíš v práci prakticky 12 hodin každej den, to se pak vytuhává jak nic.
-
Warmen už delší čas nehraje.....
Respektive, jak hraje nelze za hru ani pokládat. -
tak to je mě jasné, že ne ale jak říkám, kdy a jak se tma dostla čistě jen kov nemám tušení, kdoví jak dlouho to tma leželo
-
VT z noční vyroby, ale jak a kdy se tam dostal ten kov, ještě uplně bez krystalu a deuteria nemam ani tušení.....
-
Myslel sem, že mám FS až do středy večer. Neměl no
. -
Podělaný OG v praxi.
Všiml sem si, že na mě letí Stark. Letěl mě na lodě co mam z expedic a tak sem si řekl, že zkusím ninju. Vše sem nachystal, postavil rychle 20k recek a jen sem čekal. Utočník mě dokonce špionil moon, kde sem měl ninju připravenou, ale přes můj levl špio nic neviděl a vesele letěl dál. Ani nebrzdil nic, takže snadná ninja řeklo by se. Ale samozřejmě jak jsou programátoři v Raichu neschopní, tak cca 5 vteřin před skokem se mě po kliknutí na skok branou, celá hra odlogovala. Klasický problém co tu je už rok, ne li déle, a furt není vyřešen. Takže misto abych Starkovi ninjou vše sundal a měl zisk 3mld skoro, sem přišel o celou letku co sem tma měl. Jediné štěstí bylo, že Stark ani nečasoval těžbu a tak sem po novem skoku měl čas na 3 otočky a DF sem celé sebral.
Misto zisku 3mld, ztráta přes 800m.
Utočníkovi nic. Je to noob co neumí špionit, zpomalit ani těžit a jen díky blbcum ze spopčákova nepřišel o vše s čim letěl.Dne 18-07-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:
útočník Stark
Velký transportér 10.000
Těžký stíhač 25.097
Křižník 10.509
Bitevní loď 4.621
Kolonizační loď 6
Recyklátor 101
Špionážní sonda 206.301
Bombardér 2.987
Ničitel 2.127
Hvězda smrti 1
Bitevní křižník 3.415
Reaper 2.266
Raketomet 30.000
Lehký laser 30.000
Plasmová věž 100
Malý planetární štít 1
Velký planetární štít 1
Křižník 140.747 ( -30.895 )
Bitevní loď 3.749 ( -193 )
Bitevní křižník 9.850 ( -318 )
Útočník ztratil celkem 934.565.000 surovin.
Obránce ztratil celkem 2.572.014.000 surovin.
Na těchto souřadnicích se vznáší 1.129.760.400 kovu a 737.058.000 krystalů.
Útočník získal celkem 161.136.333 surovin.
Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.
Obránce/Obránci získali trosky.
Shrnutí zisku / ztrát:
Útočník(ci) celkem
Kov: -537.345.884
Krystaly: -200.937.209
Deuterium: -79.145.574
Útočník(ci) ztratil(i) celkem 817.428.667 surovin.
Útočník(ci) získal(i) celkem 241.004 čestných bodů.
Obránce(i) celkem
Kov: -325.887.716
Krystaly: -310.494.791
Deuterium: -229.949.426
Obránce(i) ztratil(i) celkem 866.331.933 surovin.
Obránce(i) získal(i) celkem 118.453 čestných bodů.