Posts by Deathaim

mno wow tie čísla sú sú... kolosálne. Baviť sa s hráčom, alebo mať vo fl hráča vyššie postaveného len preto aby som nemusel robiť FS, a aby som mal letku v bezpečí, je absolútne pochopiteľné. Ale dať prednosť hráčovi, ktorého som spoznal po poslednom spojovaní, pred alianciou, s ktorou som prežil niekoľko spojení je neakceptovateľné. A extrémne sa čudujem že mu Jethro toleroval výhražné správy, ktoré boli určené členom jeho aliancie. S takým hráčom by som sa absolútne nebavil.

Útočníkom patrí obrovská gratulácia k bojom, obranca zaslúžil si si to.

ta odpoveď na moju otázke je zlá, preto že áno prihlasil som sa po 69 dňoch a to aj tak len kvôli missclicku. Tento obrázok si mi mal sem hodiť v deň keď som tu toto vlákno otvoril.

Ja píšem stale rovnako, len ako si už ty písal môjmu sarkazmu nerozumiete, tak to nerieš. Ja bude aj nadalej sarkastický tak či onak.

A jediné rozhodnutia ktoré sú pre mňa správne sú toe moje 😜😜😜

a vieš ako nám je v tom mrazáku fajn :D a nesťažujeme si :D . A čo si o mne myslíš mám hádaj kde :D a pokiaľ viem V RCOB sú len 2-ja hráči s letkami, tak že to sedí perfektne. A stými kecami ste začali vy :D mňa zaujíma len jedno prečo mi nehodilo na cintorín účet daj mi teda odpoveď.

A keď že sa vysmievaš ty mne, tak môžem aj ja tebe :P

Vy fakt neviete čítať??? Kde som napísal že 10 hráčov môže letieť APP??? Kde som napísal že ste reálne desiati??? To číslo mal slúžiť len ako zdôraznenie toho že ste viacerý hráči, proti dvom z RCOB. Odkiaľ mám ja vedieť koľko vás tam reálne je??? A ani má to nezaujíma. A odkiaľ mám vedieť aké máte na Beteli vzťahy??? Ani to ma nezaujíma :D Nightwalker ak chceš si ku mne lietať pre tých ubohých 10M surovín príď aj s tou tvojou partiou na Vesmír 1 ogame EN. Rád vás tam uvidím :D :D :D A jj to prehadzovanie účtov nás Baví preto že aspoň vieme že hráči ktorý tie účty prebrali neprišli o letky, a už vôbec nie samovražedným útokom :D :D :D . A Inak my si predávam aspoň stále tie isté účty, zatiaľ čo niektorý z vás už posrali toľko účtov že až veľa :D A RMZ. Teba zostrelí aj ten kto lietať nevie a to bez problémov :D :D :D Veď ty si taký expert v tom lietaní že im to sám donesieš pred dvere :D :D :D

🤣🤣🤣 pobavil si ma. Všetci z LV1 hraju účty rcob-akov. A vieš čo keby som mal chuť tak si tie vaše sračky čo ste tu písali nájdem a rád ti ich tu hodím, ale na to som príliž lenivý. A tu plnu silu som pochopil. Preto ti to zopakujem aby si aj ty pochopil. Ste frajeri písať že majú prísť v plnej sile, keď sú tam len 2-ja letci a vás je o dosť viac. A keď my sme na seba niečo nakidali tak mi to tu prosím skopíruj. Alebo hoď screen nech sa pobavím 🤣🤣🤣

A otázka s čím mám lietať keď ja som sa na tom účte hral na vlastnom piesočku a len zvážal suroviny??? Keď sa mi nechce tak lietať nebudem a na vašu úroveň kde lietate pre 20M surovín ku aktívnym hráčom určite neklesnem 🤣🤣🤣

Stále sa tu ale nevyjadril nikto z kompetentných k problému, že prečo mi nehodilo acc na ten cintorín.

To je divne. Ale uz by sim tam v ali navrhol zmenit nazov na freezing centre of space:). Inak prajem pekny den

robino my sa len snažíme udržať klímu v dobrých podmienkach. Pozri voku je horúco, a keby že tomaso ma v takýchto horúčvách štartovať tie svoje lode mno neviem neviem či by mu nevyhorely planéty, a zasa u mňa je príliš veľký problém s ťažbou deuteria pri takýchto teplotách. Prehrievajú sa mi totiž zariadenia v baniach a často v nich hrozi výbuch. A tak si radšej zoberiem pivo sadnem niekde v parku, a prečítam si nejakú dobrú knihu.

Musis byt v mraze 2 mesiace bez toho aby si sa logoval a potom ta to hodi automaticky a musis mat kupenu temnu hmotu.

teraz to píšem 67 dni som na účte vôbec nebol.teda viac ako 60 dni a na cintorín ma to nehodilo je to tam pekne vidieť na screene že som nebol prihlasený

Mozno to chce aby ste vsetci rozmrazili a rozdali si to s nami v plnej sile :D

Ty si strašne odvážny keď rcob ma 2 letcov, a vás je 10 🤣🤣🤣 . Mali ste byť taký frajeri keď sa chcela LV1 presunúť na iný vesmír, a vtedy písať “veď len prídte vy šupaci všetkých vás tam postrieľame” a nie tu na fóre vyplakávať ako sa príde LV1 schovať za RCOB

A vy ukázať sa v plnej sile??? To si ma pobavil 🤣🤣🤣 jedine ak sa vaša plna síla rovna tým útokom na moje planéty pre 10M surovín, a na 20M obranu 🤣🤣🤣

Musis byt v mraze 2 mesiace bez toho aby si sa logoval a potom ta to hodi automaticky a musis mat kupenu temnu hmotu.

teraz to píšem 67 dni som na účte vôbec nebol.teda viac ako 60 dni a na cintorín ma to nehodilo je to tam pekne vidieť na screene že som nebol prihlasený

Tak keď už bolo zlúčenie 2x po sebe, a zvládli to 2x posrať, tak predpokladám že to tretie nedopadne o nič lepšie. K boju gratulujem, a užívajte si leto 😜😜😜 a nie toľko sedieť u ogame 🤪🤪🤪

Keby to aspoň poniektorý nevzdali bola by väčšia sranda :rolleyes2:

Ako musím napísať že ja si fakt užívam leto bez og, a zistil som si predstavte, že bez og sa nájde zrazu čas aj na veci na ktoré som doteraz nikdy nemal čas. ( najhoršie na tom je že k ním patrí aj upratovanie 😭😭😭 a to ma vôbec ale vôbec že nebaví )

Mal by som ohľadne foriem života pár otázok.

Hráči se mohou svobodně rozhodnout, kterou formu života na svou planetu přidají.

Teda ak budem chcieť na niektorej svojej planéte mať nejakú formu života ( okrem ľudí, ktorú ak som pochopil správne bude mať automatický každý na každej planéte ), budem musieť posielať lode na hľadanie daných rás extra z každej planéty???

Bude túto misiu možné vykonávať aj z mesiaca??? alebo len z planéty???

Budem môcť mať na jednej planéte len 1 rasu, alebo ich budem môcť mať na jednej planéte aj všetky???

Ak ste niekto na tých skúšobných serveroch, tak ak máte už s tými formami života nejaké skúsenosti, tak uvítal by som, ak by ste sem hodili nejaké informácie. Predsa len by som sa rád o tom dozvedel čo najviac ešte predtým, ako sa to spustí.

mne nevadí keď si niekto zo mňa robí srandu. Ak si si všimol moju reakciu na Tabletky tak ta bola z humorom. Ja neznesiem, ak niekto tu ťahá môjho člena rodiny. Ak máš naražky na mňa kľudne hocičo Zoberiem zo srandy, ale nie členov rodiny. A ešte jedná vec. Deckom som ťa nazval len preto, lebo si spomenul člena mojej rodiny. Inak by sa to nestalo. Tak sa ti za to ospravedlňujem, ale už nikdy tu nespomínaj členov mojej rodiny. A v tom prípade tu bude len môj debilný sarkazmus bez toho, aby som ti nadával a urážal ťa.