Aaaa uz asi rozumiem, nejaka mega fleet letela na jethra a vy ste ho mali dorazit ale mega fleet netrafila cas. Neviem, mudrovat sa da nad vsetkym ale keby som nevedel presny cas tak by som asi dorazaciu fleet neposlal lebo ta hra boje pocita pol roka takze letis naslepo :), bohuzial aj recy hlavnej fleet boli asi presne nacasovane takze nebrali nic ale proste ste mali nestastie inak fajn to bolo
Posts by robino
-
-
-
-
Krasna praca obranca, niekedy tie najjednoduchsie pasce su tie najefektivnejsie :). Utocnik poslal 3 utoky tak si asi nebol isty casom ale asi cas trafil ked mu padol hned prvy utok ale preco neodvolal dva po tom neviem asi to mal tesne po sebe, neviem. Trosku tiez neviem preco obranca nechal sediet recy na moone kludne mohol uhnut aby este viac kembla uistil ze trafil cas ale to ja len polemizujem :). To ze si to kembl znovu nakupi nevadi najviac tesi ludi ze jeho peniaze su v popelnici a to nie ani v jeho :)))))))))). Este raz obranci, krasa
-
Keby ste ma nevyhodili z aly tak by som to tam hned urovnal:))). Poznam kazdeho hraca okrem Kembl (pre mna z hracskeho pohladu nezaujimava osoba co kupuje TH a riesi to potom silou), co sa tyka chatu a boja: prva zasadna chyba bola u Jethra, naco potrebuje nejakeho kembla na ciel co ma par lodi ak niekoho potrebujem napisem do ali plan, cas atd a ak nikto nemoze tak napisem hladam dalej inde vo fl samozrejme v tom pripade ak ho nedam sam, solo akcia je rozdiel, ak by jethro napisal sundal som moon paule strelim si ho v ali nemozete povedat pol slova aj ked ho mate vo fl. Takze bohuzial jethro takto to nema prebiehat. Kludne ste mohli na toho paula spolu chytat kembla...bodov mate vsetci mrte a ulakomite sa a rozbiete vztahy kvoli par surkam, nieco mi to pripomina ale to je minulost :). Ja mam jethra rak ale to fs do df je zlo :))). Za mna bohuzial kvoli chamtivosti par suriek a kamaratstve ktore je len preto lebo si potrebny si prisiel o vsetko, takto ste mohli sledovat kemblouse a strelit ho, urcite ti prajem nech obnovis a pomstis sa ale stoj len ja jednej strane a nie na vsetkych. Kto ma prebytocne surky co nevie odviezt ja rak s pokorou zoberem, pekny vikend
-
Aj ja posielam pusu krasavec bez ludi ako ty by to tu bolo mrtve
-
Jezisi :))))). Ticha rozlucka tak ahoj teda ty lucitel:)))))))). Borg ma nejak bany vsade cim to je, to ten humor nechapu asi a poctivost bohuzial nieje kazdy cobol ako ja, mne to vzdy vykuzli usmev. Ale mal si nestastie, taka zhoda okolnosti, dat zmazat ucet a v tu chvilu ta niekto naprasi ze pouzivas bota a dostanes ban a nemozes to zmazanie zrusit proste smolik ale to sa stava skoro kazdemu druhemu :)))))))). Papa ty tychy lucitel :)))))))
-
Ahojte; pred par dnami hrac Borg dostal na jeho mega ucte co poctivo vybudoval (ja co som poctivo vybudoval som predal pre tych co by nieco chceli namietat o mojej poctivosti ) sa stratil zo serveru Umbra. Neviete co sa s nim stalo; neveril by som ze by on dal zmazat acc v takej bodovej urovni, bol nadsenec tejto hry. Uz teraz nam chyba, dokazal povzbudit, dobre sa s nim kecalo; bol mily a a mohol by som pokracovat do rana...tak snad je to len chyba v tejto hre a vrati sa aj s nadupanym acc a s jeho zmyslom pre humor. A ak aa uz nevrati tak to nebola moc dobra investicia casu a penazi do toho acc a nie ze by som sa mu chcel vysmievat za to ale je to smutne a mrzi to polovicu umbry (druha je zmrazena). Tak snad sa tam este objavi a nic sa mu nestalo, chybas nam tu
-
Ak by si kupoval nemusis lietat na prdince :). Inak pekne urcite
-
Urcite pekny boj ale ali by ste mali rozpustit a postrielat sa inak to je nuda. Ali nepotrebujete aj samostatne ste nestrelitelny max , ze by sa poliaci vzkriesili alebo kembl ked si povie eko staci idem kupovat fleet tak potom ano.
-
Asi pekna ninja jedine co v tom vidim je, ze si utocnik nepostrazil dopad...to ako sa dohodli kembl a jethro je na nich ale, ze by som o niekom tvrdil, ze je top to asi nie, pocet bodov nehovori nic o hracovy a samozrejme nehovorim o nikom ani, ze je slaby...
Takze len si lietajte a hrajte je dobre,.ze vas to este bavi
-
Utocnikovy nic lebo ma dost suriek a rusalka je fajn holka takze rychlu obnovu
-
Utocnikovy kazdopadne gratulacia a porazenemu nic lebo to obnovi :). Mucha je dravec a snad este nieco streli
-
ozyvam sa ale samozrejme nechcem
-
pekne jethro
ale musis pridat, kembl sa nebezpecne blizi a chce otriast tvojou poziciou :). uvidi sa kto je bohatsi hrac
-
Pekny boj, pekne cisla len nieje moc pribeh, skoda, obrancovy rychlu obnovu a ten kto kupuje th je king pretoze ja hram potom zdarma, ken tak dalej
-
No snad sa to tu nebude opakovat kazde dva mesiace, myslim to vlakno :)))), to uz potom do sekcie spam
-
Prepac niesom tak inteligentny ako ty aby som si vsetko pamatal ale viem ze to bolo rano a dnes a tato informacia mne uplne staci a ako si povedal minulost neriesme :). A neviem ci ma niekto strcil ale kazdopadne ma potesil
-
Ja som nieco rano strelil ale nic co by stalo za povsimnutie ale keby som vedel ze bude taky rozruch tak by som si dal zalezat :)))))). Samozrejme nepoznam tuto historiu co pisu chalani z rosalindu o nejakom uctobrani ale to nevadi. Samozrejme ak niekto spomina moje meno tak prosim opatrne a nebudeme tu rozmazavat ako vznikli ucty na rosalind, kupit si za 200€ 400mld kov, 400mld kry a 200mld deut a nie raz. Ale ak ste mi chceli pogratulovat a zle som to pochopil beriem spet, pekne Vianoce
-