Jako by někdo na český forko něco postoval
Posts by Bany
-
-
-
-
-
-
Jesus, here we go again... got flashback from that discord discussion few weeks ago... This whole thing is just ridiculous, only whales would support this whole thing
-
-
-
-
Pár věcí z mojí strany, i když jsem takový malý hovno co si občas sklidí suroviny a jinak už to nějak nehrotí...
- 1) Konečně pořádný drama na OGCZ scéně a to už jsem myslel že je to kompletně mrtvý! Každopádně moc hezky napsaná a zpracovaná BZ, ukázala zákulisí i průběh bitky, za mě super
- 2) Nečekal jsem že někdy budu na straně CURSE ale ty screeny jsou super nechutný
- 3) Poslat fs do vlastního DF, neodvolávat a nehlídat to když si znepřátelíš takovýhle letky a ještě takovým stylem... nevím no
- 4) Užijte zisk, pár mld sem nebo tam... v tomhle počtu nul je to už asi jedno
- 5) těším se na pokračování, věřím že tohle není ani zdaleka konec a myslím že nejsem jedinej kdo se těší až tu uvidí na straně obránců Kembla i přesto že mává kreditkou jako smyslů zbavenej
- 1) Konečně pořádný drama na OGCZ scéně a to už jsem myslel že je to kompletně mrtvý! Každopádně moc hezky napsaná a zpracovaná BZ, ukázala zákulisí i průběh bitky, za mě super
-
-
Nice, hezkej zisk skoro beze ztrát
-
-
Pěkný sestřel
, něco podobného bychom potřebovali na Kumu na Ferdinandu
Tak možná kdyby někdo z vaší aliance komunikoval tak by se něco dělo
už bych ani nedopočítal kolikrát jsem se snažil někoho z TOPky kontaktovat a nikdy jsem nedostal ani Ň nazpátek, to se pak blbě něco střílí když i ten turek v mrazu odepisuje víc než vy
-
-
-
Když už se zveřejnila letka Cocka tak sem nahazejte i svoje z curse, ať se můžou pokochat i lidi co umbru nehrajou
-
Jo tak tenhle jsem myslel Jethro
speedsim frčel před 10 lety
-
Odpověděl sis, po 20 letech přidali simulátor ale jenom napůl, protože jsou to lopaty... Stejně musíš použít speedsim protože jinak se nedozvíš nic
-
Lel... Chceš na tu popáleninu panthenol Yss?