Posts by Tomaso

já občas posílám no , a docela v pohode :thumbsup:

jen tak dál:thumbsup:

Tak proč ne , když jsem neměl díru tak od nového roku :flowers: a to vykompenzuje i tu ztrátu ls a vt které sundal nightwalker

4 mesiace nemat dieru skocim z okna radsej :)

Jako také jsem překvapen, nejsem si jistej jestli 4 měsíce, ale 3 to už asi budou určitě, ale je fakt že rozhodně neposílám tolik exp jako dřív, fakt jen občas a třeba 3-4 kola max , víc určitě ne ,

Jojo, on je totiž rozdíl čekat hodinu na expe na speedu X3 a X1 :biggrin:

Tady bych si dovolil tě hodně opravit , základ máš správný, 1h čekání na exp je 1h ať speed 1 nebo 50 , ale let na exp je hodně velký rozdíl, na speed 1 tam letis třeba z 15 pozice kolik 35-40 minut jen tam , a pak 35-40 minut zpět? ( záleží na typu lodi a pohonech samozřejmě) ale na speed 3 už tam letím třeba jen 13 minut , a 13 minut zpět, to už není tak těžký spočítat že na speed 1 ztratis mraky času jen čekáním než tam doleti a vrátí se ..... , když na speed 3 mě exp s odesláním, čekáním, a návratem zabere 1h a 26 minut , a na speed 1 třeba cca 2h a 10 minut ( casi na speed 1 odhaduji ) takže na 2 kolech exp co ty uděláš na speed 1 , já udělám už 3 na speed 3 , a to je pak větší rozdil:thumbsup:

:hi: Tak když už bylo to volnější odpoledne , tak jsem se také po něčem menším porozhlédl , obránci přeji rychlou obnovu , stihl jednu otocku s 2k recu :flowers:

Dne 24-04-2022 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Tomaso [RCoB]

Bitevní křižník 2.000.000

Obránce Beruska [KLO]

Malý transportér 38.973

Velký transportér 37.634

Lehký stíhač 479.116

Těžký stíhač 59.178

Křižník 34.529

Bitevní loď 19.831

Recyklátor 46.168

Špionážní sonda 126.688

Bombardér 7.425

Solární satelit 849

Ničitel 5.106

Hvězda smrti 151

Bitevní křižník 46.642

Reaper 5.307

Pathfinder 30.475

Raketomet 1.576.921

Lehký laser 269.128

Těžký laser 134.093

Gaussův kanón 10.716

Iontový kanón 37.396

Plasmová věž 24.755

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Tomaso [RCoB]

Bitevní křižník 1.967.876 ( -32.124 )

Obránce Beruska [KLO]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

105.632.291 Kov, 36.472.239 Krystaly a 17.857.797 Deuterium

Útočník ztratil celkem 2.730.540.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 23.520.466.500 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 6.548.047.950 kovu a 5.012.190.750 krystalů.

Útočník získal celkem 159.962.327 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

6.514.607.950 Kov a 4.978.761.250 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 5.656.520.241

Krystaly: 3.730.273.489

Deuterium: -464.002.203

Útočník(ci) získal(i) 8.922.791.527 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -13.774.420.291

Krystaly: -7.573.715.239

Deuterium: -2.332.293.297

Obránce(i) ztratil(i) celkem 23.680.428.827 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

Pozerám že sa tam nejako začínate množiť :D . A to len kvôli tomu že chcete dať dole Tomasa. Ale je pravda, že aj hyeny skolia leva, ak majú početnú prevahu :D . Tomaso treba vám do aliancie pár letiek na výpomoc. Ste tam len traja letci, a konkurencia vám začína dorastať, tak sa vydaj rýchlo zháňať nových kolegov :D

K BOJU Gratulujem.

To by me ta hra musela jeste bavit , coz uz se nedeje ........ ja prakticky jen kontroluji , jelikoz po koupi noveho PC , se venuju jinym hram ve volnem case , ogame mezi ne zrovna fakt uz nepatri :thumbsup:

Krásná práce, já jsem doslova zakopaný prací :-D, tak musím vše sledovat z povzdálí. Gratulace k úspěšnému útoku.

Obrácni příjemnou obnovu pokud to tedy nezabalí.

A myslím, že bude zřejmě i v TOP útratě za 10% item :-D. Takovou nechutnou sumu by nepřehodil asi ani Tomaso - tedy pokud by ho zabrzdil rozum, kvůli srandy by tam klidně nasolil i více :-D.

Mam takový pocit že trick už tam kdysi hodil o dost více :thumbsup:

No je jasné že všetci berú Wenz ako bezpečné útočisko kde je fajnová ťažba.... Betel je pre nových hráčov ktorý prídu ťažký hneď na nich lieta 50k DS a oni nevedia ani prečo :crazy:.

Ved to by bolo dobre pre teba, cim viac hracov by tam bolo tym lepsie pre teba ale pocul som nejake suskanie ze sa tam chysta par uctov z betlu ale to je len suskanie

Noo pozerám že vtáčky doleteli poriadne ďaleko:oops:

ale noc dobře vědí proč, a pokud ne , tak to asi nevědí na jaký server přišli, nebo neumí číst nastavení serveru , nic jiné:-) lepší bylo spíš sledovat jak tam létal Drago pro ztráty :thumbsup:

:hi: Nazdarek vsem po delsi dobe , toto byl klasicky PaS , obrance mel asi 50 min okno , tak sem toho stihl vyuzit , preji rychlou obnovu :thumbsup:

Dne 16-03-2022 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Tomaso [RCoB]

Bitevní křižník 2.000.000

Obránce Trixter [CURSE]

Recyklátor 200.000

Hvězda smrti 1

Bitevní křižník 300.000

Pathfinder 50.000

Po bitvě ...

útočník Tomaso [RCoB]

Bitevní křižník 1.999.829 ( -171 )

Obránce Trixter [CURSE]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

60.420.682 Kov, 22.644.422 Krystaly a 30.194.074 Deuterium

Útočník ztratil celkem 14.535.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 30.660.000.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 7.987.090.999 kovu a 9.772.588.000 krystalů.

Útočník získal celkem 113.259.178 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 8.042.381.681

Krystaly: 9.788.392.422

Deuterium: 27.629.074

Útočník(ci) získal(i) 17.858.403.177 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -11.465.420.682

Krystaly: -13.976.644.422

Deuterium: -5.331.194.074

Obránce(i) ztratil(i) celkem 30.773.259.178 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

Ja neviem my sme napísali len toľko že odchádzame, keď tu teraz začnem kopírovať, všetky vaše komentáre len o tom kde je otázka " A kam pôjdete??? " tak toto vlákno bude mať minimálne o ďalšie 4 okna navyše. Ak vás to nezaujíma, tak načo sa potom pýtate??? tak že ideme tam kde sa ľudia nestarajú. A tam nás nájdete.

Inak na ďalšie otázky tipu " Kam Idete??? " reagovať nebudem. Kto chce nech si prečíta vlákna kde sa o tom bavíme. Odpoveď bude stále rovnaká.

No , a kam teda jdete ??? :hi:

Někomu jako ty nemusím nic dokazovat , ty jsi tu začal o nějakých hracích co sme strelili před sloucenim , a do teď jsi nenapsal jediný nick o koho by šlo, takže jen meleš blbosti aby si ses měl jak obhájit, Quick chtěl abych to sem dal , tak sem to sem dal , to je celé, tak si zas bez diskutovat s někým kdo rozumí řeči tvého zaostaleho kmene

Oninsi fakt mysli ze na ně potřebuji pomoct když je tu košík sólo? :thumbsup:

Ty si fakt normálně .vid , ale co , mel si tu svoji , já měl vždy jen jeden účet, neměl sem potřebu ani jiné přebírat, njn někdo účty buduje a někdo likviduje , že tričku:-)

Pokud sem četl dobře Go napsal , že někdo mu účet rozmrazil , ale nenapsal nikde že někdo jiný :thumbsup: takže si ho rozmrazil sám a ty tu jen zkouším dělat vlny , Quickovy surky jsou posunuté o pár příspěvků víc, další důkazy já ti dávat nemusím, myslím zenostatni si o tvých tvrzenich udělají obraze uz samy , když vidí ze Quick má surky u sebe :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: nazdar prcku , kdyztak mě tu přibývají dudlíky kdyby jsi nějaký potreboval

Vyjadrenie bolo ze sa mi niekto nabural do uctu zo slovenska (ja som v cr) a deaktivoval manualne dovolenou. Ze si mam zmenit heslo ale surky a fleet mi nevratia ze to nejde. Dal sim sem screen tej odpovede ale to nechce zobrat

Vravim, je to dyslexia pravdepodobne, nepodcenuj to.

Jo, ty si to editol :D Nevsimol som si, ze editujes stare prispevky, ved napis nabuduce novy aby som hned videl.
    Dokazy? :D :D To henten screenshot je akoze dokaz ? :D Nesranduuuuuj. Takych si ty vytisknes kolko chces :D
    Game Over ma tiez screenshot, ci ten nema cas vlastne ale aspon neni v mrazaku :D aj Storm, aj dalsi co zahadne zamrazili pred a po zluceni :D :D
    Njn, dedecku vem si jeden dudlik a tvar sa, ze ti to verim :)

OK priznavam sa, ja som rozmrazil Robina lebo jeho zena mi pravidelne pisala nech sa jej venuje...
    Dufam, ze dostanem ban za vsetky podvody na ktorych som sa podielal :)

Asi tak, víc netřeba dodávat, ať su tu dal jedou tu svoji básničku když jim ji někdo bude věřit Pořád tu píšeš o účtech před sloucenim , a jediné které tu byli měl robino a trick , a ty surky jsou v mých lodích když o letky přišli, takže kde jsou ty další účty co zamrazili před sloucenim ? Jmenuj , no sup hrdino, zatím jen meleš kolem ale žádný si nevypsal , jeden screen stačí, surky jsou u quicka a hotovo , tobě já vic důkazů dávat nemusím když si naprostý retard

Proč by robino v neděli o půlnoci odmrazil aby nehodil jediny sken a nechal to tak ? nechápem co tu jedeš, robino dlouhodobě žije v česku, a odmrazil to někdo ze slovenska... tak si dej jedna a jedna dokupy a možná dojdeš k výsledku, co se týká sestřelů, game over přišel o lodě a surky, v eko neudělal ani bod a surky mu vozi kdo ? nebo je poslal na planetu GO, logika osla ....

V době mobilního internetu , když budu někde blíž hranicím, se to může přihlásit z více míst, samy go to vědí, to že vy ne , je věc druhá, a kdepak sou surky z Tudlenudle tričku no když už ses ozval ? Účet který si hrál naposled zde se kterým si také dostal na prdel , a opět jsi dostal další na likvidaci hrdino

Na rozmrazování se raději pořádně zeptejte robina jak to bylo , a ne ty jeho pohádky zde že on nerozmrazil :thumbsup: třeba ze Quick a Game over nemají teď čas? No pokud se nepletu , na mém moonu jsou akorát tak surky z vašich letek :lol::lol::lol:

Ved GO vravel, logol sa mu tam niekto cudzi a vypol mrazacik, fakt chod k niekomu s tou dyslexiou uz.
    Keby si sa neplietol, tak by si povedal aj z vasich letek, takze sa pleties.
    A Quick hned po zostrele uz nemal cas, vlastne rozmrazil len na to aby isiel eko, ale hned jak dosiel o lode a surky, tak si to rozmyslel :D
    A Game Over, ten nema ani cas, ani lode, ani surky, ani tazbu, vsetko dal tebe :)

Pokud sem četl dobře Go napsal , že někdo mu účet rozmrazil , ale nenapsal nikde že někdo jiný :thumbsup: takže si ho rozmrazil sám a ty tu jen zkouším dělat vlny , Quickovy surky jsou posunuté o pár příspěvků víc, další důkazy já ti dávat nemusím, myslím zenostatni si o tvých tvrzenich udělají obraze uz samy , když vidí ze Quick má surky u sebe :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: nazdar prcku , kdyztak mě tu přibývají dudlíky kdyby jsi nějaký potreboval