Posts by Demon

Ahoj, spoluhráč se rozhodl, že chce předat účet. Účet má 2,5 mld bodů, je na 23. místě a v ekonomice na 17. místě. Letka je skromná, ale jak vyplývá ze zmíněného, doly jsou velmi dobré. Preferujeme zkušené hráče. Přece jen vytvořit účet s 2,5 mld bodů trvá dlouhé roky (pokud do toho nesypete moře peněz jako někteří, kteří si myslí, že si koupí uznání ostatních). Můžete mi psát do hry na umbře na nick Demon nebo tady na foru.

Od nové verze se špatně zaokrouhluje množství surovin potřebných k postavení staveb nebo k provedení výzkumu. Například u Astra lvl 25 mi to ukazuje, že potřebuju 2mld deu a realita je taková, že potřebuju 2,722 mld deu. To je sakra špatný zaokrouhlení ale když pominu to, že zaokrouhlení je špatně, tak chyba samotná je v tom, že zaokrouhlení tam nemá co dělat. Já ty částky potřebuju znát přesně a ne jen zhruba přece. To zase někdo v GF moc myslel. Jasně, když na tu částku najedu kurzorem, tak se mi ukáže přesná částka ale taky vám asi logika říká, že je to ta složitější varianta. A pokud tedy nutně chtějí to číslo zkrátit nemělo by tam být napsáno 2mld ale např 2,722mld.

já zas nechápu proč MD dali do bušení. kór, když musíš poslat x vln než to padne. jen to kazí hru a pomáhá uplakánkům

Uplakánci? Dříve bez TH a speed serverů byl MD nástrojem pro top letkaře protože nebylo tak jednoduché ho zrealizovat jako dnes. Je logické, že počet MD byl regulován novým pravidlem. Dnes mohla letky za pomocí TH a rychlosti serverů chytat každá lamka. Teď je to těží, a to stále ne tolik jako kdysi, takže rozhodně to není pravidlo pro uplakánky ale pravidlo, které dává smysl. Dobrý fleeter, když se zamří na kořist, dříve či později jí dá. Tak to dříve bylo, tak ať je tomu i ted. Pravidla musí být nastavena i tak, že hráči s menší letkou mají šanci se bránit.

Mno asi si sa prepočítal, keď si si myslel že na japetuse to bude pre minerov lepšie, tak ako si mi tvrdil. By ma zaujímalo či takto lietaju ty frajerikovia aj na fenrira. Asi aj ľutujem toho rozhodnutia, že sme išli na genimed, a nie na japetus.

Na Fenrira nelítají protože ho ukecali, aby šel k nim do ali, takže ted jsou v té ali opravdu všechny velké letky na vesmíru a ti zbabělci se tam asi navzájem plácají po ramenou, jak jsou dobře, že na ně nikdo nemůže, což je bohužel pravda. jsou nedotknutelní ale to je vlastně jejich slabina. vim už minimálně o pěti lidech, kteří kvuli ním opouští vesmír a já už jsem taky v mrazu, takže za chvíli na vesmíru budou sami a nebudou mít absolutně na koho lítat.

Smutný no, tak pojd na ganimed, tam je to klasika LV1 proti všem :-D dyt to znáš :-D

Jasný...potřebuju někoho, kdo zase sejme každýho otravu, na kterýho ukážu, abych si mohl žít svým mírumilovným životem minera :D. Tady na někoho ukážu a on mě zbombí...to není to pravý ořechový :D.

Mno asi si sa prepočítal, keď si si myslel že na japetuse to bude pre minerov lepšie, tak ako si mi tvrdil. By ma zaujímalo či takto lietaju ty frajerikovia aj na fenrira. Asi aj ľutujem toho rozhodnutia, že sme išli na genimed, a nie na japetus.

Na Fenrira nelítají protože ho ukecali, aby šel k nim do ali, takže ted jsou v té ali opravdu všechny velké letky na vesmíru a ti zbabělci se tam asi navzájem plácají po ramenou, jak jsou dobře, že na ně nikdo nemůže, což je bohužel pravda. jsou nedotknutelní ale to je vlastně jejich slabina. vim už minimálně o pěti lidech, kteří kvuli ním opouští vesmír a já už jsem taky v mrazu, takže za chvíli na vesmíru budou sami a nebudou mít absolutně na koho lítat.

No, asi jsi ho něčím naštval, nebo prostě jen honí body a to jak za zničenou obranu, nebo aby ji zredukoval a příště k tobě mohl letět nej s tranďákama, a nebo možná honí čestné body do aukcí, já už jsem tam neutratil surku hodně dlouho, vše kupuji za čestné body ...

Ničim jsem ho nenaštval. Prostě na mě začal lítat bez zisku. I s konvenční letkou, kde letěl i za cenu ztrát a to 2x. Prostě jejich taktika nedává smysl. Už jsem v mrazu a chystám se na Ganimed. S těmahle pakama se nedá hrát.

A máme tu další epickou bitvu z dílny hrdinného Reptiela proti agresivnímu minerovi. Aliance Effort opět ukázala svojí velikost, která se hvězd dotýká. Takových bitev následovalo ještě 6, aby odbojný miner uzřel, kdože je to na vesmíru pánem. Geniální práce legandárního Reptilea, o kterém nikdo na ogame nikdy neslyšel.

Mimochodem netuším, proč útok na planetu pod falou, kde nebyl absolutně nikdo, kdo by mohl ninjovat, prodlužoval bombardérama. Asi se chtěl zase dostat do mínusu, jak to má v bitvách proti mě zvykem, takže jeho bilance po těchto sedmi epických náletech DS je minus 2,5M. Nebo možná chtěl, abych mu nevzal DF, který nemělo z čeho vzniknout a stejně by mu prodloužení bombardérama npomohlo? No, kdo ví, co se hrdinnému Reptielovi honí v hlavě.

Dne 13-12-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Reptileus [Effort]

Hvězda smrti 1.200

Bombardér 4

Obránce volverine [A A A]

Raketomet 44.554

Lehký laser 44.399

Těžký laser 43.404

Gaussův kanón 2.866

Iontový kanón 3.066

Plasmová věž 2.915

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

Hvězda smrti 1.200 ( -0 )

Bombardér 0 ( -4 )

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

0 Kov, 0 Krystaly a 0 Deuterium

Útočník ztratil celkem 360.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 1.034.778.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 100.000 kovu a 50.000 krystalů.

Útočník získal celkem 0 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 1%.

Obránce/Obránci získali trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: -200.000

Krystaly: -100.000

Deuterium: -60.000

Útočník(ci) ztratil(i) celkem 360.000 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -634.490.500

Krystaly: -306.955.500

Deuterium: -93.182.000

Obránce(i) ztratil(i) celkem 1.034.628.000 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

Epické tažení slavné ali Effort proti odbojnému minerovi pokračuje. Ted mi letí dalších šest vln na zničení obrany na prázdných plnetách. Aliance Effort velmi efektivně dociluje toho, že za měsíc po sloučení vesmírů nebudou mít na co lítat.

A pak me nekdo rikejte ze jsem s utokama otravnej :thumbsup: myslim ze nekteri na tomto uni to dosti prekonavaji

Ti, co jsou na tomhle uni překonali uplně všechno, co jsem za 16 let na ogame zažil :D

zisk/straty nemas spravne. zabudol si na utocnikovu spotrebu 50M ak letel naplno:šílený:

Ano, to tam není. 8 let nelítám, tak jsem v podstatě nováček v používání konvertoru :D. Navíc to každému asi dojde. Tedy pokud ten někdo nemá podobné IQ, jako je průměr aliance Effort.

Chtěl jsem tě vyhodit, protože jsi pro mě naprostý nikdo, ale ve skutečnosti jsem změnil názor. Jsi obyčejný bubák a já tě určitě navštívím, i když na tom nebudu mít žádné peníze.

Ok, přileť se vyřádit na bezbrnnném minerovi. Váš záměr udělat si ze mě farmu může mít jede jediný výsledek. Farmu ze mě mít nikdy nebudete. Jediným výsledkem může být věčný mráz nebo přesun na jiný vesmír. Jinak tohle osobně se netýká tebe ale ze spolehlivého zdroje vím, že ve vaší alianci jsou opravdový lamky a totální idioti. Opakuju, že to se netýká tebe ale svým posledním postem jsi si velkou reklamu taky neudělal.

I aktivita na foru odpovídá tomu ,že byl Sirius aktivním vesmírem. Měl jednozančně nejvíc příspěvků ze všech uzavřených uni. Je to prostě jasné. Vesmíry sice umírají ale jestli se o nějakém vesmíru dalo říct, že jakžtakž žil, tak to byl Sirius a vážně nechápu, jak to může hodnotit někdo, kdo tam nehrál.

Sirius mel bejt cilovej :) zase kdyby bylo na vyber ze Sirius a nejaky jiny vesmir tak na Sirius nikdo nepujde. takze mel bejt Sirius jako jedinej cilovej vesmir pro celou skupinu co mohla jit bud na Japetus a Genimed :-D

Je to přesně, jak říkáš. Mimochodem, mám tu čerstvý přírustek od mistra letek Reptilea. Psal jsem mu 40 minut před dopadem. Záměr bez zisku za cenu ztrát mi zničit obranu byl zcela evidentní. Opovrženíhodný styl hraní. Letěl s touhle armádou přes 38 systému jen aby mi zničil obranu. Těch pár drobků z DF jsem vytěžil.

Dne 12-12-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

Ničitel 103.186

Reaper 27.383

Solární satelit 2.623

Crawler 1.038

Raketomet 44.444

Lehký laser 44.444

Těžký laser 41.110

Gaussův kanón 3.336

Iontový kanón 3.333

Plasmová věž 3.646

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

Ničitel 103.073 ( -113 )

Reaper 27.367 ( -16 )

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

0 Kov, 0 Krystaly a 0 Deuterium

Útočník ztratil celkem 16.685.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 1.142.599.500 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 3.831.000 kovu a 5.194.500 krystalů.

Útočník získal celkem 0 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 22%.

Obránce/Obránci získali trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: -8.140.000

Krystaly: -6.530.000

Deuterium: -2.015.000

Útočník(ci) ztratil(i) celkem 16.685.000 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -666.204.000

Krystaly: -348.968.500

Deuterium: -118.401.500

Obránce(i) ztratil(i) celkem 1.133.574.000 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

Demon Proč jsi sel na japetus?

Protože sem šli jít žei z ali...nebylo by naše ali vlastně měla velký význam ale tak jsem je v tom nechtěl nechat :D. Ale tihle troškaři jsou fakt otravní...na íčkách by vydělal víc než na mě.

tak to beru. jinak jaky tam mate icka? Na genimedu je zazrak najit icko nad 3 mega :-DNa Siriu jsem nalital za hodinu to co tady za cely vecer.

íčka kolem tří mega jsou vzácnost. Já na íčka nelítám vůbec ale ze zvědavosti jsem si je skenoval. Problém není ani tak to, že mají málo surovin ale že tu skoro žádný íčka nejsou...tady klidně projedeš sto systémů a nenarazíš ani na jedno íčko. Jinak Fenrir plácá nesmysly. Na siriu měli všichni hráči v top100 několik desítek milionů bodů. Tady má top100 570k bodů. Jasně na siriu bylo hodně mrážáků a íček ale prostě to tam žilo víc. Bylo tam víc bitev, víc letců, víc minerů. Sirius byl z pohledu hráče mnohem zábavnější vesmír s více možnostmi a o zábavu jde především ne? Na co se tu budeme bavít o nějakých počtech mrazáků a íček, když ve hře jde především o pocit zábavy a tu zábavu nám slučováním vzali.

Stejné jak na Siri… letky nikde, tak alespoň poničit pár saťáků a vybrat denní produkci… :headbanging:

Mno to si dovolím nesúhlasiť. Zober si že na siriuse keď som vyletel niekde na planétu zo ziskom 100M +, tak som letel s DS teda spotreba bola 0 straty boli 0 a zisk bol 100M +, a ak som takto vybral denne 10-15 planét, a niekedy aj viac, keď mali hráči už zredukované obrany, tak som mal denne veľmi slušné zisky. Pokiaľ ja viem, tak nikdy som neťahal do takýchto bojov Destre, a už vôbec nie s 0-lovím ziskom. A dokonca aj na teba, keď som letel s chosem, tak leteli DS. Bolo nám jedno, či by sedeli doma, alebo by ti leteli zredukovať obranu. Predsa len sme mali spotrebu 0 straty 0 a zisk tiež 0. Tak že my sme ani len nepoznali že tie DS niekam leteli. Bohužiaľ takýto exoti sú aj na našom vesmíre, a jeden taký už od salfy cez hubu dostal. Takto to vyzerá, keď nevieš načo slúži fleet.

Ono když se nad tim člověk zamyslí, tak íčka na těch nových uni prakticky neexistují, což je špatně. Íčka k ogame patří a byla na nich založena strategie mnoha hráčů...sice to nebyla extra náročná strategie ale ne každý má čas nebo skill na to být fleeterem, takže ted ti, co íčkařili jsou nuceni lítat i na to, na co by možná dříve nelítali...jasně ta bitva výše by asi byla nesmyslná i kdyby nás na vesmíru zbylo jen 10 ale myslím, že se to ted bude dít častěji protože prostě není kam lítat. Pořád vlastně nedokážu pochopit, že GF zlikvidovala Sirius, jeden z nejživějších vesmíru na ogame.cz a rozdělila ho do dvou mrtvejch. Takže vlastně jeden vesmír zcela zabila a další neoživila. Vážně zvažuju, že po 16ti letech s tím seknu protože tohle prostě nemá smysl. Hárát na vesmíru, kde je 250 lidí po slučování nemá fakt význam.