Posts by Fantomas je len jeden!
-
-
is there really no one with a free account?

-
-
-
Hello players. I'm looking for an account that has a strong economy, if there are ships it's a plus but it's not a condition, I'm more interested in the economy, it could easily be an account in the cemetery. Contact me. Well thank you
-
Display More
Paráda gratulujem
len do nich 

normálne si kladiem otázku : načo tu FOG prišiel ? ( česť výnimkám verím že tie výnimky vedia
)...No nič... je čas na nejaký FLAME či ako sa to povie

Oblivion
FOG už dávno neexistuje, to len prebraté účty a ponechaný názov aliancie (teda už aj ten je zmenený)
-
No, nemám za potreby komentovať BZ, ale toto mi proste nedá. Jethra poznám dlhšie a myslel som si, že má ako také skúsenosti, no, ale nemyslel som si, že až takto ľahko dokáže "venovať" svoje suroviny. Už pri prvom zostrele to bolo, dosť zvláštne, ale OK asi okolnosti...ale toto? zvážať suroviny do systému kde má Tomaso stále kolóniu s mesiacom a viem, že je extrémne aktívny??
obraz si teda urobte samí, ale tuto už výhovorky neplatia ako z prvého zostrelu...Jethro asi je najvyšší čas ísť do dôchodku alebo urobiť presne to čo ja, Eko style, keď viem, že nemám na to až toľko času 

-
já si všiml, že občas tam ten křížek je a občas ne
... stačí přepnout na jinou planetu nebo třeba do hangáru a ukáže semne ani toto nefunguje, môžem robiť čokoľvek krížik sa nezobrazí

Ruda needed help, this is big problem
-
Pripájam sa, používam Android (Google chrome) a mám ten istý problém, už by s tým mohli niečo spraviť...
-
Nedá sa mi nevyjadriť, keďže som tento útok prežíval spolu s Tomasom, bavili sme sa o možných verziách, avšak pár minút pred dopadom som sa troška rozhliadol kto by mohol "uškodiť" z Fogu bol jediný Thane k dispozícií a tak som prelustroval kde má odpočty a našiel som jeho fleetu komplet aj s recyklátormi, hneď som Tomovi dal vedieť, pretože Thane by zamiešal karty. Vedeli sme, že Robino "varí" z CURSE a bol jediný, kto by dokázal Tomovi ukrojiť z letky, na naše šťastie teda hlavne Tomove sa toto neudialo. Gratulujem ešte raz môjmu nezničiteľnému aliančnému kolegovi, ktorý sa nikdy nevzdal
a útočníkom prajem skorú obnovu aj keď podľa toho čo niektorí píšu, tak asi obnova nebude
-
Gratulace
já o změnu parametrů Rudu prosil už dva měsíce zpátky a nikdy neodepsal.Druhý krát treba písať Kruszynke, ona je celkom aktívna
-
jj to spustila Kruszynka, pravdepodobne na všetkých vesmíroch, na môj podnet, takže poprosím vďaku vyjadriť darovacou TH

-
Lebo Ruda mi najprv napísal, že mám založiť vlákno nech sa vyjadria ľudia hrajúci na Beteli a Kruszynka mi odpísala pred chvíľkou a o vlákne nepísala už nič, takže preto
-
to by chceli asi na všetkých serveroch nie len na vašom.
Tak si to vybavte na danom vesmíre
stačí sa opýtať Kruszynky -
Zvýšení eko jsem samozřejmě pro
u výzkumu si nejsem jistej jestli to výš než na x14 může jít.Vraj 16x je možné, potvrdili mi to.
-
Ahojte,
Je možnosť zvýšenia rýchlosti ekonomiky z pôvodnej 7x na -> 8x a pravdepodobne aj zvýšenia výskumu (tu sa to musí upresniť, je možnosť 14x alebo 16x). Chcem vyzvať Betelgeuse hráčov aby sa vyjadrili, či by bol záujem o tieto zvýšenia

-
ano , poslal sem mu poprve surky na 1m ls
nic vic , takze jake dalsi ostatni me stavi ls ? Hmmm to by me zajimalo...Takže fantomass neměl přes 1m Ls včera ??? Dnes je už nemá.... hmmm.... Darkseid ty Ls, které jsem mu včera sondoval na moonu asi taky hodně potřebuje... Lítá taky expe ? Ne promin, ja zapomněl on totiž není průzkumník, že ??
Píšem sa Fantomas, prosím ťa o bezchybnosť aspoň v tomto smere. Čo sa týka 1M lf postavil som ich, pretože trh si to pýtal, to či by som ich predal Ferkovi, Jožkovi je jedno, ja som bol ziskový tak prečo nie, hra to ponúka, neporušujem žiadne pravidlá, takže ak budeš mať záujem aj ty o 1M lf daj vedieť, ale ponuka bude výhodná pre mňa

-