S tou letkou to byl příklad, nemusíte mě hned tahat za slovo. Prostě to tam nahoře musí nějak vymyslet když to poto. A když ne tak budete moc smutně koukat na nanukové farmy ![]()
Posts by Lugiak
-
-
Vývojáři nic takové podle mě neplánují (pak by jim mohl někdo nadávat že kvůli nim přišel o letku) a my sami to udělat nemůžeme
Pozn.: toto není oficiální vyjádření jen osobní názor -
-
-
Víš já nemám vůbec povinnost kontrolovat fórum, jen ticket systém, a tam většinou odpovídám tak rychle jak mi to volný čas dovolí což se ne vždy podaří ticket mi uteče o patro vejš a 14 dní čekám než mi ho zas pošlou dolu. Nic ti ovšem nebrání přidat se do týmu z Čechů tady už skoro nikdo nezbyl máme tu skoro vše z Polska. Ale máš pravdu je asi na čase to tu zabalit, už je proto aby jste si užili ty momenty kdy tu žádné GO nebude.
-
-
-
Prosím jak je ctěná libost, hoď si to Německa, oni to hodí do koše a pojede se dál. Nejsem GO tohoto vesmíru takže nevím co se tam děje a neřeším to. Mimochodem délky banů nám určuje "ceník" který je taky od Němců a to že je málo přísný o tom víme a prd s tím uděláme. Upřímně řečeno jestli se ti líbí více hrát v zahraničí hraj tam, my tady tím žádnou škodo neutrpíme a když oGame nebude budu mít akorát více volného času, ale žádnou ujmu z toho mít nebudu.
Týpek co to "zkoušel" mohl mít už nějaké tresty z minula (nebo více prohřešků) a prostě se mu to přičetlo / sečetlo protože 15 dní není ani jednou jako první trest spíše tak třetí v pořadí. -
-
-
-
I kdybych se přihlásil jako GO, tak stejně mě vy nebo někdo vejš vykopne, pač ja bych nebyl připosranej rozdávat bany......
S trim je jeden problém. Ten vejš ti ten ban zruší a ještě ti vynadá popřípadě tě vykopne, pokud u banu neuděláš 15 minut až několik hodin papírování aby byl neprůstřelný.
-
Potřebuju ticket abych se věděl kam se mám podívat, nemám jaksi čas prověřovat každou bitvu a každý transport který se na mích vesmírech udál, to bych to musel dělat jako práci na HPP, ne zcela zdarma. Chtít můžeš klidně dvakrát neb GO nejsou. Ono jakmile někde koukne pod poklici jak ty naše systémy fungují tak začne zdrhat.
Maličkosti pro komunitu? Mojí maličkostí navíc pro komunitu je vůbec to že to pro ní jsem, protože jak vidím jak se hráči k nám chovají tak to mám tak akorát sto chutí zabalit, o nic bych nepřišel, naopak získal kotel volného času navíc.
Jinak prověřit, sepsat důkazy pro ban a zabanovat trvalo hodinu a půl. Krásný že jo? Ono se to mluví o deseti minutách protože ty to vidíš jak je to velmi snadné, jenže ono to tak snadné zdaleka není. Jednoho dne udělám anonymní blog kde naše postupy sepíšu a budete valit bulvy co formálních exkrementů je potřeba i na prostý ban mulťaka (to je práce tak na 15 minut). Získat propustku A38 je vedle toho pohodička.
K tomu jak to jde na orgu. uvědom si že Org má mnohem více GO než my. Jsme tu tři, opakuji tři GO a každý z nás má sólo X vesmírů na krku kde mu nikdo nepomáhá a tím myslím vůbec nikdo. Nemáme SGO nemáme tam kolegu, GA se shání těžce a CoMa je prakticky nesehnatelný.
Takže v závěru prosím... Nepředstavujte si to jako Hurvínek válku že prostě jen kliknu na Ban a hotovo. Fakt to tak není. Nebýt DPA tak vám řeknu víc, ale takhle nemůžu protože by na mě bylo schopný GF podat žalobu ;).
P.S. Podívejte se na vesmír odpověď na to jak sem to nechal být máte přímo tam. -
Warmen se jen chytil příležitosti, aspoň dle toho co vím, ale rozhodně není dobré profiovat na cizí strkačce. Moholo by snadno dojít k omylu a octli by jste se v banu taky. Lepší je otevřít ticket systém a upozornit že se strká. A nemluvím konkrétně aby si někdo zas nemyslel.
-
Tak když hráč níže postavený pošle 6mld surek nebo kolik hráči výše postavenému, celý let jde vidět na falanze a neni to dost prukazné, tka už nevím jaký lepší dukaz lze pořídit. Pochybuju že lenys ti písmeně pošleš s ověřeným podpisem, že podváděl no.
Stačí jen nahlásit že vidim na falanze podezřelou aktivitu to mi bohatě stačí. Ale musí se to hlásit už ve chvíli kdy se to děje.
-
Tak když vidíte že jde o strkačku máte to hlásit a to okamžitě. Jinaks e vám může stát že bude váš zisk taky součástí strkačky a budete mít i vy problém. Pro ěm nejsou záznamy z faly průkazný materiál, nehledě na to že falu ani nemám ;).
-
Kdyby to bylo tak jasné nechtěl bych po vás aby jste mi poskytl aspoň nějaké nahlášení ;). Čili důkazy nemáte jen říkáte že máte pocit.
-
V mých očích jste si rovni všichni protože tak nějak nejsem součástí hry. Jestli máš nějaký důkazní materiál prosím pošli mi ho do ticket systému.
-
Můžu se zeptat s kým sem si co domluvil aniž bych věděl že si s někým něco domlouvám? Děkuji :D.
Jo a mohli by sjte se uklidnit než někdo přijde a rozdá ovoce i tady na fóru. Upozorňuji že by vás pak museli pustit lidi z orgu a to nevim jak by jsme zařídily :D. -
Protože prostě v českým týmu nezbyl nikdo na vyšší pozici a nikdo povýšitelný (viz. růžová kalamita). Pravděpodobně. Pro další informace do Německa stejně jako proč jsou pravidla jaký jsou apod. Pravidla nejsou už dávno vymýšlený v GO týmem, ale jsou z ředitelství GF.
Reno:
Je to polský GA už nějaký čas tak snad něco z hry zná ;).