Posts by Lugiak

Tehdy tady ani nebyli ještě Poláci, takže těžko za to můžou oni. Tehdy to ještě měli pod palcem Češi, ale ti na to kašlali. Teď to je mnohem lepší podle aktivity ;)

Joo tak to bylo v období bezvládí kdy mě Pinky vyrazila a vládla si tu sama. To tu snad v té době nikdo ani na pozici BA oficiálně nebyl :D. Jo vim že tam byl Buddy jenže ten už to zabalil už nějaký čas předtím takže nevím co tam dělal :D.

Je to rok zpátky co jsem se hlásil na BM. Všechno jsem vyplnil, poslal a ještě jsem co týden dny psal jak je na tom ta přihláška... Po 3 týdnech s emi nedostalo ani blbý odpovědi, tak co by jsme si dělali hlavu s tím proč nejsou lidi když vám ty lidi co by vás nahradili nestojí ani za zprávu...

To se prosím obrať na BA, my na nízkých příčkách tohle nezařizujeme. Asi Polákům nestojíme ani za řeč.

Ne nestojí já osobn o dělám už jen proto že už není kdo by mě nahradil. Nedostáváme ani tu th dostáváme volně použitelné kupony na premiové věci od GF, ale chleba si za ně nekoupíš.

Takže sešrotování skrblíkovo letky v tu dobu bylo zkontrolováno a vše bylo podle pravidel? Rozdělení surovin, posléze napsání x hráčům at si zaletí pro surky atd atd...

Ptám se proto až budu šrotovat mou letku tak jestli mohu použít stejný postup jako skrblík a bude to legální?

Jak jsem zopakoval Xkrát nemůžu na fóru komentovat cizí účty.

Tak se na ty blbce shůry vykašlete a řešte to bez nich, dle sebe. A jestli vám v tom zabrání, tak složte funkce a nechte nás podvádět všechny, ať jsou šance stejný:thumbsup:.

A výsledkem bude že nás maximálně vyhodí, danému hráči se omluví a vše revertnou. A na naše místa dosadí hordu zahraničních GO :D

Ne maximálně, dostaneš ban dle interního ceníku samozřemě čím více prohřešků tí tvrdší trest až se prokoušeš k permici. A nepřkerucuj co sjem napsal. Standartním postupem bylo a bude odeslání "neférovích" surovin na GO planetu čímž se odstraní ze hry. Když někdo neodešle dostane ban o řád výše až se k té permici opět prokouše.
    Jediné co nemůžu říct zda došlo ke konfiskaci i v tomto případě. Prootže rozkaz o mlčení a protože sem to neřešil já.

1) nemůžu zvěřejňovat detaily potrestaní
    2) I kdybych mohl ení to můj ban takže nevím co mu kolega nakázal. Správně je má poslat GO ke konfiskaci.

Jelikož GO nemají k TH vůbec přístup a nevidí ani jeho stavu na účtě je vaše teorie o dvojim metru scela zscestná . K TH mají přístup jen zaměstnanci GF.

Délka banu a ban rules nám bylo zakázáno zveřejňovat s tím že německý zákon o osobních údajích a to bylo jediné vysvětlení kterého se nám dostalo.