Posts by Starej_Soudruh
-
-
Tak už se mi ta zku*** reklama neukazuje, Konečně! Nevím, čím to bylo, ale jestli to takto měl nastavený Gameforge, tak mě s tím pár hodin pěkně otravoval.

-
Zdravím,
Mám problém, na počítači se mi zobrazuje reklama o Gameforge Authenticator - zabezpečení účtu. Je to nějaká novinka posledních pár hodin. Problém je, že mi zasahuje skoro do poloviny pbrazovky a nejde vypnout - když kliknu vpravo nahoře na křížek, tak při novém načtení stránky se mi znovu objeví. Je tento problém jenom u mě? A jde tato reklama nějak vypnout? Já na to nijak nepřišel.
Znemožňuje mi to tuto hru hrát - nevidím na většinu planet, jelikož jsou pod touto reklamou skryty.
Děkuji za odpověď.
-
To je teda celkem pitomost.. alespoň v tom znění, jak to píšeš.
Takže to poupravím:
V náhodný čas na 16. pozici by se po dobu Pirate day objevovala na 16. pozici planeta (tak jako je třeba v eventu, kdy se objevuje temná hmota v troskách na 16.)
Planeta bude náhodně "obydlená" - suroviny, stavby, letka. Můžeš na ní zaútočit a vybrat ji - kořist 50% surovin + zničení letky a trosky. Kdo dřív přijde, ten dřív bere.
Výhody:
Snadný programátorský koncept (16. pozice, náhoda podobná jak v expedicích při boji s piráty.)
Zábava a snaha zaktivnit při tomto eventu hráče. (I když, když se jim toto dlouhodobě nedaří s TH v troskách, tak nevím, nevím.)
-
Jako jo, profit dobrý a bez práce, ale na horentní ovace to není.

Dokáži si živě představit, jak ten útočník před útokem agresivně polechtal klávesnici, procvičil si slovník dlaždiče Lakatoše a s větou (redakčně upravenou): "Odeber se prosím na věčný odpočinek, ty zlý útočníku Tomáši, můžeš mi dát pusu na moji sedací část těla a celý Gameforge mi může olíznout něco, co tvarem připomíná dudlíka." posílá útok, s vědomím, že se už nevrátí.

Takoví hráči tu byli, jsou a budou. Což je vlastně dobře pro nás.

-
Každý má jiný styl. Libru tu probírat nebudeme. Každopádně - pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se omlouvám, byl to jen sarkasmus, nemyslel jsem ti nijak zle. (S tím, že ti něco chybí.)
Takže promiň a hodně štěstí ve hře.
-
-
pekny boj a to s tou sondou spomaloval alebo ta chcel totalne zdevastovat. Chyba pribeh, skoda
Bohužel, Stimpy nemá ducha vypravěče.
Jemu toho chybí víc, než jen duch vypravěče.

Ale ninja dobrá, to zas vo tom žádná.
alespon mi nechybí fleeterský skill na rozdíl někoho kdo se nechá asi 10x sestřelit a navíc pokaždý dolézá ke straně co vítězí.

Já jsem amatér, já se tím netajím.

Btw sestřelenej jsem byl 3x a jen od Sargona. Čekal jsem, že po tom, co jsi před pár dny rozmrazil na libře, mi dáš 4x zásah a vono ne, tys ten účet předal nějakýmu šaškovi. Proboha prosím, aspoň ty účty nedávejte hráčům jako je bulbasaur a jím podobným.

-
pekny boj a to s tou sondou spomaloval alebo ta chcel totalne zdevastovat. Chyba pribeh, skoda
Bohužel, Stimpy nemá ducha vypravěče.
Jemu toho chybí víc, než jen duch vypravěče.

Ale ninja dobrá, to zas vo tom žádná.
-
-
Sargovi gratuluji, hezký profit, který mu po právu patří.
K útočníkovi bych řekl jen tohle: Netuším, jestli to je furt bulbasaur, nebo někdo jiný, každopádně se nic nezměnilo, pořád za monitorem na tom účtu sedí akorát pěkný kašpar.
Ten kašpar, hned jak rozmrazil, mě skenoval, ale byl příliš líný mi hledat tankovačky a letku - a že by všechno našel, tak raději skočí na tuhle past, tento starý trik protřelého hráče, jakým je Sargon. K tomu se nedá nic dodat.

P.S. Libra rozhodně nekončí. Stále vám tam na TOP 1 pozici sedí pěkný amatér, který na tu příčku rozhodně nepatří.
![Pleased :]](https://board.en.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/pleased.gif)
-
zde můžeš podat přihlášku: https://applications.comastuff.com/ogame_cz.html. Myslím, že více budeme vědět po pohovoru

Tak jsem vám tam něco napsal. Snad správně.

-
Sice na jiném vesmíru, ale i tak se zálibně dívám na bulbasaurův sestřel. S radostí útočníkovi gratuluji.

U nás na libře akorát první den trošku pohonil a pak zamrazil.... občas sice vykoukne z ledničky, ale jakmile se mu k ní jenom trošku přiblížíme, hned ji zase zavře. Asi se bojí, že bychom mu vybraly zásoby piva a to tam u něj je i pár lahváčů ode mě

-
Zdravím,
ač se možná sám sobě divím, tak mám celkem vlažný (ale pomalu se ohřívající) zájem o to, zkusit pro komunitu něco udělat.
Leccos už jsem na internetu dělal a zkušeností z her mám taktéž celkem dost. Konkrétně v ogame jsem ale herně (jak já říkám s oblibou a rád
) amatér a taky top 1 na libře. Pravidla hry znám (oni se zase až tak neliší třeba od hry gladiatus kde jsem kdysi aktivně hrál), nějaký rozjezd v ogame pravěku (na barymu, taurusu?) mám taky za sebou a v neposlední řadě mám hlavu a v ní mozek a né bramboračku.Otázka je, jestli "tohle málo" vůbec stačí pro práci GO.
-
-
P.S. Jen dodám, že Wanted tam má malou chybku - v nadpisu by mělo být prosím "Předám účet top 2" - alespoň v celkových bodech.
Konec hlášení.

-
Zdravím,
jaké máš kritéria pro uchazeče?
Upřímně si nejsem jist, jestli jsem ten pravý pro tvůj dobře rozjetý účet, v této hře jsem stále amatér, ale rád bych chtěl zúročit to malé množství zkušeností někde na jiném serveru.
Díky a měj se.
S pozdravem Starej_Soudruh
-
Tak já skončím s hrou a najednou se tady začnou dít takový věci.

Sargouši, chlape, ty už by sis taky potřeboval vzít pár dní voraz, než tě tu ostatní sežerou...

Stympimu gratulka.
-
účet se mi smaže 13.7., už při minulém sestřelu jsem uvažoval o konci, teď už to dotáhnu do konce, byl jsem v práci, špionáž od Sargona jsem zachytil, tušil jsem, že poletí, ale myslel jsem, že se stihnu přihlásit, bohužel jsem musel skládat ještěrkou plnej kamion, což mi trvalo asi 40 minut a přišel jsem pár vteřin po dopadu. Na tak mrtvém vesmíru mě už strejda Sargoš naprosto prokoukl, toto se mi občas stává a stávat bude, opravdu nepracuji v kanceláři, kde mám přístup k netu každou minutu.
Ten čas, co jsem do této hry věnoval, jsem mohl dávat jinam a pracovat na reálných věcech. Ke hře se doufám dlouho nevrátím.
Předně chci poděkovat všem a popřát hodně štěstí v reálném životě.
s pozdravem Starej Soudruh
-
A vás jako baví dělat něco co nemá jak říkáš vyznam a tedy ani potřebný vysledek??
To by mě také zajímalo, vždyť VY jako GO z toho tak akorát máte trošku TH na účet, nic víc. Stojí vám to za to?
Stejně se vždycky najde nějaký čecháček, co do vás bude rýt, akorát tu jste kolikrát za oslíky - ač se snažíte svoji práci dělat co nejlépe a stejně nakonec nic nevyřešíte a akorát jsme tady z toho všichni nas….
P.S. Těch podvodníků je fakt víc, než jen Hammer, mít tu vlákno jenom o něm je naprosto zbytečné.