Posts by Kang

Ano...mám to pár bitev...prohraných... :attention::attention::attention: žiji RL naplno a občas to prostě tady sedí na moonu déle, než by mělo a vždycky si toho někdo všimne... :crying::crying::crying: ale je to hra a já nejsem z těch, kdo jí "hraje" v mrazáku po každém neúspěchu... :tongue3::tongue3::tongue3:

Bany...pokud děláš v RL záchranáře, tak KLOBOUČEK... :thumbsup::thumbsup::thumbsup: to jsem doposud nevěděl. Ale ve hře jsi prostě podle mě zmetek!!! :Vomit::Vomit::Vomit:

Bany = kam vítr, tam plášť!!! Jediný bývalý člen JFA, kterého fakt nemám rád!!! Co slíbil, to porušil... :attention::attention::attention:

A jéje, tuhle písničku jsme dlouho neslyšeli... :thumbsup: Co hezkého i ještě napíšeš? Chtěl bych si zase něco krásného přečíst :buckteeth:

Nevím, jestli to bude krásné??? Jsi NEJHORŚÍ hráč, se kterým jsem měl tu "čest" hrát v JFA!!! Slovo ČEST ti totiž nikdy nic neříkalo!!! Jen jsi plakal u větších ali a děláš to doposud!!! Jsi normální herní odpad...a možná i lidský...podle toho, jak se chováš k ostatním!!!

Kdyby si uznával i jiný názory než ty svoje a byl aspoň trochu tolerantní tak bych neměl problém s tebou vyjít... Ty si zaseklej jak kolovrátek a meleš furt to samý dokola, což je podle doktorky Ralbovský mimochodem jeden ze znaků šílence, a ty se mají přeci dle Zemana ze společnosti eliminovat :evilgrin2:

Doktorku neznám. Ale pokud jí znáš ty i s její specializací, tak k ní zřejmě docházíš. Takže choď na pravidelná sezení a přitom si řekni o vyšší dávky léků, abys tady nemlel nesmysly.

Kangu že ty sis zase zapomněl vzít prášky... Tvůj psychiatr ti přeci důrazně vysvětloval jak je důležitý ty antipsychotika brát pravidelně. Ale my ti to odpouštíme :rolleyes2:

Říká někdo, kdo zrovna z té léčebny vylezl??? :rofl:a my je kdo??? RES mi odpustit asi může, není na stejném vesmíru!!! LV1 mi asi odpustí určitě, protože jsem jim nesundal nikomu z nich letku ani jednou, zato oni mě několikrát!!! :fatgreengrin:

P.S. Bany...dojdi si k Chocholouškovi, ať se ti uleví... :headbanging: A až zjistíš, že jsi fakt :Vomit: tak možná přestaneš být takový :youcrazy:

Na obranu kluků z LV1, pokud by ostatní zapojili víc než 2 mozkový buňky, tak se to dalo velice jednoduše vydedukovat... :crazy:

Ty už fakt nevíš, čí jsi... :rofl:začal to tvůj odchod do RES s tím, že...cituji "klidně jim tam budu dělat nosiče vody...ale budu se podílet na porážce LV1!!!" Nějak vám to nevyšlo... :lol: a teď budeš ostatní poučovat o nějaké dedukci???!!! Zkus třeba někdy použít své mozkové buňky, aby zabránily tomu, že si budou myslet, že je jich víc než dvě!!! Pak sem nebudeš psát takové žvásty, ty ochránče LV1... :youcrazy:

já zas nechápu proč MD dali do bušení. kór, když musíš poslat x vln než to padne. jen to kazí hru a pomáhá uplakánkům

19 MD na jeden moon během cca 26 hodin ti přijde normální??? 9 z nich nechal dopadnout(podle platných pravidel to bušení je), zbytek odvolal pár sekund před dopadem, takže za mě to byl i spam přehledu!!! A věř mi, že fakt uplakánek nejsem!!!

Je tu nějaké GO, které je funkční??? Že by něco řešilo??? Jako fakt nemám čas 3x denně odrážet pokusy o MD na jeden a ten samý moon, které se prolínají časově a nedodržují max 6 pokusů během 24 hodin!!! Pro rýpaly...ticket jsem poslal!!! :gamer:

To je snad poprvý co někdo někomu pochválil bitvu a rozhořel se oheň nenávisti. Jako ne že by mě tyhle dohady nebavily, docela rád si počtu co se děje na jiných vesmírech, ale říkám si že by občas jednoduchý děkuju stačilo :biggrin:

Ne, že bych tě neměl rád...jak mi vtipně napsal Nao...ale proč komentuješ zase něco, co se tě naprosto netýká??? Vůbec netušíš, o čem to je!!! Tak si ty svý chytrý řeči nech pro sebe...buď tak laskav!!! :attention::attention::attention:

Nechci se montovat do vašeho dohadovani,ale Kangu moc dobře viš,že ten sestřel banana byl planovanej a taky dobře viš proč k němu nedošlo.

chose...a ty zase víš, že my dva jsme to spolu vykomunikovali :thumbsup: že se do toho začal montovat někdo třetí už nebyla moje chyba :lol:

V pohodě... :smile2:

Ty nevíš z které jsem ali??? Možná to bude tím, že tu nemáš vlastní účet a je ti to pod hlavičkou LV1 celkem jedno!!! :zpopcorn::zpopcorn::zpopcorn:

Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech... :wink3: dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra... :w00t::w00t::w00t:

1 MALI sme 3 veľké letky!!!

2 Je to len TH lama nič viac

3 Ja som nikdy nenapísal že výdrž nemáš, ale ešte raz za posledný mesiac Banan +320M bodov Kang +10M trocha rozdiel, a myslím si že pri takom rozdiely ti ani výdrž nepostačí. A ak on bude takto aj naďalej kupovať TH jednoducho pri takmto množstve cieľov, ako je na tomto vesmíre nemáš šancu ho niekedy dobehnúť!!! Vždy po našom zostrele si to obnovil, ale pozri o koľko viacej možnosti si na siriuse mal a tu nemáš ani polovicu z tých možností.

4 Ani celá LV1 + vaša aliancia nemá dohromady taký mesačný nárast ako Banan sám. A pri tom množstve cieľov, ktoré sú na tomto vesmíre, ani nikdy mať nebudeme!!! Ak nám tu dáš ´dalších 2000 aktívných hráčov, a budeme môcť lietať a mať teda možnosť hrať proti jeho peniazom, tak tu zostaneme.

1) ano, měli jste 3 velké letky...dokud u vás byl chose

2) že je to TH lama souhlasím

3) díky za kompliment, že jsem vždy obnovil...asi budu furt stejný...pro mě je to hra a tak to beru... :beer:

4) naše ali se jmenuje JFA...takže příště piš buď jen o neporazitelné LV1 nebo když už počítáš se silou i jiných ali, tak je jmenuj!!!

P.S.

5) tak napište Banánovi, ať si tu zřídí dalších 2.000 multi... :DDD

Nao...měli jste tři velké letky proti jedné, tak mi tady nepiš nesmysly!!! Že do toho cpe TH víme všichni!!! No a co??? Psal jsi, že je to jen TH lama...no a??? Jen zasponzoruje někoho, kdo má výdrž!!! A uznej...já výdrž mám...i po vašich sestřelech... :wink3: dělá chyby??? dělá!!! Jinak se tady na foru nebavíme!!! A že mu nejde sundat hlavní letka??? no momentálně nejde, no a co??? je to jen hra... :w00t::w00t::w00t:

Nikdo přeci nemá povinnost lítat, když je TOP 1...ani gogo přece nikam nelítá a je TOP 3...samozřejmě chápu počty v lodích...tak někdo se brání želvou, někdo letkou a někdo dává velkou letku za želvu...to vše je přeci výzva... :search: tak se nedivte, že sem nic z toho, co se na Ganimed děje, nechci dávat...a dávat nebudu, i když to vložit umím...neboj, nezapomněl jsem to!!! :quote: jediné, co sem dám, budou sestřely Martinka a Dannana tak za 5-10 let... :vain::vain::vain: