Nao...kdybyste byli co k čemu, tak ho tady vypráskáte a pak si běžte kam chcete!!! To, co ty tady píšeš, je čistý alibismus, ze kterého se mi chce... jen kecy!!! Že neovládá základní matematiku měla být vaše výhoda, ale ne...jen nebylo jednou rovnou po vašem, tak je to nehratelné a šup...jdeme jinam???
Posts by Kang
-
-
len ja si radšej pozriem od teba nejaký slušný boj, ako čítať tu od teba nejaké somariny
A aj tak to tu je mrtve, tak aspoň nejaké oživenie.
Taky bych se rád podíval na nějaký tvůj solo boj s ali SURVIVOR...jenže toho už se nedočkám...
takže si ty své somariny nech na nový server, kam se přesunete!!! GL
-
Když už to sem tedy Avenger dal, tak jen doplním...proběhly ještě dva raidy se ziskem 118.033 M a vybrání 11 planet se ziskem 1.020.863 M při jeho ztrátách 402.976 M(mé ztráty 1 ripper)...palivo nezapočteno!!!
P.S. jen jsem si vzal i s úroky zpět surky, které mi s Martinkem dlouhodobě kradli při svých nesmyslných útocích na saty a cca 8 hodinové těžby...plus za dva sundané moony, u kterých nedokázali ani spočítat návrat tankovaček...
Očividne vie počítať len TH
Len nerozumiem, prečo si sem ten boj vlastne nechcel dať, keď že je dobrý???
Protože nemám povinnost to sem dávat...
tak třeba proto...
-
Když už to sem tedy Avenger dal, tak jen doplním...proběhly ještě dva raidy se ziskem 118.033 M a vybrání 11 planet se ziskem 1.020.863 M při jeho ztrátách 402.976 M(mé ztráty 1 ripper)...palivo nezapočteno!!!
P.S. jen jsem si vzal i s úroky zpět surky, které mi s Martinkem dlouhodobě kradli při svých nesmyslných útocích na saty a cca 8 hodinové těžby...plus za dva sundané moony, u kterých nedokázali ani spočítat návrat tankovaček...
-
"Podívej se na další galaxii"...opět jeden z "nesplnitelných" úkolů...někomu z vás to snad započítalo??? Mě už druhý den NE!!! Nejde o těch 100 tritia za den...splním level 7 i bez toho...ale slabším hráčům bez aktivních důstojníků by to problém udělat mohlo. Zase někde soudruzi z NDR udělali chybu...nic nového...
-
Enemy...já nehraji jeden vesmír 2 měsíce a pak šup jinam...já hraji stále jen ten svůj jeden...že nás za x let někam furt přesouvají, za to nemůžu!!!
A po všech přesunech a spojeních si myslím, že být stále v TOP 20 je celkem slušné...
-
Enemy...nespetl...jen mě zaráží ta tvoje najednou skoro čistá čeština...
a vůbec...ty už jsi zase "TOP"??? Jasně...všude a vlastně NIKDY NIKDE!!!
-
Enemy...ten příběh jsi evidentně nepsal ty , jelikož je psaný česky...sice je tam pár chyb, ale dá se to číst...ale hlavně je s interpunkcí...
-
Občane... "stojí s pěstí" bylo v nějaké indiánce, že ano???
-
-
-
-
-
LV1 měla na výběr dva vesmíry...zvolila Ganimed jako my...jejich a naše volba...co je komu do toho, kdo co zvolil???
Stejně si stojím za tím, že Sirius měl být cílový vesmír!!! Pěkně všechny rychlosti 1 a 2 na Sirius a rychlosti 3 a 4 buď na Betel nebo Jupík!!!
Kdo tohle spojení vymýšlel, musí mít minimálně 2 VŠ z Marxismu-Leninismu a k tomu stranickou knížku komunistické strany tehdejší NDR!!!
-
-
No tohle bývalé TOP 2 Ganimed (aspoň myslím, že na té pozici byl) neumí ani svozit surky...posláno ze všech planet na cílovou PLANETU pod mojí falou transportem, když u každé pozice má moon??? A u doručení ani nebyl!!! Tak jsem si je vzal...za to, jak celé naší ali lítal bezdůvodně na nula nula nic surek noční těžby (a nejenom naší ali, co vím)...ale přes 600 M zisk za nic potěší...
P.S. Prý... "Cokoli se dá zničit beze ztrát je docela dobrý nápad." Já myslím, že to je jen dobrý nápad někoho nasrat!!!
-
-
-
Migrovat bylo celkem slušné slovo do doby, než do celé Evropy zašli přicházet k....i, kteří s naší kulturou nemají vůbec nic společného!!
Taže jste se přesouvali...
-
Moe...třeba, že by 10 minut do konce spojení nevěděl, kam jdete vy???