Já taky
Posts by Kang
-
-
-
-
Kdo je tedy tady sakra oprávněn dát bitvu do správné sekce
warning od moderátora je během pár okamžiků, ale tohle nejde
Ignorujete tu TOP 3 bitvu, takže dotyčná osobo...buď to tam dej nebo jdi do "...." nebo do "......". Je to jen na tvé preferenci otvorů
P.S. doufám, že jsem opět neporušil nějaké to pravidlo fora? Žádné sprosté slovo výše napsáno není! Ale kdo přemýšlí, ten si to domyslí
-
Proč to stále ještě není v sekci TOP
-
Nabídni palivo...za železo ti to tady nikdo nevymění...
-
No zrovna s vámi byla vždy slast komunikovat
-
TOP 3 bitva a žádný koment? Asi proto, že čekáte, kdy padnu já a útočník bude chose20, bez udání důvodu totiž JFA opustil!!! To tady bude hned komentů hromada.
P.S. chose...jelikož sis mě zablokoval ve hře, tak ti to na píši sem...PROČ???
-
-
-
-
-
tomaso...ale my jsme dva!!! Vědět, že budou tyhle rádoby odměny, tak nezruším členství hráčům, kteří jasně deklarovali, že už nikdy hrát nebudou!!! A hledat na našem serveru někoho kvůli tomu, abych splnil úkol, fakt nebudu!!! O jednom vím, ale to by bylo něco za něco. A do toho nikdy nepůjdu!!!
Jinak jsem s žádným rádoby úkolem problém neměl.
-
chose...taky nechápu jejich nastavení. V první vlně odměn bylo zaútoč na neaktivního hráče...a započetlo mi to hned po startu, teď až když jsem tam doletěl. Asi si s tím soudruzi z NDR denně hrají a mění podmínky, jak se jim zrovna líbí? Něco mi to připomíná, ale to sem do hry nepatří. Tak všem pevné nervy v plnění stranických i jiných úkolů. Mě teď pobavil hlavně tenhle...staň se členem aliance alespoň o 3 členech...to mám jako vystoupit z ali, kterou jsem před X (datum je na ali stránce) lety založil? To bych jí musel rovnou zrušit, což NIKDY neudělám (ale to už je jiná pohádka)...
Kdyby raději dali možnost obchodovat s urychlovači, to by se mi líbilo víc
-
-
-
-
-
-