Posts by Kang
-
-
-
-
Občane...tak to mi hlava nebere...
Ale "nejlepší fleeter" CZOgame Bany má na všechno odpověď, tak ti to asi vysvětlí...
Bany...NIKDY jsem neměl letku za 30 MLD...max za 25 a tu mi sundal někdo jiný, TY NE!!! A určitě nepadám 2x za měsíc. A že máš ty teď letku za necelých 70 MLD??? No a??? Až o ní přijdeš, tak se mi budeš koukat zdaleka na záda v celkovém TOP, ty hrdino...protože jsme od sebe jen 5 pozic
a ano, několikrát jsem padl, ale hraji dál a to je důležité...protože to je jen hra a ne reál, takže jak říkal můj bývalý kolega SAB...jsou to jen jedničky a nuly...
tak si vezmi prášek ty, já své užívám pravidelně, aby mi z tvých komentářů nebylo zle...
P.S. kdy bude ten TEBOU slíbený sraz JFA??? Tolik keců jsi okolo toho nažvanil a nic!!! Chlapi se na něj těšili!!! Tak víš co, raději jsi se na nás vy...l
-
-
Příběhy se píší a bitvy se stávají...o tom ta hra je...
Bany...myslíš, že bych něco takového udělal podruhé
JFA forever, ale v současné době jen pro mě a Raizzacka
NEMÁM rád hráče, kteří opustí ali jen a jen pro svou ochranu, ačkoliv to zdůvodní bojem proti TOP 1 ali...
všechno se jednou ukáže...
já mám času dost...
-
-
-
Bany...kdybys někdy mlčel, udělal bys líp!!!
-
Jestli to náhodou nebude tím, že to má přes překladač, protože je celkem evidentní, že je to Němec jako poleno.
-
No nezbývá mi nic jiného, než ti pogratulovat. Ale nejsem z těch, kteří by to vzdávali, což tady ví spousta z vás. Takže jedeme dál...
-
Obnova nebude problém...
a proč jsem byl off? RL a rodina je přednější, dál to rozebírat nebudu.
-
Ale v každém případě gratulace, surek jsi si odvezl dost...
-
Už jsem se málem bál, že se nepochlubíš...
-
Podle mě to tam je od začátku, co dok přidali.
-
Demon...asi to nesplňuje podmínku "Vrakoviště se objeví jen ve chvíli, kdy je zničeno alespoň 150 000 jednotek, včetně 5 % Tvých lodí, které se účastní bitvy."
-
Demon...na to kam s kurzorem jsem po pár odvolání FS taky nakonec přišel...
ale přesto si stojím za tím, že to programoval naprostý debil, který o té hře nemá vůbec potuchy...
-
Který "inteligent(čti dement)" vymyslel ten "teploměr" při posílání letek na procenta?
tam se člověk uklikne ani neví jak?! FS, který byl hotový za pár desítek sekund trvá minuty, jelikož musíš počkat než se ten debilní teploměr ustálí. Tady nad tou hrou někdo hodně urputně přemýšlel, jak to hráčům znepříjemnit
a není to jenom tohle. Chce se mi z toho všeho
-
Jen trouba prodá sklo a ještě v "klasickém" poměru...
-