Posts by Kang
-
-
-
-
-
-
-
-
Je zvláštní, že na můj koment a vysvětlení najednou nikdo nereaguje...
A Warmene...chápu, že jsi frustrovaný...ANO, 2x mě sundal RES a ty nedokážeš překousnout, že jsi to nebyl ty...obě situace jsem se snažil vysvětlit, snad úspěšně??? Ale zveřejňovat soukromou komunikaci na foru??? Mám také zveřejnit to, co jsi mi napsal po té nehodě??? Tak se na to příště vykašli...co je soukromé nepatří na forum!!!
-
Tak aby bylo jasno. FS byl poslán dobře...tak abych u toho jako vždy byl a pohlídal si to přede VŠEMI(pro Warmena)!!! Jenže se vyskytla nepředvídaná situace...pozvání na kalbu. A to se neodmítá...
když už bylo vše ve vzduchu, tak se mi to nechtělo odvolávat a přeposílat znovu...předsevzetí bylo dostat se domů včas, abych se vyspal a byl u návratu, což se evidentně nepovedlo...prostě jsem ten budík neslyšel...a když jsem se probral a zjistil, že je tam kurva velká časová díra, tak jsem se modlil, ať si toho nikdo nevšiml...bohužel po přihlášení jsem zjistil opak...viz výše...
Tak tu nikdo nerozvíjejte teorie, že jsem to někomu nechal!!!
A ještě něco pro Warmena...ať napsal GOLD cokoliv( a já vím, že ti to napsal), hrál to dobře. Jen prostě žil i RL a zvýšení rychlosti z 1 na 2 mu zlomilo vaz!!! Totéž mohu napsat i o některých dalších členech JFA, kteří to po zvýšení rychlosti vzdali hned...
Ani mě se nechtělo hrát na 2, ale zkusil jsem to. Na 1 by to pro mě bylo podstatně časově příznivější!!!
P.S. Moe...gratuluji k té babě...
-
-
-
-
-
reno112...líp to asi nešlo...
-
Souhlas s Reno112...na starém foru ty pravidla byly...
-
Tak klasickou válku mezi aliancemi jsem naposledy zaregistroval na Gemini...a to už je sakra několik let zpět...
-
Tak nějak děkuji Skyjkovi...čekal jsem větší trest, ale aspoň tohle...
mimochodem...to nejdůležitější tam zůstalo...Deutsche Power!!! Kupuješ TH? Tak na tebe budeme hodní...NEKUPUJEŠ??? Tak dostaneš warning i za názor... přijde mi to smutné, ale i celkem k...
-
Tak nějak nevím, co si o tom myslet??? Takový celkem hezký HUMBUK a nakonec dokonce přišel i BAN...v tu chvíli asi všeobecná spokojenost, ale...on je ZPĚT??? To se mi chce jen zopakovat něco ze Slunce,seno... "velebnosti, chce se mi zvracet!!!" Když měly jít mé účty z jiných serverů na Sirius, tak jsem je radši zrušil...předávat jsem nikdy nechtěl a tak mi to přišlo jako fér vůči ostatním!!! Jenže jak je vidno, tak ta férovost prostě u některých neplatí, což je smutné. Pro mě z toho vyplývá jen jedno...**** ve hře = **** v životě!!! Jestli za to dostanu ban na foru je mi celkem fuk...stejně krom tohohle příspěvku nic nepřispívám!!! Ono taky není proč, když tu hrají takoví "FRAJEŘI", které NIKDO ze hry nedokáže eliminovat!!! A teď se nám všem ještě může vysmívat, jak s tím *****!! Gratuluji Deutsche Power... ****!!!
/warn\Skyjko