Posts by zizi

Na novém uni sem si nějakou dobu nemohl dát svůj Nick. Stále mi to hlásilo že ve jménu zizi jsou nepovolené znaky. Přihlášení do Ali se povídlo až na druhý pokus, jinde si nemohu potvrdit a přejít na žádný moon pokud nejsem na planetě pod ním a stále nové chybky se zjevují, tedy krom těch co jiní už vypsali a to nejen tady. S přechodem na novou verzi jsou všecky uni rozhašené, ale každé krapet jináč. OG by mělo urychlit vánoční úklid a konečně vycházet ty lajdácké vývojáře a dát vše do kupy, jináč moc nových hráčů nezíská a spíše nastane odliv těch starých držáků...

když si nezapneš mobilní verzi tak ti bude nejspíš blbnout stále, stejně jako si už kolik let na founu nemůžeš bez té zapnuté verze vybírat mezi hyperbránama(tedy pokud vlastníš více jak dvě)

Mě na vesmíru hea nejdou zobrazit zdílené špio. A další a další mušky, které se mi ale z founu nechtějí rozepisovat.

Mňo, čtrnáct dní sem byl mimo ale z hrůzou sem zjistil že po X letech je ta to hra z mobilu skorem nehratelná.

Přišli jste se zajímavími novinkami a vaši snahu každý hráč musí ocenit. Bohužel však opět zůstalo jen u té snahy a uvedení do praxe žalostně selhalo. Dle mého skromného názoru měli vývojáři dost času vychytat i ty nejmenší mušky na testovacích uni na kterých sem se s novou verzí seznamoval i já a kde to světě div se vše fungovalo daleko lépe. Přechodem na ostrou verzi se však vše tragicky nepovídlo.

Dávám do této doby jinak tak báječné hře čas maximálně do švestek, jináč jí po mnógo letech s habakuk bezesných nocí, bambiliónů zničených lodiček jak svích či jiných, dám definitivní vale.

Kdysi v pravěku bych asi napsal ať si jdete spamovat do pm k vám na uni, ale po sloučení fórek pod anglické jste jediná sekce která to tu drží těsně nad vodou před úplným kolapsem.

Nepíši často a raději spíš jen jednoduše chmátnu na tlačítko like, než abych ze svích polonegramotných mozkovích závitů tuná něco vypotil.

Jako nezávislý divák, ale náruživý čtenář mohu bez ohledu na nějaké statistiky čo Bolo před a po, s klidným svědomím a i přez nástup sklerózy prohlásit že ať už z vás Bola na straně vítězů kterákoliv strana, vždy jsem bol nakonec ten nejvíc blaženej já, jakožto náruživý čtenář červené knihovny.

To co tu vytváříte skorem ke každé bitvě za story...

Vzájemné rýpání patří ne jen k hrám, ale i k reálu a skorem vždy podnítí každého člověka to vrátit pokud možno hlavně činem.

Warmíku, v Ogame důchod nedoufej páč jak se ti ta to hra jednou dostane pod kůži, těžko se jí vzdáváš.

Závidím vám starým harcovníkům vaší výdrž a věrnost jednotlivím uni. Já osobně sem taká vtěrka, která se někam přismradí a když dosáhne nějakého bodu, tak se na vše vykašle bez ohledu na to zda ji někdo střelí fleet bo jen mezi voči, jde někam jinam, páč že všeho mám nejraději tu přemíru aktivity v prvních dvou-třech měsících, než začne to dané uni vymírat.

Tak že vy staré páky, nepřeji vám ale nám více takých Mega fackovaček, bo také čísla se krom schvalování státního rozpočtu hned tak nevidí-lovu zdar

Rád bych poznal i v reálu známé jména z ogame cz, ale většinou ty vaše srazy jsou v termínech kdy se nomohu uvolnit z hokny. Když by se ale něco začalo domlouvat na jaro už teď a stanovil by se pevný termín, udělám vše proto (včetně poslání mé "hodně" drahé polovičky na pěknou dovču) abych svou maličkostí napomohl k zaplnění kapacity zamluvené špeluňky.

Ze začátku, bo v době kdy začal Xalynth a já přešel na foun, tak nešlo přepínat mezi hyper bránama a při dotyku na jakoukoli planetu se hned spustila špio. To byli ty hlavní důvody proč jsem zkusil mobilní verzi. Za tu dobu jsem si na ni tak zvykl, že teď mám někdy problém s klasikou :biggrin: