Mně osobně to zrovna začalo fungovat.
Tak to ti gratuluju. Já su na tom furt stejně
Mně osobně to zrovna začalo fungovat.
Tak to ti gratuluju. Já su na tom furt stejně
Pffff 1,5kk v těžkých stíhačích, doba se očividně změnila a trend je jiný, než před lety
Dome, ten sem nepostavil ani jeden. všecky sou z expedic
No jo, nachytals mě na švestkách. Buď sem to blbě zpomalil, a nebo, a to klobouk dolů, si to dokázal odchytit i přez to zpomalení. I to patří ke hře. Ty reapery mě mrzí, destry sem hned dostavěl zpátky a bobmry vem čert, z nich sem nepostavil ani jeden, ty byly všecky z expedic a jen žraly deu. Holt nejsu dost paranoidní. Příště víc ostražitosti
Ty ses nám nějak rozjel. Každopádně gratulace
Dotaz: budou na cílových vesmírech formy života?
Komu se to nelíbí, ať se přesune na vesmír, který mu vyhovuje.
Jako tohle už není normální. 2. den nejsu chopný si prohlídnout galaxii. Ať klikám doprava, nebo doleva furt su zamrzlý na stejném systému. aktivita se nezobrazuje. poslal sem surky z moonu na planetu rozmístěním a letka ani surky nedorazily, ani se nevrátily. Dokončila se mi stavba budovy a už ř min. mi to v přehledu ukazuje hotovo. Tohle je už moc i na mě.
Enemy, z tebe by si člověk stříkl do textilu :D. Když si dal smazání, tak co ten skok zpátky do mrazu? To, že tě konečně Robino sejmul mě neskutečně těší. Měl to sice s hořkosladkou příchutí, ale lepší to, než abys s jím pracně budovanou letkou nadále operoval ( v mražáku ).
PS: Ty až jednou dostaneš rozum, tak to pro tebe bude taková rána, že se z toho zákonitě zblázníš. Takže u tebe změna nehrozí.
Karma je sviňa
Hi, I´m confused as well. All of us waiting for some merge, but how big is our chance, if our universe is full of fake souls?
How dificult is find the cheater, and block him?