ahojte, tak se trochu vyjadřím k tomu, že je sloučení jsem se dozvedel až jsem měl odpočet asi 3 minut na mesic kde byla letka i samotny sklad většiny surek +-25ml ( diky tomu že 1utok byly jenom bitvni křižniky a dalsi dopad byl o nekolik minut později , tak jsem měl šanci všechny suroviny přesunout na planetu a nemusel jsem flaknout 20mld kovu do aukce kterou jsem už ověřoval zda je v provozu :D, projel jsem planety naposilal všechno tam dostavěl nejake VT at to mám jak schovat do fs a asi 3mld kovu se nevešlo tak jsem to tam nechal s naději že to možna někdo nesondne (taky jsem tomu nevěřil :D), poslal jsem FS a šel jsem spát. po lognuti do hry 88 zprav koukam že jsem jaksi zapoměl na par moonu kde jsem něco měl jelikož jsem o tom ani nevěděl že tam něco je tak mě ta ztráta ani nevadi ![]()
Posts by Stormwave
-
-
jo ale ja chtěl mit klid a ne abych co chvili dělal MS kvuli tomu že by mi to top1 naschaval ničila moony a planety ale ičkařil jsem ve vymezenem prostoru ale už nebyl ten zisk takovy a ani mě to kvuli te dohodě pak moc nebavilo tak jsem už pak ani neičkařil pak přišli crawleři to jsem jenom čekal až mi stoupne zisk na planetě na dohodnutou mez a začne to padat, ale chvili se nic nedělo pak mi tomaso sundal planetu na 15 kde bylo hodne satelitu tak jsem si řekl že už to balim ikdyž utočil na dohodou povolenou planetu, už to pro mě ztratilo vyznam nemoct ičkařit dvakrat za den sklizet surky se mi nechtělo tak jsem to vicemeně zabalil

-
to je pravda a nechci ho zachranovat

-
Ja neřikam že jsi letel pro nižši zisk než bylo domluvene ale prostě jsem se rozhodl že už s crawlerama ten zisk stoupne a už se mi to nechce obnovovat, a dohodu s ičkařením jsem neporušil tu jsme uzavirali jak na mě social letěl ...
-
Ja jsem mohl v klidu hrat? jestli do pokusu o sundani letky bereš i litani na satelity s těžbou a pak po updatu clawleru tak jo to bych měl klidnou hru
sice to člověka moc nestoji surek ale co chvili to obnovovat mě nebaví, ještě mě u hry drželo ičkařeni ale i to jsem přišel když mi social napsal že nechce abych ičkařil v první gala jinak že mi bude kazit hru o +- týden později mi sudnal par planet + poslal několik utoku na zničení měsicu (do te doby jsem snim měl dobry vztah a nikdy by mě nenapadlo že hrač na takové urovní uděla něco takoveho kvuli ičkam, jestě když měl vicemeně o polovinu víc bodu než já. O tobě tomaso jsem si taky řikal že jsi na uplně jiné urovni co se ti podařilo za kratkou dobu bylo obdivuhodné ale že se snižiš k tomu litat na denní těžbu se satelitama jsem nečekal v tom jsem se taky spletl) a o DONu se socialem si pamatuju jak jsme si psali o dohodě na ičkach a že když mu na ně nepoletím nebude mi kazit hru ale přimo o DONu si nepamatuju že by padla řeč (ale to už jsem probral přimo se socialem v chatu)A to že jsem vylezl z mrazu ještě jednou (nebylo to v planu ale hral jsem něco na kompu tak jsem si řekl že mrknu jestli se tam nahodou něco nevali) a když jsem tam viděl zisk do 2mld proč bych ti to tam nechal. Kdybys tam mel jenom ty tankovacky s 250M letkou a +-100M surek tak bych nejspiš zamrazil a vubec nevzletl, protože by se mi kvuli takove trošce nechtelo letět i u těch co jsem letěl jsem si pak řikal že se mi moc nechtělo, spiš mě k tomu dopostrčili satelity

-
Stačilo to poslat do vzduchu, mam takovy pocit že ten odpočet co byl v druhe gala co jsem sledoval když jsem letěl bylo to kdys šel spat asi ...
-
Zdravím řikal jsem si že to ještě jednou zkusim jestli po tom mém útoku, pár dní zpátky bude uklizet nebo ne, a takle to dopadlo + jsem vybral ještě jeden moon, tak s trandakama co dosbirali zbytek surek z moonu jsem asi nahrabal 2mld
Trochu jsem se obaval Sociala že mě vyčihne a pěkně mi to vratí ale naštěstí potom jak se rozsvítil pak i zhasnul.Dne 26-01-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:
útočník stormwave [ATSL]
Malý transportér 91.000
Velký transportér 20.000
Kolonizační loď 1
Recyklátor 1
Špionážní sonda 163
Hvězda smrti 1
Křižník 10.830 ( -77 )
Bitevní loď 1.984 ( -16 )
Bitevní křižník 1.968 ( -10 )
Malý transportér 90.445 ( -555 )
Útočník ztratil celkem 6.263.000 surovin.
Obránce ztratil celkem 330.221.000 surovin.
Na těchto souřadnicích se vznáší 118.083.000 kovu a 116.534.600 krystalů.
Útočník získal celkem 959.705.063 surovin.
Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.
Útočník/Útočníci získal(i) trosky.
Shrnutí zisku / ztrát:
Útočník(ci) celkem
Kov: 698.394.659
Krystaly: 316.175.176
Deuterium: 173.489.828
Útočník(ci) získal(i) 1.188.059.663 surovin.
Obránce(i) celkem
Kov: -749.001.659
Krystaly: -366.118.576
Deuterium: -174.805.828
Obránce(i) ztratil(i) celkem 1.289.926.063 surovin.
-
Ja už ani ted nechtěl rozmrazovat ale měl jsem trochu času tak jsem se šel podívat...
-
Neměl on na mě taky vyletěl, dohodu jsme měli jenom co se iček tykalo
-
Zdravím betel po dlouhe době

měl jsem chilku času tak jsem se logl opět na ogame a znudy jsem si řekl skennu tomasa jak to u něho vypadá, leželo mu toho na moonech celkem dost a mít letku která nezahrnuje vicemeně trandaky, tak by se rano asi divil co mu zmizelo, pokud bych měl štěsti a nedal by FS:). Jinak vypadalo že je aktivni tak jsem to nechal být a kouknul na jeho ali kolegu SoCiAla jak to vypadá u něho a na planetách bez obrany se valelo okolo 100M surek + nejake ty satelity a crawleri tak jsem si vybral nejbližší planety dohromady 8 a začal jsem litat nevim přesny zisk ale asi možna 900M by se v tom našlo. Už jsem si řikal že pujdu spát ale nedalo mi to a kouknul jsem na tomasa a všude tma tak jsem dal stavět útočnou letku co vidite níže -urychlil a poslal a takle to dopadlo
Aspon jsem Tomasovi vratil to litani na těžbu a satelity
Díky byla aspon trochu sranda po pulnoci 
On 22-01-2020 --:--:--, the following fleets met in battle:
Attacker stormwave [ATSL]
Small Cargo 70.000
Large Cargo 20.000
Colony Ship 1
Recycler 1.001
Espionage Probe 145
Deathstar 1
Light Laser 1.000
Small Shield Dome 1
Cruiser 10.924 ( -48 )
Battleship 3.983 ( -17 )
Battlecruiser 2.989 ( -11 )
Small Cargo 69.719 ( -281 )
The attacker lost a total of 4.471.000 units.
The defender lost a total of 349.827.000 units.
At these space coordinates now float 124.252.300 metal and 120.111.200 crystal.
The attacker captured a total of 684.811.468 units.
The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
The attacker(s) captured the debris.
Summary of profit/losses:
Summary attackers(s)
Metal: 515.326.329
Crystal: 325.082.633
Deuterium: 84.295.006
The attacker(s) made a profit of 924.703.968 units.
Summary defender(s)
Metal: -570.023.029
Crystal: -377.047.433
Deuterium: -87.568.006
The defender(s) lost a total of 1.034.638.468 units.