Display MoreMelmax, myslím že tu nehráš od začiatku, ale áno, nazačiatku som dal 25 eur pretože štart serveru a chcel som čím skôr točit expedície ... o pár dní som bol tuším top 12 a to som už aj lietal a v zničených vojenských som bol top 1 - 2
Myslím, že hráči ktorí tu hrajú dlhšie vedia, kto si napríklad hyper 15 kúpil za TH a kto si na to musel zarobit ..
Považovat túto akciu za pay to win je podla mna mierne z cesty. Pretože máme každú chvílu eventy a neviem ako vy, ja som mal od začiatku dokopy 4 platinové krakeny, dva som minul na túto akciu, spolu s jedným zlatým + 4 strieborné. To ale vravím len za seba
No keby som tieto krakeny mínal na sklady kovu na mesiaci, asi by som musel použit th
Ešte mám kopec bronzových ale za to hyperbránu nepostavíš za dve minúty
A dalšia vec, čo myslíš že platí túto hru? Ja som rád ked niekto nakúpi TH, zaprvé je radost strelit niekoho kto si kupuje balíčky surovín a stavia za to lode a za druhé, keby do toho nikto sem tam nevrazí pár drobných, táto hra dávno neexistuje
No nehram od zaciatku. Hram cca mesiac tu na servri , ale uz ked som prisiel boli hraci v top50 niektory nehrajuci , je to tym ze to nehra tolko ludi ako predtym ? Asi ano , ale tak tiez asi aj preto ze starý si pridu len nostalgicky trosku zaminovat , alebo zalietat a tak po mesiaci alebo dvoch idu zase prec. Ale nevravim nic , ludia co byvali niekedy v top 100-200 su teraz na poprednych prieckach. Tak to aspon hraju ![]()
Uzivajte si surky , mate ich fakt dost
PS: mozete nieco poslat na 1/218/4 moon ![]()
Ja to trochu pohram snad tam lupnem top30 a pojdem papa asi ![]()