the account is still looking for a new owner
Posts by Eternal
-
-
Sakra Kembl ja to hrám už nejaký ten Piatok ...poniektorý moji spoluhráči (aj viac Piatkov
) ale vlastného maskota na fórume nemáme
Pekná bitka.
-
-
Tak tomu hovorím krásny zisk
dobrá práca.
-
Pěkné René
Co se stalo se starým board účtem?
Ten stále existuje, ale nabídlo se mi sloučení s Gameforge účtem, že bude na vše jedno přihlašování a od té doby se na něj nemohu přihlásit. Zkoušel jsem zaslat zapomenuté heslo, zkoušel jsem i podporu, ale nic nepomohlo...
To je tá "super" podpora od GameForge... na hráčov sa dávno kašle
Celkovo ak sa prístup k vývoju herného prostredia a k hráčom nezmení myslím že aj tých pár hráčov čo sa tu stále dookola objavuje sa im nato vykašle.
Inak k BZ celkom zábavná akcia
-
To že nevieš čítať je pochopiteľné ale pohoda pomôžem ti.
Je tam napísané "kam pôjdeme" to je množné číslo. A nekaz tu peknú BZ to je jediné čo vieš
-
Paráda, treba uznať že si aktuálne jediný normálne aktívny z ALI a berieš si zaslúžené.
Gratulujem a uži si zisk !
Obrancovi prajem rýchlu obnovu
Oblivion
-
Na zenithu se Fenrir snaží předběhnout vlastní stín, to je teprve hec. K boji gratulace
To je sice pekné že tam najebal už trilion euro ale čakal kam pôjdeme kým skočil a nebolo to prvý krát
-
A ďalší krásny BOJ . Paráda gratulujem užívaj zaslúžený zisk
.
Obrancovi prajem rýchlu obnovu
Oblivion
-
Krásny sólo HIT
gratulujem!
A damage cez 1000mld (1trilion)
.
Oblivion
-
Pekná bitka , po dlhej dobe sa tu aspoň niečo objavilo
-
Podle toho co na jeho vesmír přišlo za letky tak se mu asi nelibi sloučení
tak to predsa mohol očakávať
...
-
A čo sa ti zdá nevyvážené konkrétne ?
-
Congratulations, keep building many new ships .
Oblivion
-
Pekne len tak ďalej
-
Tak ako tu už kolega hore načrtol čo sa stalo ešte upresňujem:
Že došlo k presunu účtu MLB2K23 alias (Kraken) alias EEENZO_DONG z vesmíru Rosalind na Quasar. ( V skratke EEENZO_DONG si vyprosil presun cez ticket asi prehodil len email a hneď ako sa im to podarilo účet po presune zostrelil jeho aliančný kolega )
Na celom presune je neskutočne divné to že presunutý účet zostal na pôvodom vesmíre (ani ho nepreškrtol niekto) a dokonca sa naňho niekto ešte aj logol potom čo bol účet samozrejme zostrelený aliančným kolegom majiteľa účtu dole prikladám dôkazový materiál :
Obr.1 kde je vidieť čas kedy som ho spravil v hre a zároveň je vidieť že niekto bol aktívny na účte ktorý bol presunutý a v tom čase už aj zostrelený
.
Zostrel prebehol o cca 8:38 zostrelil ho Robino.
what do you think, do you think this is okay?! Because I also have proof that bans are given for this.
-
-
Pekný farming ako vždy
-
Ty jsi ale JELITO, Jethro, viď? 😀Uzivej
3,5 mld zadarmo a farming pravidelne tak teda neviem kto je tu jelito
-
Hmm... ale neboj na každého psa sa nájde väčší pes
Pes čo šteká nehryzie sa vraví
Presne tak