Právě proto že je to jen hra. Hraju fér, ok, aukce vyhrávám, většinu, ale nedělám nic jiného, že přihazuji jako ostatní 
Takže je to tak, že někdo prohraje aukci, začně vyhrožovat válkou, spolu-ali se připosrali a já jsem musel ali opustit, protože jsem vlastně vyhrál jen aukci. Ok, done, nemám s tím problém, většinu času nehraju, nefarmím, jen si nastavím čas na aukci - protože, jak vidno, je to mnohem lepší než někoho sestřelit.
A vše má svoji cenu, až mě překvapilo, kolik lidí se ozvalo. Ber to jako sociální experiment, pokud někdo vyhrožuje kvůli virtuální aukci, proč bych já nemohl podpořit jiné hráče tímto způsobem? Vidíš to moc omezeně. Jednou za hodinu kliknu do hry, abych si trochu zablbnul v aukci a jaké haló okolo toho je. Pokud ještě nikdo za celou dobu nepřišel na to, jak aukce fungují, tak .... na druhou stranu, jsem rád, že umíš alespoň psát česky, virtuální umístění o ničem nevypodívá, ale nezvládnout základy gramatiky...
Ještě jednou si prosím tedy přečti název topicu - vše je to kvůli vyhrané aukci a mystifikaci, kterou jsem rozjel, abych nemusel říkat, jak aukce odhaduji. V životě mě nenapadlo, že se toho někdo takto chytí - osobně mě to trochu mrzí, jelikož to každý může odhadovat stejně jako já, data z aukcí jsou přístupná přímo v aukci, stačí si je opsat a statisticky vyhodnoti, při přičtení maximalní odchylky +-30 s každý ví, kdy má jít do aukce a přihodit. Pokud se sejde více lidí v jeden čas a přihazují, někdo prostě poslední bude. Ale nařčení, že podvádním a znám přesné časy aukcí jen kvůli tomu, že mi nebylo líto hodit 30M za +40 na kov.....zopakuji to ještě jednou, moc nehraju, nestavím letku, nefarmím - je mi jedno kolik item v aukci stojí, já si přihodím a jak vidím, strašně moc lidí to sere, ale je to otázka volby - pokud chceš na top a farmit, sestřelovat, narvi surky do lodí, pokud je ti hra u prdele a o nic ti nejde, zasoutěž si v aukci.
A za nabídka na GNS platí, nebudeme si nic nalhávat, ogame je už nějakou dobu blízko k P2W, pokud někdo má čas a ambice, ale méně financí - no, já mám finance, ale méně času a už vůbec nemám ambice na nějaké cool umístění - fair trade.