Další zářez pro Toma, to mě trochu netěší. Vypadá to tak, že v těch reckách skončíme asi všichni nebo budeme muset najít stejný zápal do hry, který jsme už možná ztratili :). A co mě nejvíc štve, že musím udělat FS i když tady píšu, protože něž něco napíšu mám po letce :D.
tak kvôli tomuto hráčovi som zriadil účet na Rhea aby tam neotravoval kolegu, no keď už som mal fleetu aby mohol ísť dole, tak sa vkuse mrazil...a vidím, že nakoniec nešiel ani na Kallisto, ale som rád, že skončil v dobrých rukách...:) takže asi čas moje OGAME.CZ ukončiť...ešte raz gratulujem
Hah ...... neměl jsem v plánu rozpoutat nějaký flame, ale "vkuse v mrazu" mě úplně dostalo ...... neříkám, že way je nějaký super extra hráč, nicméně musel mrazit kvůli služebkám.
Když už si tedy letku měl, tak mistr mrazáků jsi byl ty. Nejvíc cool, zamrazit na pár dní ve 3:30 ráno rozmrazit, všechny vyfarmit a v 9 ráno zamrazit a takhle to opakovat co 4-5 dní. Opravdu skill styl hry. Neříkám, že to není strategické, ale když už mluvíme o tom mrazáku, tak by bylo dobré zahrunout i tvůj styl hraní. Do nás si začal strkat nos až si žačal hrát Vmode styl - protože co kdyby.....
Dávám ti za pravdu, že jde jen o surky a lodě, ale některým jde i o něco více než o "prudění" nemyslím to doslova, ale nemůžu najít ten správný výraz :D. Tím jak se holky a way připojili k nám přestal/y dělat FS, protože proč..... Jediné pozitivum bylo, že díky tobě to FS dělat začali a donutil si i nás svážet surky a myslel jsem, že když tedy přejdem na bettel, tak nějak v tom budou pokračovat, jenže si asi neuvědomili, že to musejí hlídat i přes den. Každá lekce je dobrá, pokud to nezabalíš, tak se poučíš (teda většina).
Na kalisto jsme nešli, protože spousta super hráčů, kolegů a pohododářů je právě na bettelu, respektive přecházelo na bettel a jestli nás má někdo sundat na kalistu nebo bettelu je úplně jedno. Ale po pravdě raději ať mě sundá nějaký starý známý Tom nebo Social