Posts by Lost Heaven

Aaaa uz asi rozumiem, nejaka mega fleet letela na jethra a vy ste ho mali dorazit ale mega fleet netrafila cas. Neviem, mudrovat sa da nad vsetkym ale keby som nevedel presny cas tak by som asi dorazaciu fleet neposlal lebo ta hra boje pocita pol roka takze letis naslepo :), bohuzial aj recy hlavnej fleet boli asi presne nacasovane takze nebrali nic ale proste ste mali nestastie inak fajn to bolo :)

Ano, shrnul jsi to celkem přesně :-).

Tak něco z mého pohledu, i když pozdě, ale přece.

I když to tak vypadá, že naše letky letěly na suicide mission, nebylo tomu tak. Myslím, že je jasné proč letěl takto složený útok - prostě dočištění zbytku fleety a surek (bez urážky - přeci jenom máme k Jethrovi respekt jako ke zkušenému hráči a hlavně bývalého kolegy a taky jsme fajn pokecali, jak plní hangáry :) ). Plánovaní bylo hodně a myslím, že to na papíru nemělo chybu. Nicméně z mé strany nastaly obrovské pracovní komplikace, díky kterým jsem se nemohl soustředit na 100% a u dalších spoluletců to nebylo o moc lepší. Nicméně říkali jsme si, že jako podpůrný útok to nějak zmákneme.

DSky od Nighta svůj úkol splnily a falanga s letkou pěkně svítila. Teď nastala kýžená chvíle mačkání refresh tlačítka falangy. Nevím jestli byl problém před updatem, nebo po updatu hry nicméně každou chvilku falanga napsala error. Takže opět se přešlo na modlení a doufali jsme, že se to nestane u odvolaní letky. Nastalo samozřejmě zahlcování falangy, která hlásila snad 1000 řádků o detekci nějaké letky (samozřejmě přeháním, ale bylo jich opravdu hodně) ale dokázali jsme se soustředit pořád na tu hlavní. Samozřejmě nastal okamžik zobrazení errou s falou a po dalším refreshi tam letka viditelná nebyla. Tak nastala diskuze jak moc se to posralo a o kolik sekund je tedy konečný výsledek nepřesný. Zajímavé bylo, že snad každý kdo falangoval, měl jiný čas, ale nějakou tu korekci jsme udělali.

Tak jako tak i přes zpomalení letky o více než jsme chtěli hlavní ACS netrefilo fleetu ( při těchto číslech se ale nedá tak nějak rychle poznat, jeslti byl nebo nebyl hit ), byla na planetě dřív než měla. Naše sešrotované "ACS2" mělo zpomalit na daný čas, ale nastala fatální chyba. Nezpomalilo se o 3 sekundy (toto by zajistilo minimálně 80% surek zpět, ale jak potvrdil Jetro ACS2 by přežilo pokud by se dodržely 3 sekundy), ale o 23 sekund což vedlo k onomu výsledku. Beru to jako chybu celku, protože bychu udělat může každý i mistr tesař :) . Jakmile jsme viděli zpomalení o 23sekund neměli jsme absolutně na nic čekat a fleety odvolat a já vlastně do teď netuším a ani mi to nejde do hlavy, proč jsme to neudělali.

Na chatu zazněla hláška "we got him", a v přehledu letek jsem viděl, že se mi celá fleeta vrací (ale bez surek:D). Říkam si super, jdu zase zachraňovat den a prdel všem z reálného světa. Udělal jsem pár svárů kliknul na přehled letek a koukám, že se letka vytratila a vrací se jen šrot :D:D:D. Takže hra chvilku počítala šroťák z našeho ACS2 :-). Říkám si tyo wtf, to je teda dost blbé, no co se dá dělat.

Všechny možné indície a problémy toho dne nám vlastně napověděly - nakonec i jasně řekly, že Jethrova fleeta prostě tento den nepadne. Jethro toho skvěle využil a to mu nemůže mít nikdo za zlé. Naše ega sestoupily někam k bodu mrazu a Jethro si právem namastil stroje v hangáru.

Snad jsem toho neřekl až příliž a nikdo z týmu mi to ani nebude mít za zlé :), možná jsem napsal i nějakou nepřesnost, ale historka nemusí být úplně pravdivá, hlavně když pobaví !

Super sestřel, samozřejmě to co napsal borg je taky pravda, ale trénink dělá mistra, ale na čem tady trénovat, že ? K polapení muchy jsme vynaložili nějaké to úsilí a musím teda říct, že mě sere, že na kembla to nestihl odvolat :D:D:D:D:D , chtěli jsme ho v reckách my. Ale aspoň mi vymění nějaký ten krystal za kov :)) .

No jasně. A nemysli si, že to říká jen Kemblovi (to se ho nezastávám, zas tolik se neznáme :D) , říká to všem v ali. Prostě bez něj jsme úplně ztracení. Na oplátku mu všichni lížeme kulky a on ze všeho vyjde jako vítěz :) .

Celkem zajímavé tvrdit, že je to amaterismus. Myslím, že amaterismus je vytahovat staré "pieczki" . Chybu udělal každý a taky se poučil. Pokud tedy mysliš to jako ho sejmul jakýsi cizák z jiného zahraničního serveru , který pak dostal BAN?

Zajímalo by mě koho považuješ za letkaře?

Tak je to tady. Nikdy jsem tedy nečekal, že budu postovat svou porážku, ale na druhou stranu vím, že naši červenobílí spolubydlící to tady nedají a je to škoda.

Tak trochu si ze sebe udělat legraci taky neuškodí a aspoň hodně lidí nakonec uvidí, že to vlastně ani neumím hrát :).

Je pravda, že si to MUCHA/SWAT trošku, ale opravdu jen trošku zasloužil, protože na mě poslal tak 683 útoků, které jsem dokázal odrazit a u toho 684 útoku

to prostě nevyšlo. Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty a tak jsem se snažil vymyslet neustále lepší pastičky a lákadla, až se mi to stalo osudným.

Na jeho partyzánský styl hry - sken/mráz - se daly nastavovat budíky a aspoň být teda ve střehu v dané časy. Včera jsem byl opět ve střehu, ale vyrušil mě

telefonát, že kradou naftu mému kamarádovi z kamionu a já s dobrou vírou pomáhal hledat v kamerových záznamech. Jakmile jsem se podíval na hodinky

orosilo se mi čelo a říkal jsem si, že budu mít zřejmě dovolenou bez ogamu a ono se to vyplnilo. Manželka jásala radostí, kterou jsem ji zkazil tím, že to vlastně

dokážu rychle obnovit - to mě budou muset ještě kluci ale ukecat, nejlépe u pivka.

Život jde dál, já teda zatím neusnul na vařínech a ani jsem nezamrazil a snažil se s zbytkem surek něco udělat a děkuji tímto i klukům z ali, že mě nenachali na holičkách

a pomohli mi i v tu nekřesťanskou hodinu :D. Vlasně je to jen hra a tím, že jsem do toho žádné kačky nedal, tak mě to ve výsledku až tolik nebolí. I když kecám,

koupil jsem TH za 300 na dokončení astrofyziky :D.

Ten zisk je pěkné hnusný tak doufám, že se mu ucpe sosák těmi surkami :)

Tak můžete se do mě pustit, ať ten flame tady lítá :)

Dne 28-07-2024 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

Útočník MUCHA [BCK]

Křižník 10.957.225

Bitevní křižník 3.278.951

Obránce BlackHeaven [CURSE]

Malý transportér 241.319

Velký transportér 3.506.959

Lehký stíhač 10.747.058

Těžký stíhač 93.787

Křižník 1.029.100

Bitevní loď 208.122

Kolonizační loď 132

Recyklátor 2.811.681

Špionážní sonda 925.739

Bombardér 16.923

Ničitel 56.079

Hvězda smrti 3.717

Bitevní křižník 421.066

Reaper 128.499

Pathfinder 50.843

Raketomet 104.809

Těžký laser 693

Iontový kanón 1.000

Malý planetární štít 1

Po bitvě ...

Útočník MUCHA [BCK]

Křižník 10.043.270 ( -913.955 )

Bitevní křižník 3.160.079 ( -118.872 )

Obránce BlackHeaven [CURSE]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

9.902.853.821 Kov, 9.902.853.821 Krystaly a 9.902.853.822 Deuterium

Útočník ztratil celkem 36.608.815.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 284.700.093.000 surovin.

At these space coordinates now float 144.796.957.600 metal, 91.752.730.400 crystal and 20.318.892.800 deuterium.

Útočník získal celkem 29.708.561.464 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 132.854.551.421

Krystaly: 90.503.019.221

Deuterium: 26.610.756.622

Útočník(ci) získal(i) 249.968.327.264 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -169.272.576.821

Krystaly: -113.445.597.821

Deuterium: -31.690.479.822

Obránce(i) ztratil(i) celkem 314.408.654.464 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 5.0.0-beta

Jak je u mě zvykem, vždy si ze mě někdo ukrojí, když se něco posere :). To deut mě pěkně štve, taky jsem ho měl rozmístěné kvůli jiným hráčum. FS dělám pořád a tohle byla opravdu vyjímka. V době skenu už jsem měl 3,5 po kůži a chtěl jsem udělat rychle FS z mobilu, než hladina alkoholu ještě stoupne...... Ale co čert nechtěl došly mi data v mobilu a nebyl jsem ochotny dát 60kč za reFUP (a to se mi stalo poprvé :D:D:D:D), říkám si seru na to přijdu domů udělám FS pak, co by se mohlo stát na mrtvém uni, že ? No přesně tohle ..... (Jasně vím, že většina to veme jako výmluvu, protože jsem prostě lama, ale na něco se člověk vymluvit musí, aby nevyšel ze cviku :)) Nicméně si mě donutil udělat svoz surek z planet i když jsem viděl dva monitory. Už ty tvé první skeny, zřejmě když si převzal účet, byly dost nestandardní, takže jsem se měl na pozoru.....Inu štěstí přeje připraveným a taky partyzánům (to nemyslím jako urážku). Věřím, že by se ti to mohlo stát taky :) a kdo by taky čekal, že se objevíš ve hře během dne, žeano :)). Já osobně myslel, že je to Trix. A že má občan zase účet zpět a na předání to nevěděl nikdo.

Takže gratuluji k zisku ..... u mě to bylo teda nasprosto zadarmo, ale zase na druhou stranu mě to mohlo stát daleko více.

Píchat do vosího hnízda se dá různými způsoby, alespoň si teda ukázal, že jsme taky jenom lidi a klikáme na to sporadicky. Denní produkci (myslím tím loďky mých kolegů) na tomhle uni nikdo nesváží a taky ani nebylo proč, ale nyní zřejmě bude :). Akorát teda nechápu proč si tu udělal "čistku" když tady nechceš hrát :D. Prostě si měl čas a chuť podráždit okolí :)

Ještě můžu dodat, že jsem měl štěstí, že tvá letka by přes mou zřejmě neprošla, jinak bych byl out of game :).

Hawk.

Dobrý den všem,

dva dny zpět jsem si všiml části letky Arjiho, ale neměl jsem čas zajít ani na záchod, tak jsem v rámci času na něj sem tam hodil očko.

Věděl jsem, že se někdé válí zbytek, ale ten mi prostě Arji neukázal :D . Jako správná potvora jsem v ali nic neřekl, aby mi ho někdo nevyfouknul :fatgreengrin::fatgreengrin::fatgreengrin::fatgreengrin::fatgreengrin:.

Když jsem v práci měl volnou chvilku, říkam si, tyo teď by mohlo přistát FS a mrknul jsem na přehled galaxie a koukam na rozsvícené moony

a mě se rozsvítily očička taky. Vyslal jsem špehy pouze na vyhlédnutý moon. Blikla na mě malá fleeta, tak jsem na nic nečekal, letěl a doufal,

že ostatní moony celkem rychle zhasnou. Vše běželo tak, jak jsem čekal. Nicméně Moony cestou zhasly, ale onen moon pořád nic. Zřejmě

si ho osondoval někdo další. Do střetu bylo asi 13 minut a ali kolega píše jestli mu nenastřelíme moon. Chlapec měl zálusk na stejný cíl.

Po chvilce jsem si říkal, že zřejmě odvolám, ale nakonec jsem udělal pár opatření, moon zhasnul a pak už jsem se kochal čísly.

Věřím, že obránce to nepoloží, byla to jen asi menší třetina letky, takže žádná tragédie.

Obránci děkuji za trochu adrenalinu po dlouhé době a přeji brzkou obnovu, pokud bude obnovovat, případně klidný mining :squint:.

Dne 03-03-2023 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník BlackHeaven [CURSE]

Křižník 1.044.381

Bitevní loď 18.539

Bitevní křižník 15.776

Ničitel 52.119

Reaper 126.627

Lehký stíhač 10.642.632

Špionážní sonda 1

Obránce Arji [MoB]

Malý transportér 37.559

Velký transportér 40.853

Lehký stíhač 1.003.284

Těžký stíhač 250.665

Křižník 10.098

Bitevní loď 15.198

Recyklátor 59.000

Špionážní sonda 67.663

Bombardér 25.336

Ničitel 55.248

Hvězda smrti 250

Bitevní křižník 50.021

Reaper 35.043

Pathfinder 37.045

Po bitvě ...

útočník BlackHeaven [CURSE]

Křižník 1.018.436 ( -25.945 )

Bitevní loď 18.310 ( -229 )

Bitevní křižník 15.595 ( -181 )

Ničitel 51.584 ( -535 )

Reaper 125.490 ( -1.137 )

Lehký stíhač 10.012.536 ( -630.096 )

Špionážní sonda 1 ( -0 )

Obránce Arji [MoB]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

57.467.700 Kov, 58.883.623 Krystaly a 60.187.089 Deuterium

Útočník ztratil celkem 3.550.709.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 32.187.943.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 12.570.884.406 kovu a 8.288.409.295 krystalů.

Útočník získal celkem 176.538.412 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

12.570.884.406 Kov a 8.288.459.171 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 10.074.684.106

Krystaly: 7.435.671.794

Deuterium: -25.182.911

Útočník(ci) získal(i) 17.485.172.989 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -16.974.740.700

Krystaly: -11.985.062.623

Deuterium: -3.404.678.089

Obránce(i) ztratil(i) celkem 32.364.481.412 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

Koukám, že spam zmizel :oops::fatgreengrin:

Tss, utocniky bych si pekne namazal na chleba, kdyby nebyli srabi a neutekli radeji jinam nez na quasar... :lol:

Gratulace, peknej sestrel :)

:D no s těmi sraby bych zase nepřeháněl a ten přestup měl docela zábavný podtext hoden Oskara :fatgreengrin:, ale dva z nich jsou stále zde, tak ber nůž na máslo a pojď do toho :)) :cool2:

Perfektní akce.

Gratulace, užij zisku :).

Gratulace,ale bohužel tato hra je v klinické smrti...

Tato hra je v klinické smrti již dlouhou dobu. A nad vodou ji drží právě skalní fanoušci a když narazí prostě na fleetu tak si přispějou do kasičky, je to prosté. Prostě aktivnější hráč je většinou vítězem s více aktivními hráčemi teprve přichází zábava :).

Je to blbost slučovat hráče z vesmírů, kde jeden top1 má 80 mil. Bodů a jiný top1 2 miliardy bodů :zerostars: , takže jediný, co se dá aspoň trochu hrát a je relativně vyrovnaný, už jsou jen vesmíry s LF a to taky dost lidí moc nebaví :headbanging: více o tom mluvím zde: https://www.cssp.info/l/exodus-janice/

No zdá se to jako hloupost, ale co z toho když na jedno vesmíru panuje ali, která líta na íčka a aktivní hráči mizí na hřbitov a už se nikdy nevrátí, protože "nuda". Takhle zase mohou lítat všichni na všechny, souhlasím, že bodový stav je značně rozdílný, ale vždy se s tím dá něco dělat - FS je základ a né se hned položit. Co je podle mě hloupé je rozhodně situace při přechodu. Hráč přejde z uni na uni a může okamžitě letět na cíl. Myslím, že by měl na den zůstat v mrazu, aby i ti slabší mohli všimnout nenadálé hrozby, ale co na plat .... info o možnosti změny uni je, tak je třeba se přizpůsobit a dělat FS hned a ne až po sloučení - to už pak není s čím dělat FS.

Krásná práce, já jsem doslova zakopaný prací :-D, tak musím vše sledovat z povzdálí. Gratulace k úspěšnému útoku.

Obrácni příjemnou obnovu pokud to tedy nezabalí.

A myslím, že bude zřejmě i v TOP útratě za 10% item :-D. Takovou nechutnou sumu by nepřehodil asi ani Tomaso - tedy pokud by ho zabrzdil rozum, kvůli srandy by tam klidně nasolil i více :-D.

Krásná práce kluci a gratulace !!!

Ať už u toho mohl být nebo ne je už jedno. Z 90% u toho někdo není, protože se něco stalo nebo se chce manželka rozvést a než jí uchlácholíte, tak máte stejně po letce... Toho ale vždy využijou útočníci a to si myslím, je vpořádku. Nebo jste viděli někoho nějakého útočníka ptát se v konkureční ali - hele sedí mu letka nestalo se mu něco ? Kdyby jo, kdyžtak stáhnu útok ať toho chudák nemá na bedrech moc..... Ať tak či onak, legrace k tomu patří a popichování taky, takže nevidím nějaký extra problém - ani v tom flamu. Pokud se tedy něco nepříjemného stalo a bylo by to řečeno, myslím, že máme každý v sobě trochu slušnosti omluvit se za nějaký nejapný žertík, když na tom byl člověk špatně, nicméně to nemění nic na tom, že stejná věc, jako chosemu, by se stala komukoli z naší ali pokud bychom nebyli u návratu a utahovali by jste si z nás uplně stejně :D

Ještě jednou super akce.