A uplne znicili vyskum na vratenie paliva pri odvolani... predtym mal ako tak vyznam ho skumat ale teraz uz nema cenu.. pretoze plne % co je naskumane dokopy ziskate len ak letku po odoslani ju hned odvolate... ak ju odvolate 1m pred dopadom co vecsinou je tak ,tak dostanete snad 0,05% a nie to co mate naskumane
... podla mna by to mali teda odskodnit sposobom vybrat si namiesto toho iny vyskum s rovnakym levelom! Pretoze to co som skumal to uz to nie je ![]()
Posts by denisabuoocova124
-
-
To je len výskum od Keleas .. je tam na výber update lodí bomberov destroyerov, energeticka tech alebo temná hmota tak čo ti akože zlepší tažbu omg.. a ty maš výskumy lv18 akože hej

-
chcem sa spytat ci neplanujete zmenit poupravit v slote 3 treti vyskum kelesh TH..0,1% za level je veru velka bieda... aj keby tam bolo 0,3 tak je to onicom...cas ktory to pohlti...suroviny tiez..miesto toho sa bude skumat nieco ine... 13planet x lv7 =>13x0,7 =9%...

-
Display More
Pravda že sme sa predtým práve nepohodli

ALE:
Klobúk dole, parádna akcia tak ako tie pred nou. Inak práve rovnaký moon hráča NASA som raz skúšal strelit tiež, asi týžden a pol dozadu, kopa hviezd v keli a nepadol
Nechápem že sa nepoučil a FS robil nadalej tam.
S botmi a scriptami máš pravdu, Fenrir a Biggus Dickus sú to najhoršie čo môže táto hra ponúknut ale načo to riešit, kým dava Biggus dukáty do hry, nikto ho nezabanuje.
Nevadí že dokola striela bota Fenrira ktorý pred každým iným uhne, aspon že to tupé AI uhýba tak, že nenaberie všetky suroviny ked opúšta moon tesne pred útokom

Ak sa to vyrieši, budem rád ked sa vrátiš, ideálne ako enemy
Raz ma niekto strelit musí no 
3DS